Canm bn ameliyat oldm bugun 4.günüm 275 taktılar bunla bile işkence çekiyorum bide 300 olsaydi herle agrilardn intihar ederdm şu an bile o haldeym
Büyüklük küçüklük umrumda degil su anda yeterki geçsin artk şu ağrılar bu arada 300 denemisler olmamış şu an iri ve kucuk gorunuyo ama dediğim gbi şu an bni deli eden ağrılar
aynen simdi dusunuyorumda doğallık en iyisi design taşımak o kdr zor ki seni en ıyi ben anlarım aynen şu anlattiklarinin kat kat fazlasını yasiyorum cok zor bir ameliyat gercktn seninki sanirim 325ti normal hayatına ne zmn dondun ? Artik bnde sabır falan kalmadibu ağrıyı yaşamayan anlamaz o gerginlik göğüs kafesim ortadan ikiye ayrılacak gibiydim zor nefes alıyordum o acıyı yaşamak istemezdim saçlarımda 1-2 tane beyaz oluştu ondan sonra, geçiyor ama nasıl geçiyor yaşamayan bilemez, sözlerimi abartı gibi anlamasın kimse şu an en başa dönsem ameliyat olmazdım,275 cc en güzel boyut bence, görüntüye kanmayın bunları bir de taşıması var.
Kizlar lutfen Bna bi yardm edin biraz once ılk defa duş aldim goguslerimi gordm ama birbirinden farkli bunlarbirinin yukarısı cok şiş digerininde assasi cok moralim bozldu normalmi
Canm bn ameliyat oldm bugun 4.günüm 275 taktılar bunla bile işkence çekiyorum bide 300 olsaydi herle agrilardn intihar ederdm şu an bile o haldeym
Büyüklük küçüklük umrumda degil su anda yeterki geçsin artk şu ağrılar bu arada 300 denemisler olmamış şu an iri ve kucuk gorunuyo ama dediğim gbi şu an bni deli eden ağrılar
Insallah canm ya Saol buCanim bak benim 3 hafta oldu sol taraf daha sis farkli duruyolar birbirinden inicek o sislikler daha cok erken bozma moralini
evt aynen ole canm inan uyumayı ozledm ya artk sinirden her gecemi ağlayarak geciriyrm belim catlicak derecede agriyooo acaba acile gitsem etkili bi ağrı kesici yapmazlarmiGeçmiş olsun canıım. Ah o ağrılar yok mu, çok iyi anlıyorum seni. Berbat bir ağrı, ben de hiç o kadar ağrı olabileceğini tahmin edememiştim. Yataktan kalkmak hele, öksürmek, hapşırmak..Ama her gün biraz daha azalarak geçecek. Ama inan çektiklerine değecek inşallah. Ağrı ve acına bakılırsa kas altı olmuşsun canım.
Insallah canm ya Saol bu
Yan yatmaya kaç gun sonra baslicam uyku uyumuyrm ya günlerdir belimin agrisindan bide bu çıktı başıma ya diger agriilar yetmezmiş gbi
2 hafta sonra yani ? Off hala agrinmi var allahim sabit versin biZE yaCanim benim bugun 3. Haftam yan yatabilirsin dedi doktor ama imkansiz yan yatmam yan yattigimda feci agrim oluyo cok sinirlerim bozuldu bende uyku uyuyamiyorum burada olan arkadaslar ne zaman yan yatmaya basladi acaba??
Agrim var ama seninki gibi degil canim onlar geciyo ama bu agri sanki kaburgalarim ezilmis gibi bi agri oluyo bide yataktan kalktigimda bi agri oluyo ellerim uyusmus gibi oluyo2 hafta sonra yani ? Off hala agrinmi var allahim sabit versin biZE ya
Dren taktılar mı sana, ağrı kesici çok içersen kanaman artabilir, bu ameliyattaki tek piişmanlığım doktoru dinleyip 260 taktırmamak oldu, 300 var bende kaslarımı zorluyo bazen ufak tefek de olsa ağrılarım oluyo hala, sen sabırla bekle acile falan gitme doktorunu ara ona sor hangi ağrı kesiciyi içeyim diye, senin de ağrı eşiğin düşükmüş benim gibi ama sonra daha iyi olacaksın inan, göğüslerindeki şişler ödemden dolayı fazladır zamanla geçecek
Canim sen ne zaman yan yatmaya basladin? Bide bu odemler tam olarak ne zaman iniyor benim sol gogsum cok sis ve inmiyo bi turlu bol bol su iciyorum kiraz sapi cayi iciyorum banamisin demiyo kaburgalarim ezilmis gibi bi agri var sinirlerim bozuldu artik(
2.hafta işe başlamıştım 1 aydan sonra hafif yana döner gibi yatmaya başladım o da sırtım ağrıdığı içindi, şu an rahatça yan yatıyorum sütyensiz de yatıyorum üstüne yatmayı 2 kere denedim ama yine de korkuyorum, ben et suyu kemik suyu içiyodum çabuk toparlanayım diye, ve anesteziden dolayı mıdır çok hapşırık öksürük oldu grip oldum sık sık ayy ne günlerdi geçti çok şükür kas zarı altı olanlar çok şanslı bence kas altını bu kadar zor yaşayan birini yakınımda görsem asla olmazdım asla
dördünüc oldu agrilarin hep ayni mi hic mi düzelme yok??Canm bn ameliyat oldm bugun 4.günüm 275 taktılar bunla bile işkence çekiyorum bide 300 olsaydi herle agrilardn intihar ederdm şu an bile o haldeym
bu ağrıyı yaşamayan anlamaz o gerginlik göğüs kafesim ortadan ikiye ayrılacak gibiydim zor nefes alıyordum o acıyı yaşamak istemezdim saçlarımda 1-2 tane beyaz oluştu ondan sonra, geçiyor ama nasıl geçiyor yaşamayan bilemez, sözlerimi abartı gibi anlamasın kimse şu an en başa dönsem ameliyat olmazdım,275 cc en güzel boyut bence, görüntüye kanmayın bunları bir de taşıması var.
Dren vardi cikartldi artk dayAck gucm kalkti yaaa tarh 6.gune gircem ne zmn gececk bu agrilr yaa aglamktan helak oldm dun gece 5e yakn ağrı kesici ictm banamsn demediDren taktılar mı sana, ağrı kesici çok içersen kanaman artabilir, bu ameliyattaki tek piişmanlığım doktoru dinleyip 260 taktırmamak oldu, 300 var bende kaslarımı zorluyo bazen ufak tefek de olsa ağrılarım oluyo hala, sen sabırla bekle acile falan gitme doktorunu ara ona sor hangi ağrı kesiciyi içeyim diye, senin de ağrı eşiğin düşükmüş benim gibi ama sonra daha iyi olacaksın inan, göğüslerindeki şişler ödemden dolayı fazladır zamanla geçecek
dördünüc oldu agrilarin hep ayni mi hic mi düzelme yok??
çok geçmiş olsun canım güle güle kullan...ocak ayında bende ameliyat olacağım ve 325 cc de karar kıldık sen böyle anlatınca acaba 300 ccyemi dönsem diye düşündüm boyun ve ölçülerin nasıl bilmiyorum ben 1,72 boy 62 kilodayım ve göğüs dokumda gayet iyi emzirme döneminde 90 bedene kadar çıktım fakat şimdi 75 beden kullanıyorum 325 ccyi kaldırabilir diye düşünüyorum ama yinede korkuyorum
çok geçmiş olsun canım güle güle kullan...ocak ayında bende ameliyat olacağım ve 325 cc de karar kıldık sen böyle anlatınca acaba 300 ccyemi dönsem diye düşündüm boyun ve ölçülerin nasıl bilmiyorum ben 1,72 boy 62 kilodayım ve göğüs dokumda gayet iyi emzirme döneminde 90 bedene kadar çıktım fakat şimdi 75 beden kullanıyorum 325 ccyi kaldırabilir diye düşünüyorum ama yinede korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?