300cc ve üstü burayaaaa

Dun ameliyat oldm bugunn sabh taburcu ettiler ama cook ağır geciriyorumm ne zmn bitecek bu agrilr

Cok gemcmis olsun canim. Benim yarin tam 1 Hafta oluyor. Bende hic agri olmadigi icin bilemiyecegim. Ama söyle bir tiyo verebilirim:

- Kalktigin zaman gücünü karin kaslarindan al yani onlari SIK ve öyle kalk bununla beraber de ayagini mesel masanin altina koy
hem karinkaslarindan hem ayaktan gücünü al.

- Birde uzanirken dirseklerin altini birer yastik koy rahatlatiyor ve gögüs kaslarina da agirlik vermemis oluyorsun.

Onlarin suanda dinlenmeye ihtiyaclari var. Benim agrim olmamasina ragmen cok dikat ediyorum kendime, sagolsun esim etrafimda pervane dönüyor.

Ilaclarini sürekli al saatini kacirma. Ve en önemlisi SABIR, SABIR, SABIR...

Canım cok Saol dediklerini yapmaya caliscm agrinin olmaması cook guzl bn şu an bunları yazarken bile acı cekiyorm

Insallah Insallah gecer sırtüstü yatmktn sirtimin ağrısına dayanamaz oldm seni korkutmk istemezdm ama umarm değer bu ağrılara gozumme cook kucukk gorunuyo

Kac cc takildi sana canim?? Yuvarlakmi damlami? Agrilarinin gecmesine az kaldi sabret zaten bikac gune sirtustu yatmaya alisicaksin 3. Haftadan sonra izin veriyolar yan yatmaya

Kac cc takildi sana canim?? Yuvarlakmi damlami? Agrilarinin gecmesine az kaldi sabret zaten bikac gune sirtustu yatmaya alisicaksin 3. Haftadan sonra izin veriyolar yan yatmaya
275cc yuvarlak dayAck gucum kalmadı inan su an aglyrmm. Yarına azalrmi

Canim bende sen gibiydim bana narkotik agri kesici yapildi hastanedeyken bi o etki ediyodu agri kesicilerden 2ser tane iciyodum banamisin demiyodu cok iyi anliyorum seni benimde sinirlerim bozulmustu aglayip duruyodum dayan canim 1 hafta gecince o agrilarin %90i gecicek

Aglama canim benim. Oda iyi gelmior kaslara malesef öksürük ve hapsirik gibi. Hapsirdigin zaman agzindan hapsir!
Bir Torbaya buz doldur ve memislerine üstüne koy ama önce Havluyu koy sonra buztorbasini.

Ja nasil bir agri bu??? offf ? ben ne kadar sansliymisim da haberim yok.....yani bazen böyle saniyelik simsek gibi sicak birsey oluyor memislerde o kadar. Oda iyilesme mis Dr dedi.

aynen 2 3tane içiyorum bi fayda yk offf 1 hafta cook uzun ya sabır diyorum sanki hic gecmicekmis gbi ya cook zor

Aglama canim benim. Oda iyi gelmior kaslara malesef öksürük ve hapsirik gibi. Hapsirdigin zaman agzindan hapsir!
Bir Torbaya buz doldur ve memislerine üstüne koy ama önce Havluyu koy sonra buztorbasini.
Zaten en cok korktuğum oksurmek ve hapsirmak tesekkur ederim canm

benimde ocak ayında ameliyatım gerçekleşicek ve 325 cc ler kervanına katılacağım inşallah fakat bu ağrılar çokmu dayanılmaz olacak korkmaya başladım

benimde ocak ayında ameliyatım gerçekleşicek ve 325 cc ler kervanına katılacağım inşallah fakat bu ağrılar çokmu dayanılmaz olacak korkmaya başladım

aynen canım benimde ocak ayında olcak,ama daha doktora bile karar veremedim hala araştırıyorum ve bende çok korkmaya başladım

aynen canım benimde ocak ayında olcak,ama daha doktora bile karar veremedim hala araştırıyorum ve bende çok korkmaya başladım

evet canım haklıısn karar vermek çok kolay olmuyor 5-6 aydır çok derin araştırdım ve sonunda kararımı verdim 13 ocakta ameliyat olacağım inşallah :) korkudan ziyade heyecan çok fazla var elbet zor bir süreç fakat bir arkadaşın bana dediği gibi acılar geçici fakat güzellik kalıcıdır demişti sürkeli aklıma bunu getirerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

Merhaba, kararsızlığını çok iyi anlıyorum. Ben de çok kararsız kaldım. 2 ay önce ameliyat oldum, sonuç mükemmel çok memnunum. Ben de minyon tipliyim, boyum 1.60 kilom 55. Silikonlarım biri 325 ve 350 cc. göğsümün biri daha büyük olduğundan. Hiç de abartı durmadı, harikalar. Herkes çok beğendi ve abartı büyük bulmadı. Sende de durmayacaktır. Bence 300 cc den küçük yaptırma. Sevgiler..

Canm bn ameliyat oldm bugun 4.günüm 275 taktılar bunla bile işkence çekiyorum bide 300 olsaydi herle agrilardn intihar ederdm şu an bile o haldeym
Büyüklük küçüklük umrumda degil su anda yeterki geçsin artk şu ağrılar bu arada 300 denemisler olmamış şu an iri ve kucuk gorunuyo ama dediğim gbi şu an bni deli eden ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…