300cc ve üstü burayaaaa

krmzr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
253
63
38
Kızlar merhaba buraya yeni üye oldum yardımlarıza gerçekten çok ihtiyacım var çok kararsızım ayın 14 üne ameliyatım var yıllardır beklediğim güne çok az kaldı. Boyum 1.62 kilom 47 dar omuzlu minyon biriyim doktor bana ilk görüşmede 250 en fazla 275 olur demişti ama burdakileri okuyunca protezleride görünce en az 275 dedim en son ki görüşmemde doktor 300 sana çok çok çok abartı olur dedi ama doktorum tabiki estetik düşünüyor sizce büyük mü yardım edinn..

.

canım 14 de ameliyatın varmış zor bi süreç beklemek olduktan sonrada onun sıkıntısı bende protez oldum.300 cc bende ama benim boyum 1.75 kilomda 67 mesela ben 350 400 olmasını isterdim benim sırtım cok geniş ama buda iyi duruyor.meme dokumda vardı ondan ne büyük nede küçük oldu.ben begeniyorum memnunum.sana bence bu ölcüler bana göre 275 iyi derim minyonsun fazlasıda abartı olur ve yapay durabilir.doktorunda demiş zaten

Bendede 300cc var bir avuçda memem vardı abartı durmadı bende. Kaburga yapımda 300cc nin üstunü almamış. Dr senin ölçümlerini yapacak ztn ona göre cc seçecek şimdiden aklını karıştirma.

Ya doktora bırakmak istemiyorum doktora kalirsa normal yapacak bole sizden duyunca cesarett aliyorum aslinda peki sizinkiler ele geliyomu Bide ben kas alti olcam yani 275 olsa dahada kuculcek doktor 75b olur dedi ama ben yaptrmisken doktun olsun istiyorum

Aynen high profil takilcak ben zayif bi insanim ama kiloo aldigimda basenlerim cikiyo yani buyuk olsun istiyorum 300de gordum hicte aman aman denecek kadar buyuk degil

Aynen high profil takilcak ben zayif bi insanim ama kiloo aldigimda basenlerim cikiyo yani buyuk olsun istiyorum 300de gordum hicte aman aman denecek kadar buyuk degil

Sen baya karismissin 1.65 boy 50 kilo dar omuzlu ince biriyim.ekliyorum seni bak bakalim 325 nasil durmus.kesinlikle kucuk taktirip pisman olma

Aynen canim Ya hem cok karisik kafam hemde dedigin hbo pisman olmak istemiyorum

Nergis albumunu gorebilmem icin 25 msj yazmam gerekiyo offf . Kilomuz ayni sayilir benden 3 5 santim uzunsun peki nasil memnunmusun sen mesela ele geliyomu silikon Bide kas altimi oldun sen cnm k.bakma cok soru sordum ama kadar vermem gerekiyo az zamanim kaldi

yaptıran arkadaşlar yüzünü göstermeyebilir foto koysa kıyafette nasıl durduğunu görsek sanırım konu sahibine daha çok yardımı olcak

yaptıran arkadaşlar yüzünü göstermeyebilir foto koysa kıyafette nasıl durduğunu görsek sanırım konu sahibine daha çok yardımı olcak
tsk ediyorum dusundugun icin resimleri gorebilmem icin msj sayisinin 25in ustunde olmasi gerekiyomus

bende 1.6o boy 47 kg ile kas altı 300 cc oldum 1 yılı geçti, doktorum 260 olur belki 300 ama belki dedi ben de 300 olsun dedim o hala sonrası zorlar demişti ben dinlemedim. Şimdilerde kaslarımda ağrılar var geriliyo arada 275 yaptırırdım yerinde olsam modeli ne olacak damla mı yuvarlak mı

Bu dedigin cok ii oldu canim kilomuz fln ayni seninle ii ceaaret etmissin sen yani zorlaniyomusun buyuklugu nasil peki resim varsa gorebilirmiyim ben biraz iri ve buyuk olsun istiyorum ama 275le olurmu o buyukluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…