Kızlar merhaba buraya yeni üye oldum yardımlarıza gerçekten çok ihtiyacım var çok kararsızım ayın 14 üne ameliyatım var yıllardır beklediğim güne çok az kaldı. Boyum 1.62 kilom 47 dar omuzlu minyon biriyim doktor bana ilk görüşmede 250 en fazla 275 olur demişti ama burdakileri okuyunca protezleride görünce en az 275 dedim en son ki görüşmemde doktor 300 sana çok çok çok abartı olur dedi ama doktorum tabiki estetik düşünüyor sizce büyük mü yardım edinn..
.
Aynen high profil takilcak ben zayif bi insanim ama kiloo aldigimda basenlerim cikiyo yani buyuk olsun istiyorum 300de gordum hicte aman aman denecek kadar buyuk degil
tsk ediyorum dusundugun icin resimleri gorebilmem icin msj sayisinin 25in ustunde olmasi gerekiyomusyaptıran arkadaşlar yüzünü göstermeyebilir foto koysa kıyafette nasıl durduğunu görsek sanırım konu sahibine daha çok yardımı olcak
tsk ediyorum dusundugun icin resimleri gorebilmem icin msj sayisinin 25in ustunde olmasi gerekiyomus
memnunmusun sen buyuklugunden pekiSen baya karismissin1.65 boy 50 kilo dar omuzlu ince biriyim.ekliyorum seni bak bakalim 325 nasil durmus.kesinlikle kucuk taktirip pisman olma
o baslik nerde yaziyo canimmjsayısını doldurma başlığı var ordan anlamsız ve sayısız mj yazıp doldurabilirsin mj sayınıfoto görmek için
bende 1.6o boy 47 kg ile kas altı 300 cc oldum 1 yılı geçti, doktorum 260 olur belki 300 ama belki dedi ben de 300 olsun dedim o hala sonrası zorlar demişti ben dinlemedim. Şimdilerde kaslarımda ağrılar var geriliyo arada 275 yaptırırdım yerinde olsam modeli ne olacak damla mı yuvarlak mı
O zmn baya buyuk yaptrman lazim beminde hic yok 75c olsun istiyorum 4.250 tlbenm 75mesela . 85 olsun dıye kaç cc yapıolar ozmn ? bıde kaç mılyar ödüoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?