30 yaşındaki görümcemin bitmek bilmeyen 5 yaşındaki çözülmeyen davranışları.

Bence siz çok basit bir aileye düşmüşsünüz. Birbirlerine lanlı lunlu oğlumlu konuşan laçkalaşmış abi kardeş ilişkisine sizin müdahaleniz biraz zor olur.
Onunla da kalmıyor abisine salak diyor vuruyor bağırıyor montunun cebine eline sokuyor böyke değişik bi kız. Keşke bu kadar cahil olmasaydı.

Onunla da kalmıyor abisine salak diyor vuruyor bağırıyor montunun cebine eline sokuyor böyke değişik bi kız. Keşke bu kadar cahil olmasaydı.
Bence çok güzel tepkini koymuşsun artık bişey yapma bırak sorunlu kardeşinin farkında o senin de cekmsyeceginu anladı bagirirsa rahatsız olunca ordan çık bı cam aç kimseye birşey deme ama rahatsız oldugunu hissetsin en azından bir araya çok getirmez sizi

Zaten gelmiyoruz ki güzelim. O kız böyle yapıp saçmaladığından beri evime ayda 2 ayda bir gelir belkide daha az. Bizde nadir gideriz çağırmazda pek eşiminde tek gitme huyu yok beni sevmediğinden abisinide çağırmıyor :) asla susmadım. Yok efendim öyle yaparım ederim sanane demek kendine geliceksin çocukmuda normal olsun bu davranışları ? Abine sen yapsan yengen kızsa hoşuna gidermi diyor. Dedim benim abim kes sesini der oturtur aşağı sende öyle olsaydın keşke :) herkes farkında ki. Kızın adını söyleyince sinirli agresf saç baş girer diyorlar marifet sanıyor. Böyle olduğu içinde normalmiş öyle biriymiş zaten saçma hareketlerini bana yapmıyormuş. Dedim ee yapamaz ki zaten :) sana da yapamaz herkes saygısını takınsın :) bi de ben şey dedim sen çözmezsen kocası olduğunu ve bizi taciz etmemesi gerektiğini ben söyleyeceğim. Ondan tutuştu da sen karışma dedi çünkü biliyor bunu dediğimde ellerimde saçlarıyla konu açarım burda. Şu saatten sonrada umrumda değiller papatya. Afedersin de kim ne bok yerse yesin. Madem çözmüyor bende rahatsız olduğum davanışlı ortama girmem abi. Hadi bakalım hodri meydan.

Valla süper msj vermissiniz , bravo bu erkekler bundan anlıyorlar..

yani surekli sunu al vunu al demesi normal degil .
bence esinize rahatsiz oldugunuzu soyleyin .
yada toplum.icinde yaotiginda gulerek sakayla jarisik hep bizden istiyorsun bir gun senden gorelim de .
veya biz para biriktiriyoruz alamayiz de .
ama once esinize bu tavrin hos olmadigini soyleyin bakalim o ne dusunuyir farkinda mi ?

Güncellemeler üstüne güncellemeler oldu

Var mi gelisme? Kocan cocuk isterse bi tane cocugun var zaten de. Aylik 1000 lira uzun durumlere gomuyosun. Mama fiyati olmus 170 tl de. Kardesin cökmüs bebenin mamasina nasil yapayim cocuk de. Valla cok sinirleniyorum.
Siz bi de bana sorun neler dediğimi tahmin edemezsiniz :) eşim hiçbişey olmamış gibi davranıyor gönlümü alıyor şimdilik bundan ibaret. Aklım hala söyleyemediklerimde. Ah valla neler dedim çocuk oluncada yapıcak ne çocuğu dedim. Ama bizim zaten çocuğumuz var cümlesi iyiymiş gerek yok çocuğa düzenli olarak kardeşine bakıyoruz derim :)

Ayni seyleri kendisine yapacaksiniz yüzünüzü kizartip. Size gelirken birseyler aldirin, ona gidince yine aldirin. Almazsa bagirin küsün
Samimi değilim ki. Hani böyle ihityacım olsa aramam öyle yakın değiliz. Herkes birbirne normal davranıyoruz ama gerilim hattı gibiyiz ortamda.

Hediyelesmeyi çok yanlış anlamış senin görümce ,ne diyeyim ki canım zor bir durum

Benim babamda boyleydi. Kuzenim anneme demis dayim artik oyuncak getirmiyo falan. Annemde demiski dayinin cocugu var artik kendi cocuguna yetirebiliyosa sana da alsin. Bu arada pis halamin fisfiklemesiyle kizi bunu anneme soylemistir tabi. Halam kudurmus.

Bana dese ben cevabını vereceğim zaten de benimle muhattap olmuyor bende onunla hiç muhattap olmuyorum. Çok sıkıntılı bi durum. Ben eşimin böyle bi baba olmasınıda istemiyorum. Çözümü ne inanın bilmiyorum. İlerde çocuğumun herseyini kıskanıp isticek.

Bence artık sakinleş söylemissin söyleyeceğini eşin de farkında artık sakinles durum alırsa gitsin onlarla yesin tepki verme ama katılma bu kadar basit bence almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…