30 yaşındaki görümcemin bitmek bilmeyen 5 yaşındaki çözülmeyen davranışları.

Amelsiz diye kaydedicem. Yok anam yok çok denedim kızlar marketten bişeyler de söyledik giderken tatlıda aldık doymuyor kadın. Aldırdığı pastadan 2 kaşık alıyor yiceğinden değil ki. Bu kız ben nişanlıyken sürekli abisini arayıp hadisene getirsene tatlımı bana şunu alsana diyen biri. Evlendiğimizde banada alırdın tatlı neden almadın lan diye bağıran biri. Anası söylemiş . Neyse bana yapmıyormuş o yüzden ne bok yerlerse yesinler :)

Bana mantıklı geldi.
Hani el kızının diline düşmeyelim mantigiyla.
Ama sabırlı olmak lazım, örümcek gibi
Tüm kalbimle ne istiyorum biliyor musunuz hani bana demiyormuş ya inşallah sinirine hakim olamazda gelir bana birşey der. İnşallah laf falan yapar ederde şöyle güzelce yapıştırırım cevabı. “ ee canım bana dedi bana diyorsa cevabını alır”.

Eşin almıyorum terbiyesiz diye bağırsaydı orada biterdi. Bu insanlar yoktan, borçtan anlamaz.

Diyeceğini demissin , bu saatten sonra esin bilir, ay esin aynı benimki ya, sinir anında ayıp tutar ama bir o kadar da kaybetmekten korkar yanlız seni hamile bırakayım da gör lafını ciddiye al cnm , ben eşime senden 10 tane çocuğum da olsa eğer benim hayatıma işime birilerini karıştırırsan durmam yanında dediğim için adam o toplara girmiyor hiç , bak böyle deki çocuk yapmaya bel bağlamasın kendisini düzeltsin, şuan sen köşene çekil ve çılgınlar gibi her istediğini al eşinde bütçe falan bırakma, köşeye de para at

Evet evet diyorum ki keratin bakımla ombre yaptırıcam indirim varmış kendime bişeyler alayım. Hadi bi desin sanane sana mı al diyorum ? Yoo. Ee biz ödüyorsak sen kardeşine verdiğinizi biz ödüyorz ama sen senden istemiyor karışma diyorsun aynı şey ? Yalnız ben aşırı sinirliyim akşama o döneri alıcak kardeşine almazsa bi de bağırır almadın bilmem ne diye. Ay kızın sesini bile duymak istemiyorum.

Senin gibi minnoş bir kızı bile delirttiler Neyse sen sakin ol bence ,hayatını yaşa .
Hayatlarında görebilcekleri en sakin kızım biliyor musunuz ? Kimseye ne bağırmışımdır ne saygısızlık yapmış. Edebimle konuşurum kırmamaya dikkat ederim kelimelerimi seçerim ki ben sağlıkçıyım zaten. Ben evime gelen kuzenimin arkadaşlarına ortak kişilere bile sıcak davranırım. Soğuk olmak kötü demiyorum ama kişiye kendini kötü hissettirmem. Abimler burdayken beni eve bırakmadan durağa bırakıcaklardı nasıl uygunsa abi derim yengemin annesine gidiyorlar neden oyalıyım ki ? Tamam kimse böyle olmak zorunda değil de 1 buçuk senedir de sabredemiyorum yani car car car tepemde. Kocamla tartışsın şakalaşsın ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ama ekonomimi ve gittiğimiz yerlere karışamaz. Dahil olmak ve hesap sormak istediği an atlarım üstüne. Siz gidin abi kardeş benlik bişey yok bana demedi sana dedi gelmiyorum derim ne yaparlarsa yapsınlar. Minnoş olmasam şimdii ye kadar eh be yeter ne yersen ye de uzak dur bizden diye bağırmıştım.

Ya kesinlikle katılıyorum. Bizim aramızda böyle bi muhabbet geçmedi ama dizinin birinde kadın affetmiş kocasını içeriden geldim tv ye baktım aa affetmiş salak dedim. Eşim de işte çocuk var falan diye bi konuşma yaptı falan dedi. Dedim 2 değil 12 çocuğum olsa boşarım öyle kocayı böyle şerefsiz babayla büyüyeceğini babası olmadan büyüsün.

Kanarya ım yapacağını yaptın diyeceğini dedin. Bundan sonraki dediğin gibi madem onların arasında senlik bir şey yok senin yapacaklarına da onlarlık bir şey yok. Kuaföre de git gezmeye de git ailene de kendine de alışveriş yap. Senden para mı istiyorum sana kuaföre git mi diyorum benim anam babama alıyorum senlik bişey mi var yooooo :)

Ben biliyorum az çok da anladım seni ama onlar da anlasa keşke .

Dinlediğim bir videoda göze alamadıklarımız yüzünden kaybediyoruz diyordu psikolog. Rest çekmezsen tavrını koymazsan kıymetin olmazmış. Çocuk mevzusu da aynı aile bilincinde olmazsa kesenin ortak olduğunu bilmezse o çocuk yapılmaz. Aslında kardeşinin saygısızlığından dolayı yoksa eşim cebimde 5 lira taşımaz bana verir. Nereye gitsem fazla fazla nakit koyar alışverişe birlikte çıkarız hep yanımdadır patronu 200 lira verse bana söyler evle ilgilenir gezmeye gideriz dışarda yeriz kahvaltılara gideriz lakin kardeşinin böyle istemesinden dolayı kız çöp yesin istemiyorum eşimde sen önemlisin seni ezip kimseyi yüceltmiyorum oyuncağı kendimden almadım cebimdeki parayla baharatlık aldım haksızlık yapıyorsun falan diyor. Kafam allak bullak.

Kesinlikle böyle yapacağım. Altta kalmadım asla karı koca arasına girmesin o zaman kardeşinde onane nereye gidersek gideriz ne hesap soruyor dedim sözleriminde arkasındayım. Böyle bağırarak konuşuyor ya muvahhis biri sanki kafama çivi çakıyor öyle sesi batıyor. Ezberledim artık dürüm alınmadığında cırlıcak dürüm alıyorsun almadın neden almıyorsun diye. Sonra da gelin soğuk oluyor.

Ben biliyorum az çok da anladım seni ama onlar da anlasa keşke .
Zaten bu yüzden yapıyorlar canım benim. İll zamanlar direk banaydı müdaheleleri. Alanıma. Danışmadan etmeden. Sesim çıktı kaynanam planınız varmı annem diye soruyor. Kızı da sorabilir yani aklı var sonuşta. Kaynanam düzeldiği için bende kırmıyorum gidiyorum espiri yapıyorum şakalaşıyorum indirimde bişey görünce onada alıyorum o da Allah razı olsun diyor. Fakat görümcem abi anneme şunu almışsın diyor bağırıyor yani banada al diyor. 2 ev mi geçindiriyoruz biz ? Neyse diyorum sabır çekiyorum biliyor musunuz ? Yaşattıklarını yaşasın cidden bişey demiyorum..

Baya baya tutuşmuş da yani ayni tas aynı hamam.
Sizin en büyük sorununuz aynı binada oturmaniz bana göre. Mümkün mertebe uzaklaşmanız lazım ordan. Çocuk olayına da aşırı dikkat edin kızların dedikleri gibi. Evin ortak parası olduğunu anlamadan çocuk yapmayın.
Kız çocuğu diye el bebek gül bebek izole yetistirmisler, o da abiye yapışıyor. Vallahi kızın kocasına da acıdım. Bu onu aşırı eziyordur. Bir de abiden istemesi adamı daha da kotu eder.

Allah sabır versin size cidden canı gönülden diliyorum umarım eşiniz biran önce akillanir

Kız böyle şeyler isteyip yaptıkça eşi gülüyor ve hoşuna gidiyor. Muhtemelen şey kafasındalar alsın tabi hiç bize bişey almıyor çağırmıyor ilgilenmiyor evlendi unuttu bak ben napıyorum abime vs vs.
Evet şuan çocuk düşünmüyoruz ama çocuk düşündüğümüzde üstüne basa basa söyleyeceğim bunu anlamadan çocuk yapmayacağımı. Kaynanamlar gidicekler de görümcem yine arka sokakta ? Uzağa gitsem bu seferde gel al şuraya götür bilmiyorum ne olur. Anası köye gidince iyice yapışıcak cidden Allah bana sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…