Amelsiz diye kaydedicem. Yok anam yok çok denedim kızlar marketten bişeyler de söyledik giderken tatlıda aldık doymuyor kadın. Aldırdığı pastadan 2 kaşık alıyor yiceğinden değil ki. Bu kız ben nişanlıyken sürekli abisini arayıp hadisene getirsene tatlımı bana şunu alsana diyen biri. Evlendiğimizde banada alırdın tatlı neden almadın lan diye bağıran biri. Anası söylemiş . Neyse bana yapmıyormuş o yüzden ne bok yerlerse yesinler :)Siz ne yapın biliyo musun, görümcenize gidin bir gün. Giderken dürüm, hamburger, pasta, tatlı, meyve, kurabiye artık ne varsa aklınıza gelen şeyleri götürün. Kıyın paraya götürün hepsini.
Diyin ki *ahanda al bunları, toptan getirdik, daha da birşey isteme, gözün bir doysun*
Ay ne hoş olurdu şunu yapmak..
Ya da şey yaa, getir den falan sipariş edin gönderin direkt evine, alakasız yiyecekler şöyle, canı ne çekiyorsa toptan.. Gözün doysun amelsiz dercesine
Eşim fıldır fıldır mesaj atıyor. Akşam almazsa o dürümü adam değil.
Benim salak kocama göre de istemesi normalmiş normal haliymiş birbirmizle nasıl konuşup ne diyip ne demiceğimize karışma dedi.Pis bir kiskancmis,nasil kurtulursunuz bilmem, Allah kolaylık versin
Tüm kalbimle ne istiyorum biliyor musunuz hani bana demiyormuş ya inşallah sinirine hakim olamazda gelir bana birşey der. İnşallah laf falan yapar ederde şöyle güzelce yapıştırırım cevabı. “ ee canım bana dedi bana diyorsa cevabını alır”.Bana mantıklı geldi.
Hani el kızının diline düşmeyelim mantigiyla.
Ama sabırlı olmak lazım, örümcek gibi
Eşin almıyorum terbiyesiz diye bağırsaydı orada biterdi. Bu insanlar yoktan, borçtan anlamaz.Amelsiz diye kaydedicem. Yok anam yok çok denedim kızlar marketten bişeyler de söyledik giderken tatlıda aldık doymuyor kadın. Aldırdığı pastadan 2 kaşık alıyor yiceğinden değil ki. Bu kız ben nişanlıyken sürekli abisini arayıp hadisene getirsene tatlımı bana şunu alsana diyen biri. Evlendiğimizde banada alırdın tatlı neden almadın lan diye bağıran biri. Anası söylemiş . Neyse bana yapmıyormuş o yüzden ne bok yerlerse yesinler :)
Yok güzelim bağırmıyor. Abisiymiş isteyebilirmiş normalmiş. Hadi bakalım beyfendiyi rahatsız edicek aile travmaları yaşatıcam. Ağzını açarsa vururum.Eşin almıyorum terbiyesiz diye bağırsaydı orada biterdi. Bu insanlar yoktan, borçtan anlamaz.
Diyeceğini demissin , bu saatten sonra esin bilir, ay esin aynı benimki ya, sinir anında ayıp tutar ama bir o kadar da kaybetmekten korkarİşteyim şimdi kızlar. Eşim ona söylediğim baba olucak adam değilsin boşicam seni doyurursun kardeşini cümleme çok üzülmüş. Akşamda anlattıkça anlattıkça duurum bu bilerek yapmıyor normal davranışları böyle zaten çekme katlanma sana yapmıyor bilmem ne aynı şeyler. Almaya gelme dememe rağmen erkenden gelip işyerinn önünde beklemiş. Arabaya bindiğimde de suratıma bakıyordu. Ne bakıyorsun falan dedim güldü. Sanki hiçbirşey olmamış gibi yemek yemeğe götürdü. Yemicem diyorum yok anlamıyor adam. Karımı özledim diyor. Dedim özleme :) yemeğe gittiğimiz yere ben buraya arkadaşlarımla da geleyim dedim neden benle gelsene neden kocanla gelmiyorsun diyor. Dedim sanane sen ne karışıyorsun senlik bişey yok :) günün nasıl geçti diyor anlatıp duruyor dinlemedim bende. Hassaslaşmış gözleri kızarmış telefonuma bakıyor korktu herhalde bırakıp gitmemden anlamadım. Eve geldik gel gel yanıma otur nereye demeler öpmeler elimi tutmalar şarkı söylemeler falan filan. Yanlışlıkla kafasına vurdum sabah aaa acıdı dedi dedim bilerek acısın diye yaptım sen kötü kocasın :) deme öyle üzülüyorum ölümlü dünya sen dün ne saçmaladın öyle ciddiye almıyorum seni hamile bırakayımda gör diye gülmeler falan. Özet geçtim kızlar durum böyle yani bunun çözümü kısasa kısas aslında alışılmış aile düzenini bozmak çok zor. Bu kız yıllardır böyle herkese böyle cırlıyor istiyor bağırıyor. Bekarken her ay para verirlermiş sürekli bişeyler alırlarmış. Kocası sıkıntılı herhalde bir de ne gitmesini ne kart kullanmasını hiçbirşey bilmiyor kaynanam o yüzden de eşime sürekli kardeşini unutma der. Sürekli aranıza kimse giremez der. Bu bilinçaltı bana işlemişken eşimin fikri zikri bu. Durumu anlatıyormuş aslında ortada bişey yok takmamalıymışım. Banane ? Kardeşin bilmiyorsa etmiyorsa kardeşine bakmaya mı evlendim ? Konuyu tekrar açıp alevlendirmedim umrumda da değil belki kararım doğru belki yanlış şu saatten sonra umrumda olmayan kız asla umrumda değil. Abisine yapıyormuş beni ilgilendirmiyormuş hepbirlikte organizasyona katılmıyorum. Abisinden istiyorsa buyursun gitsin benlik bişey var mı ? Yok ? İstediğini alıp verirmi küçük kuzenimi alışverişe çıkarıcam tek kelime etmicek bana. Anneme babama dengesiz konuşup onu rahatsız edicek şeyler yapıcam karıştığı an sanane dicem hadi bakalım. Herkes söylediği şeylerin bedelini öder. Dün gittiğimiz yemeği paylaştım görümcem şimdi başlar abi benide götür demeye yorumda değil götürsün ben gitmiyorum banane diyor mu abi uygunsanız hepbirlilkte gidelim ? Yoo. Buyursunlar gitsinler. Evet değişmicek kız sürekli isticek evlenince de isticek ucundan dokunursa bana yakarım ortalığı. Doğru bulmuyorum bulmayacağım herkesin aklı fikri var ya. Neymiş efendim her ay mı alıyormuşum. Dedim evet her ay istiyor çünkü :) iyi oldu bu rahatsızlığımı en azından biliyor doğru bulmadığımı da ne halleri varsa görsünler. Alınan verilen yapılan herşey için kat katına yapıp eksiye düşürmezsem insan değilim. 100 liracık canım ne karışıyorsun :) içimde kalmadı en azından da söyledim bidaha da kardeşi umrumda değil banane benlik durum yok. Karısı gibi değilde bekar gibi dolanayım etrafta senlik bişey yok diyim de görsün. Hava soğuk dün diyorki üşürsün dedim sanane sen mi üşüyorsun sana yürü diyen yok :)
Senin gibi minnoş bir kızı bile delirttilerYok güzelim bağırmıyor. Abisiymiş isteyebilirmiş normalmiş. Hadi bakalım beyfendiyi rahatsız edicek aile travmaları yaşatıcam. Ağzını açarsa vururum.
Tahmin ettim amel kelimesinden anlayacaginiziKoca kontenjanimdan gorumce oluyorsun
Onlar da bogazina duskun degil de ameline düşkün derler:))
Evet evet diyorum ki keratin bakımla ombre yaptırıcamDiyeceğini demissin , bu saatten sonra esin bilir, ay esin aynı benimki ya, sinir anında ayıp tutar ama bir o kadar da kaybetmekten korkaryanlız seni hamile bırakayım da gör lafını ciddiye al cnm , ben eşime senden 10 tane çocuğum da olsa eğer benim hayatıma işime birilerini karıştırırsan durmam yanında dediğim için adam o toplara girmiyor hiç , bak böyle deki çocuk yapmaya bel bağlamasın kendisini düzeltsin, şuan sen köşene çekil ve çılgınlar gibi her istediğini al eşinde bütçe falan bırakma, köşeye de para at
Hayatlarında görebilcekleri en sakin kızım biliyor musunuz ? Kimseye ne bağırmışımdır ne saygısızlık yapmış. Edebimle konuşurum kırmamaya dikkat ederim kelimelerimi seçerim ki ben sağlıkçıyım zaten. Ben evime gelen kuzenimin arkadaşlarına ortak kişilere bile sıcak davranırım. Soğuk olmak kötü demiyorum ama kişiye kendini kötü hissettirmem. Abimler burdayken beni eve bırakmadan durağa bırakıcaklardı nasıl uygunsa abi derim yengemin annesine gidiyorlar neden oyalıyım ki ? Tamam kimse böyle olmak zorunda değil de 1 buçuk senedir de sabredemiyorum yani car car car tepemde. Kocamla tartışsın şakalaşsın ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ama ekonomimi ve gittiğimiz yerlere karışamaz. Dahil olmak ve hesap sormak istediği an atlarım üstüne. Siz gidin abi kardeş benlik bişey yok bana demedi sana dedi gelmiyorum derim ne yaparlarsa yapsınlar. Minnoş olmasam şimdii ye kadar eh be yeter ne yersen ye de uzak dur bizden diye bağırmıştım.Senin gibi minnoş bir kızı bile delirttilerNeyse sen sakin ol bence ,hayatını yaşa .
Ya kesinlikle katılıyorum. Bizim aramızda böyle bi muhabbet geçmedi ama dizinin birinde kadın affetmiş kocasını içeriden geldim tv ye baktım aa affetmiş salak dedim. Eşim de işte çocuk var falan diye bi konuşma yaptı falan dedi. Dedim 2 değil 12 çocuğum olsa boşarım öyle kocayı böyle şerefsiz babayla büyüyeceğini babası olmadan büyüsün.Diyeceğini demissin , bu saatten sonra esin bilir, ay esin aynı benimki ya, sinir anında ayıp tutar ama bir o kadar da kaybetmekten korkaryanlız seni hamile bırakayım da gör lafını ciddiye al cnm , ben eşime senden 10 tane çocuğum da olsa eğer benim hayatıma işime birilerini karıştırırsan durmam yanında dediğim için adam o toplara girmiyor hiç , bak böyle deki çocuk yapmaya bel bağlamasın kendisini düzeltsin, şuan sen köşene çekil ve çılgınlar gibi her istediğini al eşinde bütçe falan bırakma, köşeye de para at
Ben biliyorum az çok da anladım seni ama onlar da anlasa keşke .Hayatlarında görebilcekleri en sakin kızım biliyor musunuz ? Kimseye ne bağırmışımdır ne saygısızlık yapmış. Edebimle konuşurum kırmamaya dikkat ederim kelimelerimi seçerim ki ben sağlıkçıyım zaten. Ben evime gelen kuzenimin arkadaşlarına ortak kişilere bile sıcak davranırım. Soğuk olmak kötü demiyorum ama kişiye kendini kötü hissettirmem. Abimler burdayken beni eve bırakmadan durağa bırakıcaklardı nasıl uygunsa abi derim yengemin annesine gidiyorlar neden oyalıyım ki ? Tamam kimse böyle olmak zorunda değil de 1 buçuk senedir de sabredemiyorum yani car car car tepemde. Kocamla tartışsın şakalaşsın ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ama ekonomimi ve gittiğimiz yerlere karışamaz. Dahil olmak ve hesap sormak istediği an atlarım üstüne. Siz gidin abi kardeş benlik bişey yok bana demedi sana dedi gelmiyorum derim ne yaparlarsa yapsınlar. Minnoş olmasam şimdii ye kadar eh be yeter ne yersen ye de uzak dur bizden diye bağırmıştım.
Dinlediğim bir videoda göze alamadıklarımız yüzünden kaybediyoruz diyordu psikolog. Rest çekmezsen tavrını koymazsan kıymetin olmazmış. Çocuk mevzusu da aynı aile bilincinde olmazsa kesenin ortak olduğunu bilmezse o çocuk yapılmaz. Aslında kardeşinin saygısızlığından dolayı yoksa eşim cebimde 5 lira taşımaz bana verir. Nereye gitsem fazla fazla nakit koyar alışverişe birlikte çıkarız hep yanımdadır patronu 200 lira verse bana söyler evle ilgilenir gezmeye gideriz dışarda yeriz kahvaltılara gideriz lakin kardeşinin böyle istemesinden dolayı kız çöp yesin istemiyorum eşimde sen önemlisin seni ezip kimseyi yüceltmiyorum oyuncağı kendimden almadım cebimdeki parayla baharatlık aldım haksızlık yapıyorsun falan diyor. Kafam allak bullak.Ya kesinlikle katılıyorum. Bizim aramızda böyle bi muhabbet geçmedi ama dizinin birinde kadın affetmiş kocasını içeriden geldim tv ye baktım aa affetmiş salak dedim. Eşim de işte çocuk var falan diye bi konuşma yaptı falan dedi. Dedim 2 değil 12 çocuğum olsa boşarım öyle kocayı böyle şerefsiz babayla büyüyeceğini babası olmadan büyüsün.
Kesinlikle böyle yapacağım. Altta kalmadım asla karı koca arasına girmesin o zaman kardeşinde onane nereye gidersek gideriz ne hesap soruyor dedim sözleriminde arkasındayım. Böyle bağırarak konuşuyor ya muvahhis biri sanki kafama çivi çakıyor öyle sesi batıyor. Ezberledim artık dürüm alınmadığında cırlıcak dürüm alıyorsun almadın neden almıyorsun diye. Sonra da gelin soğuk oluyor.Kanarya ım yapacağını yaptın diyeceğini dedin. Bundan sonraki dediğin gibi madem onların arasında senlik bir şey yok senin yapacaklarına da onlarlık bir şey yok. Kuaföre de git gezmeye de git ailene de kendine de alışveriş yap. Senden para mı istiyorum sana kuaföre git mi diyorum benim anam babama alıyorum senlik bişey mi var yooooo :)
Zaten bu yüzden yapıyorlar canım benim. İll zamanlar direk banaydı müdaheleleri. Alanıma. Danışmadan etmeden. Sesim çıktı kaynanam planınız varmı annem diye soruyor. Kızı da sorabilir yani aklı var sonuşta. Kaynanam düzeldiği için bende kırmıyorum gidiyorum espiri yapıyorum şakalaşıyorum indirimde bişey görünce onada alıyorum o da Allah razı olsun diyor. Fakat görümcem abi anneme şunu almışsın diyor bağırıyor yani banada al diyor. 2 ev mi geçindiriyoruz biz ? Neyse diyorum sabır çekiyorum biliyor musunuz ? Yaşattıklarını yaşasın cidden bişey demiyorum..Ben biliyorum az çok da anladım seni ama onlar da anlasa keşke .
Baya baya tutuşmuş da yani ayni tas aynı hamam.İşteyim şimdi kızlar. Eşim ona söylediğim baba olucak adam değilsin boşicam seni doyurursun kardeşini cümleme çok üzülmüş. Akşamda anlattıkça anlattıkça duurum bu bilerek yapmıyor normal davranışları böyle zaten çekme katlanma sana yapmıyor bilmem ne aynı şeyler. Almaya gelme dememe rağmen erkenden gelip işyerinn önünde beklemiş. Arabaya bindiğimde de suratıma bakıyordu. Ne bakıyorsun falan dedim güldü. Sanki hiçbirşey olmamış gibi yemek yemeğe götürdü. Yemicem diyorum yok anlamıyor adam. Karımı özledim diyor. Dedim özleme :) yemeğe gittiğimiz yere ben buraya arkadaşlarımla da geleyim dedim neden benle gelsene neden kocanla gelmiyorsun diyor. Dedim sanane sen ne karışıyorsun senlik bişey yok :) günün nasıl geçti diyor anlatıp duruyor dinlemedim bende. Hassaslaşmış gözleri kızarmış telefonuma bakıyor korktu herhalde bırakıp gitmemden anlamadım. Eve geldik gel gel yanıma otur nereye demeler öpmeler elimi tutmalar şarkı söylemeler falan filan. Yanlışlıkla kafasına vurdum sabah aaa acıdı dedi dedim bilerek acısın diye yaptım sen kötü kocasın :) deme öyle üzülüyorum ölümlü dünya sen dün ne saçmaladın öyle ciddiye almıyorum seni hamile bırakayımda gör diye gülmeler falan. Özet geçtim kızlar durum böyle yani bunun çözümü kısasa kısas aslında alışılmış aile düzenini bozmak çok zor. Bu kız yıllardır böyle herkese böyle cırlıyor istiyor bağırıyor. Bekarken her ay para verirlermiş sürekli bişeyler alırlarmış. Kocası sıkıntılı herhalde bir de ne gitmesini ne kart kullanmasını hiçbirşey bilmiyor kaynanam o yüzden de eşime sürekli kardeşini unutma der. Sürekli aranıza kimse giremez der. Bu bilinçaltı bana işlemişken eşimin fikri zikri bu. Durumu anlatıyormuş aslında ortada bişey yok takmamalıymışım. Banane ? Kardeşin bilmiyorsa etmiyorsa kardeşine bakmaya mı evlendim ? Konuyu tekrar açıp alevlendirmedim umrumda da değil belki kararım doğru belki yanlış şu saatten sonra umrumda olmayan kız asla umrumda değil. Abisine yapıyormuş beni ilgilendirmiyormuş hepbirlikte organizasyona katılmıyorum. Abisinden istiyorsa buyursun gitsin benlik bişey var mı ? Yok ? İstediğini alıp verirmi küçük kuzenimi alışverişe çıkarıcam tek kelime etmicek bana. Anneme babama dengesiz konuşup onu rahatsız edicek şeyler yapıcam karıştığı an sanane dicem hadi bakalım. Herkes söylediği şeylerin bedelini öder. Dün gittiğimiz yemeği paylaştım görümcem şimdi başlar abi benide götür demeye yorumda değil götürsün ben gitmiyorum banane diyor mu abi uygunsanız hepbirlilkte gidelim ? Yoo. Buyursunlar gitsinler. Evet değişmicek kız sürekli isticek evlenince de isticek ucundan dokunursa bana yakarım ortalığı. Doğru bulmuyorum bulmayacağım herkesin aklı fikri var ya. Neymiş efendim her ay mı alıyormuşum. Dedim evet her ay istiyor çünkü :) iyi oldu bu rahatsızlığımı en azından biliyor doğru bulmadığımı da ne halleri varsa görsünler. Alınan verilen yapılan herşey için kat katına yapıp eksiye düşürmezsem insan değilim. 100 liracık canım ne karışıyorsun :) içimde kalmadı en azından da söyledim bidaha da kardeşi umrumda değil banane benlik durum yok. Karısı gibi değilde bekar gibi dolanayım etrafta senlik bişey yok diyim de görsün. Hava soğuk dün diyorki üşürsün dedim sanane sen mi üşüyorsun sana yürü diyen yok :)
Kız böyle şeyler isteyip yaptıkça eşi gülüyor ve hoşuna gidiyor. Muhtemelen şey kafasındalar alsın tabi hiç bize bişey almıyor çağırmıyor ilgilenmiyor evlendi unuttu bak ben napıyorum abime vs vs.Baya baya tutuşmuş da yani ayni tas aynı hamam.
Sizin en büyük sorununuz aynı binada oturmaniz bana göre. Mümkün mertebe uzaklaşmanız lazım ordan. Çocuk olayına da aşırı dikkat edin kızların dedikleri gibi. Evin ortak parası olduğunu anlamadan çocuk yapmayın.
Kız çocuğu diye el bebek gül bebek izole yetistirmisler, o da abiye yapışıyor. Vallahi kızın kocasına da acıdım. Bu onu aşırı eziyordur. Bir de abiden istemesi adamı daha da kotu eder.
Allah sabır versin size cidden canı gönülden diliyorum umarım eşiniz biran önce akillanir