- 24 Ocak 2021
- 10.465
- 23.293
Valla cnm Eşin herşeyin farkında huyu bu diye bişey yok , benimde huyum bu deyip yüz verme hiç, benim eşim de bir tartışmada senden biset istemiyorlar seni ne ilgilendirir demişti bende beni ilgilendirmiyorsa boşanalım o zaman sende her istediğini ver ailene sorgulamam dedim , ama eğer benimle evli kalacaksan herşey beni ilgilendirir, böyle böyle beni kararlı görünce duruldu, sende kararlı dur... KorkmaKızlar güncelleme geçiyorum. Eşimle baya kavga ettik. O mesajı attım kardeşimle arama girme art niyeti yok tanıyorum ben abisiyim nazı geçiyor sen neden sürekli böyle şeyleri söylüyorsun dedi. Bende saydırdım baya sinirden hatırlamıyorum beni etkiliyor diye senden alan yok sen önceliğimsin bilmem ne oluyor arada huyu bu art niyet yok sen karışma bilmem ne dedi. Saydırdım senden baba olmaz tavra bak bilseydim evlenmezdim senle diye. Neyse içimde kalmadı en azından. Bana demiyormuş benden istemiyormuş normalmiş dürüm de alabilirmiş
Yapıcam bunu aşırı kötü konuştuk diye açmadım telefonlarıda ama benimde huyum bu doğru değil hadi bakalım şimdi nolucak dicem. Bu arada eşimde ağzından çıkıyorsa boşan o zamam diyor biz ikimizde inadızValla cnm Eşin herşeyin farkında huyu bu diye bişey yok , benimde huyum bu deyip yüz verme hiç, benim eşim de bir tartışmada senden biset istemiyorlar seni ne ilgilendirir demişti bende beni ilgilendirmiyorsa boşanalım o zaman sende her istediğini ver ailene sorgulamam dedim , ama eğer benimle evli kalacaksan herşey beni ilgilendirir, böyle böyle beni kararlı görünce duruldu, sende kararlı dur... Korkma
Aynen madem yediriyoruz benim ailem de yesin değil miBende öyle yapıcam canım. Evde de yapıcam kavga. Görümceme alamayız dediğimde ne dicekti görmedin mi ? Senden istemedm ki abimden istedim ? Abiside dedi zaten benden istiyor sana noluyor diye yani iki ucuda kakalı değnek. Yani burda tüm suç benim salak eşimde. Aile dinamikleri böyle böyle alışmışlar ve normal geliyor abisiyim nazlanabilir diyor. Bende altta kalmadım nazlanamaz sat arabayı al maaaşını doyur kardeşini dedim. Aileme çatır çatır harcicam tek kelime etmiceksin dedim.
Abinin parasıyla benim param bir diyin. Tüm yorumları okuyamadım ama allah yardımcınız olsun ya.İşte bunuda denemek istyorım ama bana kalkıpta derse abim isticem tabi sana noluyor ?
Ah neler söyledim ıslak odunla vurmaktan beter ettim. Neymiş birlikte hallediyormuşuz herşeyi kalan para bendeymiş dikkat ediyormuş bi dürüm alındı diye mevzu mu olmuş bu kafadan çık diyor bana. Anlamıyor kızlar anlamıyor. Çözülmedi bu konu. Düşünün çekinmese neler yapıcak kim bilir. İçinde kötülük yokmuş kardeşinin hep böyleymiş sen boşver diyor. Dedim dedim paradan dolayı birbirine düşüyor insanlar diyor. Benim hiçbir ihtiyacımı eksik etmiyormuş uğraşıyormuş ev için öncelik benmişim bilmem ne nankörlük yapıyormuşum. Daha ne dicem ki ?Kanarya kocanın ağzına ıslak odunla vurasım geldi. Zaten diyordun senden çekindipünden yapmıyor yapmadığını da. Yoksa öyle olması gerektiğine inandığı yok.
Ne demek senden istemiyor benden istiyor. Sen kimsin? Hala siz olamamış eşin. Sen borcun var diye şunu almasak mı diye düşünürken kardeşine öyle aman huyu falan diyemez paşazade.
Akşam yüzyüze yine bi konuş derdini anlatmayı dene derim. Ama yine senden istemiyor aman kardeşim falan muhabbetine girerse yüzüne de söyle. Beyefendiye arabaya ben altınlarımı verdim bundan sonra maaşım benim,kendi maaşınla hem evi geçindireceksin hem borçları ödeyeceksin,madem senden istiyor ben de evin hiçbir ihtiyacına karışmıyorum de.
Bu saatten sonra onu yapıcam. Akşam gelin benle grasite maaşımı yatırıcam. Dedim dedim senin cebindeki parayı istemiyor ki benden istiyor sorun ne diyor. Asalak. Nasıl sinirliyim varya. Çekme o zaman senlik durum yok nazı bana dedi.Aynen madem yediriyoruz benim ailem de yesin değil mi
Eşin onun yanında söylesen benden istiyor deyip seni cidden onun yanında bozar mıydı<?
Şu saatten sonra yapması mümkün gerçi de
İki maaşı var amaç ne yani ?
bence sakinliğini korubu saçmalıklarla uğraşacak değilim kimsenin nazını da çekmek zorunda değilim bu hayatta kimsenin isteklerini yerine getirmek için yaşamıyorum gitsin yesin kardeşiyle yarın dürüm boşver takmıyacaksın sen kendi kazandığını çatıır çatır harca
o zaman madem senlik bi durum yok sende takma Kanarya kocan bu değişecek gibi de durmuyor sen de kendinden kısma ailenden kısma düşünme bu konuyuBu saatten sonra onu yapıcam. Akşam gelin benle grasite maaşımı yatırıcam. Dedim dedim senin cebindeki parayı istemiyor ki benden istiyor sorun ne diyor. Asalak. Nasıl sinirliyim varya. Çekme o zaman senlik durum yok nazı bana dedi.
İyi de sorun bir dürüm değil ki kardeşinin tavrı ve isteklerinin asla bitmemesi. Seni adam yerine koymaması yoktan anlamayıp hayvan gibi böğürmesi hediye beğenmemesi. Kısacası insan olmaması. Bunları söyleyebilirsin. Ben senin kardeşine aldığı 1 dürüm takılmıyorum dürüm bardağı taşıran damla artık bunu görmen gerek demelisin.Ah neler söyledim ıslak odunla vurmaktan beter ettim. Neymiş birlikte hallediyormuşuz herşeyi kalan para bendeymiş dikkat ediyormuş bi dürüm alındı diye mevzu mu olmuş bu kafadan çık diyor bana. Anlamıyor kızlar anlamıyor. Çözülmedi bu konu. Düşünün çekinmese neler yapıcak kim bilir. İçinde kötülük yokmuş kardeşinin hep böyleymiş sen boşver diyor. Dedim dedim paradan dolayı birbirine düşüyor insanlar diyor. Benim hiçbir ihtiyacımı eksik etmiyormuş uğraşıyormuş ev için öncelik benmişim bilmem ne nankörlük yapıyormuşum. Daha ne dicem ki ?
Sunshine, hesaplarınızı nasıl yönetiyorsunuz? Madem böyle bir durum var siz kendi maasinizla birikim yapmaya calisin. Esiniz standart giderleri karşılasın. Bir sorun olduğunda eşinizle başbaşayken (aman dikkat, başkasının yanında değil!!!!) bu para ikimizin parası senin ihtiyacın varsa seve seve veririm ama kardeşinin talepleri için bu paraya dokunamayız diyin. Çocuk vs düşünüyorsanız onun için birikim yapmak istiyorum diyin. Zor gün parası diyin.Bu saatten sonra onu yapıcam. Akşam gelin benle grasite maaşımı yatırıcam. Dedim dedim senin cebindeki parayı istemiyor ki benden istiyor sorun ne diyor. Asalak. Nasıl sinirliyim varya. Çekme o zaman senlik durum yok nazı bana dedi.
Valla kanarya sonunda sen de zorlanacaksın ama 1 ay boyunca ye iç alışveriş yap ortak bütçeden. 100 liraya muhtaç kal ay sonunda bakalım o zaman ne diyecek.Bu saatten sonra onu yapıcam. Akşam gelin benle grasite maaşımı yatırıcam. Dedim dedim senin cebindeki parayı istemiyor ki benden istiyor sorun ne diyor. Asalak. Nasıl sinirliyim varya. Çekme o zaman senlik durum yok nazı bana dedi.
Yinede kabul etmiyorum ben böyleyim evliliysen bana ayak uydurucak kardeşine değil. Böyle olduğunu evlenmeden deseydin keşke evlenmezdim bilseydim dedim.o zaman madem senlik bi durum yok sende takma Kanarya kocan bu değişecek gibi de durmuyor sen de kendinden kısma ailenden kısma düşünme bu konuyu
ama kocası bu duruma bayılıyor sende buna karışamazsın sana da dediğini yapıyorum nankörlük yapma diyor adam tüm bunları görüyor ama halinden memnun kardeşinin bağırmasından böğürmesinden rahatsız değil o zaman kanarya da devam etmek için susup oturacak başka türlü çözülmez ki kendi hayatına baksın böğürdüğü kadar böğürsün insan yerine koymasın görmesinİyi de sorun bir dürüm değil ki kardeşinin tavrı ve isteklerinin asla bitmemesi. Seni adam yerine koymaması yoktan anlamayıp hayvan gibi böğürmesi hediye beğenmemesi. Kısacası insan olmaması. Bunları söyleyebilirsin. Ben senin kardeşine aldığı 1 dürüm takılmıyorum dürüm bardağı taşıran damla artık bunu görmen gerek demelisin.
Hediye beğenmeyip altın isteyen kardeşi kendisi olmadan hamburger yedi diye illa bana da diyen senin babanın getirdiği lokuma bile ama ben ama ben diyen birinin ve bunları bağırarak söyleyen birinin üstelik paramız yok deseniz bile bunları yapan birinin davranışı huyla nazla falan açıklanamaz. Onunki kocanı enayi yerine koymak seni de sinir etmek.
Söyledim bitanem söyledim bu ne dedim ya ben uğraşamam sizinle saçmalıklarınızla 10 yaşındaysa normal koca kadının bağırması ne dedim hesapmı vericem dedim bağıramaz öyle çocuk yok karşısında dedim o istediğinde değil biz ne zaman uygunsak alırız ne diye cırlıyor dedim. Ne biçim davranış bu abime yapsam kendine gel diye uyarır sen ne saçmalıyorsun dedim. İşte neymiş tanıyormuş kardeşini ben bilmiyormuşum kötü niyeti yokmuş nazı geçiyormuş abisiymiş isteyebilirmiş hakemlik yapma dedi. Öyle mi dedim aileme abime alınan harcanan parada ağzını açmicaksam harcamazsam şerefsizim hadi bakalım dedim. Tamda öyle biliyormusun ? Tamda öyle böğürüyor. Kafayı yicem. Aklım hala söylemediklerimde evde ki kavga aşağıya gider aileler araya girsin istemiyorum.İyi de sorun bir dürüm değil ki kardeşinin tavrı ve isteklerinin asla bitmemesi. Seni adam yerine koymaması yoktan anlamayıp hayvan gibi böğürmesi hediye beğenmemesi. Kısacası insan olmaması. Bunları söyleyebilirsin. Ben senin kardeşine aldığı 1 dürüm takılmıyorum dürüm bardağı taşıran damla artık bunu görmen gerek demelisin.
Hediye beğenmeyip altın isteyen kardeşi kendisi olmadan hamburger yedi diye illa bana da diyen senin babanın getirdiği lokuma bile ama ben ama ben diyen birinin ve bunları bağırarak söyleyen birinin üstelik paramız yok deseniz bile bunları yapan birinin davranışı huyla nazla falan açıklanamaz. Onunki kocanı enayi yerine koymak seni de sinir etmek.
bırak ne yiyorlarsa yesinler dürüm alacam gidecem diyorsa gitsin sende katılma bağırdığında rahatsızsan ortamı terket söyleyeceğini söylemişsin bence uzatma hiç konuyu alacaklarını kısma kendi hayatına devam et bağırdığında rahatsızsan bağırma başım ağrıyor de mesela hiç yokmuş orda değilmiş gibi yap eşini de çok umursama baharatlık alacaksan al birşey alacaksan öbür ayı bekleme istiyorum alacağız de sende bencil ol ama bunu inatlaşarak yapmana gerek yok sen kendi isteklerini yap o düşünsün iki kaşığından birini kırYinede kabul etmiyorum ben böyleyim evliliysen bana ayak uydurucak kardeşine değil. Böyle olduğunu evlenmeden deseydin keşke evlenmezdim bilseydim dedim.
Kuzum biz 5000 kredi ödüyoruz. Doğalgazda derken rahat 1000 lira eksideyiz bana hala normak diyor öyle düşün.Valla kanarya sonunda sen de zorlanacaksın ama 1 ay boyunca ye iç alışveriş yap ortak bütçeden. 100 liraya muhtaç kal ay sonunda bakalım o zaman ne diyecek.
Hala senin cebin benim cebim muhabbeti yapıyor ya SİZ olamamış beyefendi.
Çok fazla kredimiz var düşün gelir 6500 se araba mobilya taksidi derken 5000 oluyor. Elde para kalmıyor yani bende sadece harçlık kalıyor kart kullanıyorum. Benim üstüme araba altınlarımla alındı. Laf yapıncada para muhabbeti yapıyor oluyorum arkadaş ya. Kendime para ayıramıyorum o da öyle hepsi takside gidiyor.Sunshine, hesaplarınızı nasıl yönetiyorsunuz? Madem böyle bir durum var siz kendi maasinizla birikim yapmaya calisin. Esiniz standart giderleri karşılasın. Bir sorun olduğunda eşinizle başbaşayken (aman dikkat, başkasının yanında değil!!!!) bu para ikimizin parası senin ihtiyacın varsa seve seve veririm ama kardeşinin talepleri için bu paraya dokunamayız diyin. Çocuk vs düşünüyorsanız onun için birikim yapmak istiyorum diyin. Zor gün parası diyin.
Alternatif olarak her ay Maas gününe göre ayarlayarak 32 gün vadeye koyabilirsiniz. böylece 32 gün boyunca dokunmazsınız
Bakalım akşam ne olucak dua edinbırak ne yiyorlarsa yesinler dürüm alacam gidecem diyorsa gitsin sende katılma bağırdığında rahatsızsan ortamı terket söyleyeceğini söylemişsin bence uzatma hiç konuyu alacaklarını kısma kendi hayatına devam et bağırdığında rahatsızsan bağırma başım ağrıyor de mesela hiç yokmuş orda değilmiş gibi yap eşini de çok umursama baharatlık alacaksan al birşey alacaksan öbür ayı bekleme istiyorum alacağız de sende bencil ol ama bunu inatlaşarak yapmana gerek yok sen kendi isteklerini yap o düşünsün iki kaşığından birini kır
bence diyeceğini demişsin sakinliğini koruBakalım akşam ne olucak dua edin