Güvenebileceğim bir yer arıyorum bu konuda. Herkes kendi ürününü satmaya çalışıyor.Neden geç olsun. Hemen cilt analizini yapan bi yerlere görüş onlar sana neye ihtiyacın olduğunu söyler.
Ben kırk yaşıma geldim güneş kremini bile toplasak bir iki yıldır düzenli kullanıyorum. Cilt bakımı ile zaten hiç alakam yokHerkese merhaba! Ben 30 yaşına girmiş ve cildi ile pişmanlıklar olan biriyimbu konuyla ilgili hiç başlık görmediğim için size sormak istiyorum. Bu zamana kadar düzenli hiç bir rutin oluşturmadım. Ne yazık ki hiç değer veremedim cildime. Arada bakıma gittim, kısa süreli evde devam ettim. Makyajımı temizlemeye bile çok üşeniyorum… ama artık bir rutin oluşturmak istiyorum. Sizce geç mi kaldım? Neresinden başlamak gerek bu işin?
Bu konuda hiç bir içeriğe rastlamayınca yalnızım sanmıştımBen kırk yaşıma geldim güneş kremini bile toplasak bir iki yıldır düzenli kullanıyorum. Cilt bakımı ile zaten hiç alakam yoktabi iyi bir örnek değilim ama bi yerden başlamak istiyorum. Cilt bakımı, birde botox istiyorum ama gerçekten hiç bi yere güvenmiyorum. Yıllar önce kaşıma micro zımbırtısından yaptırdım çok kötü oldu ama ou bile sildirmeye cesaret edemiyorum daha kötü olursa diye
Tabiki geç kalmadınız, cilt bakımı kisisel bakım denince anında gözlerim parlar benim.Çok dikkat ederim ve düzenli rutinim vardır.3 ay sonra gercek etkilerini görmeye başlarsınız örnek rutin yazacak olursam;Herkese merhaba! Ben 30 yaşına girmiş ve cildi ile pişmanlıklar olan biriyimbu konuyla ilgili hiç başlık görmediğim için size sormak istiyorum. Bu zamana kadar düzenli hiç bir rutin oluşturmadım. Ne yazık ki hiç değer veremedim cildime. Arada bakıma gittim, kısa süreli evde devam ettim. Makyajımı temizlemeye bile çok üşeniyorum… ama artık bir rutin oluşturmak istiyorum. Sizce geç mi kaldım? Neresinden başlamak gerek bu işin?
İşte beklediğim cevappp! Sorulara geçiyorum hazır mıyızTabiki geç kalmadınız, cilt bakımı kisisel bakım denince anında gözlerim parlar benim.Çok dikkat ederim ve düzenli rutinim vardır.3 ay sonra gercek etkilerini görmeye başlarsınız örnek rutin yazacak olursam;
-Cildi kurutmayan nazik bir cilt temizleyicisi(ziaja ve yves rocher marka kullanıyorum)
-Gündüz dönüsümlü olarak niacinamide ve c vitamini serum +nemlendirici+günes kremi
-Geceleri ince cizgiler lekeler ve yaslanma karsıtı benim bayılarak kullandığım retinol icerikli serum(yazları kullanmıyoruz)
-Göz cevresi icin peptit icerikli göz altı nemlendiricisi
Haftada bir AHA-BHA peeling serum
Haftada bir nemlendirici yenileyici gece maskesi
Marka olarak ben The Purest+Revolution kullanıyorum çok memnunum.Rakamları özellikle indirimlerde cazip oluyor ve en son aldığım ürünleri. 10 aydır hala bitmedi
Bunların dısında düzenli olarak botoks yaptırıyorum.
Ben sabah akşam gratisten aldığım sabunla yıkayıp nemlendirici ve güneş kremi sürüyorum. Garnier yüz temizleme jelini bulamadım bb civarda bulduğum zaman onu alacağım. En iyi o temizliyor gibi geliyor bana. Onun dışında serim vitamin ws hiç bi şey kullanmadım şimdiye kadarBu konuda hiç bir içeriğe rastlamayınca yalnızım sanmıştımbizi hiç önemsemiyorlar yaaaaaaa. Biz yeni başlıcaz cilt bakımına, olamaz mı hıh
Bende bu saydıklarınızdan sadece güneş kremi varTabiki geç kalmadınız, cilt bakımı kisisel bakım denince anında gözlerim parlar benim.Çok dikkat ederim ve düzenli rutinim vardır.3 ay sonra gercek etkilerini görmeye başlarsınız örnek rutin yazacak olursam;
-Cildi kurutmayan nazik bir cilt temizleyicisi(ziaja ve yves rocher marka kullanıyorum)
-Gündüz dönüsümlü olarak niacinamide ve c vitamini serum +nemlendirici+günes kremi
-Geceleri ince cizgiler lekeler ve yaslanma karsıtı benim bayılarak kullandığım retinol icerikli serum(yazları kullanmıyoruz)
-Göz cevresi icin peptit icerikli göz altı nemlendiricisi
Haftada bir AHA-BHA peeling serum
Haftada bir nemlendirici yenileyici gece maskesi
Marka olarak ben The Purest+Revolution kullanıyorum çok memnunum.Rakamları özellikle indirimlerde cazip oluyor ve en son aldığım ürünleri. 10 aydır hala bitmedi
Bunların dısında düzenli olarak botoks yaptırıyorum.
Cildim karma.Gözeneklere niacinamide cok iyi gelecek bunun dısında lekeleriniz varsa arbutin serum da alabilirsiniz.Niacinamide ile ikisini aynı anda kullanabilirsiniz.Etkilerini ilk sise bitiminde degilde 3 sise sonrası görmeye baslarsınız.İşte beklediğim cevappp! Sorulara geçiyorum hazır mıyız
Cilt türünüz nedir? Bende gözenek ve sivilce problemi var
nia ve c aynı anda kullanmıyoruz değil mi doğru anladımmm
Ziaja bende sivilce yapmıştı, yara rocher deneyeyim.
Çok teşekkürleeeeer
Yazdıklarımdan uyarlayıp siz de bir rutin olusturun derimBende bu saydıklarınızdan sadece güneş kremi var
Kanala bakacağım teşekkürler. Peki botoxu nerede yaptırıyorsunuz ?Yazdıklarımdan uyarlayıp siz de bir rutin olusturun derimben de artık 40 olacağım ve cildim ile ilgili özellikle son dönemlerde aldıgım iltifatlar daha da arttı.Youtube da Ojemrujumrimelim kanalını tavsiye ederim.Bu bahsettigim serumları ve dahasını kanaldaki gecmis yayınlarını izleyerek ögrendim ve kendime uygun ürünleri zamanla kesfetmemi sağladı.
Sehir olarak neredesiniz?İstanbul ise söyleyeyim.Kanala bakacağım teşekkürler. Peki botoxu nerede yaptırıyorsunuz ?
Hiç bir zaman hiç bir şey için geç değldir. Kendine değer ver ve yakınında güvenilir bir danışmanlık alabileceğin bakım yaptırabileceğin bir yer bul bence.Herkese merhaba! Ben 30 yaşına girmiş ve cildi ile pişmanlıklar olan biriyimbu konuyla ilgili hiç başlık görmediğim için size sormak istiyorum. Bu zamana kadar düzenli hiç bir rutin oluşturmadım. Ne yazık ki hiç değer veremedim cildime. Arada bakıma gittim, kısa süreli evde devam ettim. Makyajımı temizlemeye bile çok üşeniyorum… ama artık bir rutin oluşturmak istiyorum. Sizce geç mi kaldım? Neresinden başlamak gerek bu işin?
Anadolu yakasındayım evet onun için sordumSehir olarak neredesiniz?İstanbul ise söyleyeyim.
Gecen hafta arkadasım icin de gittik yine cok memnun kaldı kendisi.Maya estetik Etiler şubesinde Mehmet Faruk hoca.Hatta güzel bir kampanya vardı süresi geçmisti ama arayıp devam ediyorsa gelmek istiyoruz dedigimizde davet ettiler.Botoks+yüzde gerekli kısma dolgu+kolojen aşısı.Bu şekilde paket rakamı güzeldi.Anadolu yakasındayım evet onun için sordum
Duymuştum orayı ilk fırsatta giderim umarım. Teşekkür ediyorumGecen hafta arkadasım icin de gittik yine cok memnun kaldı kendisi.Maya estetik Etiler şubesinde Mehmet Faruk hoca.Hatta güzel bir kampanya vardı süresi geçmisti ama arayıp devam ediyorsa gelmek istiyoruz dedigimizde davet ettiler.Botoks+yüzde gerekli kısma dolgu+kolojen aşısı.Bu şekilde paket rakamı güzeldi.
Öncelikle geç kalmadınızHerkese merhaba! Ben 30 yaşına girmiş ve cildi ile pişmanlıklar olan biriyimbu konuyla ilgili hiç başlık görmediğim için size sormak istiyorum. Bu zamana kadar düzenli hiç bir rutin oluşturmadım. Ne yazık ki hiç değer veremedim cildime. Arada bakıma gittim, kısa süreli evde devam ettim. Makyajımı temizlemeye bile çok üşeniyorum… ama artık bir rutin oluşturmak istiyorum. Sizce geç mi kaldım? Neresinden başlamak gerek bu işin?
16 senedir güneş kremi surmedigim tek gün yoktu. Güneş kreminin zararlari ortaya çıktı biraz önce bile gördüm videoyu yapılan araştırmalar var. Hep bakım yapmisimdir liseden beri bilemiyorum hangi sebepler etken olduysa artık cildim yaşıma göre baya iyidir çok serum krem bakim tecrübem oldu. Ama ben artık serumlarin kremlerin pazarlama ürünü olduğunu düşünüyorum neyi çok kullanırsan etkisi giderek azaliyor. İlk aldığın verim gibi olmuyor.temiz tut nemlendir yaş sebebiyle yenileyici serumlar da deneyebilirsin ama çok çok sürmene hiç gerek yokHerkese merhaba! Ben 30 yaşına girmiş ve cildi ile pişmanlıklar olan biriyimbu konuyla ilgili hiç başlık görmediğim için size sormak istiyorum. Bu zamana kadar düzenli hiç bir rutin oluşturmadım. Ne yazık ki hiç değer veremedim cildime. Arada bakıma gittim, kısa süreli evde devam ettim. Makyajımı temizlemeye bile çok üşeniyorum… ama artık bir rutin oluşturmak istiyorum. Sizce geç mi kaldım? Neresinden başlamak gerek bu işin?