- 17 Temmuz 2011
- 17.857
- 3.525
-
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.761
Aslı sen ne alemdesin canım ? Nasıl gidiyor, son olarak bir kaza geçirmişti ama iyiydi diye biliyorum, var mı bir gelişme ?
Mariammm beni hayatımda o öküs kadar kıran bir Allah ın kulu yok. Onu Rabbim e havale ettim. O nun ve yandaşlarının yanna kalmayacak inanıyorum. Rabbim bana göstercek ve duyurcak.
Şu saatten sonra önüme bakıyorum. Allah hayırlı insan ile karşılaştırsın hepinizi sonrada beni inş.
Hamiş oluruk belki birgün size yazarım burdan belli mi olur. Rabbim kaybettiğim evlatlarımın yerine belki 2 belki 3 bebîş verir belki
Hepimizin olsun inş. Göbüşlerimizi birbirimize çarpa çarpa alışverir yaparıs. O zaman bşr yerde yorgunluk kahvesi içeris belki. Nasip olur inş. Zayıfım diye aldanmayın ben hamileyken çok yiporum göbüşüm hepinizi devirebilir o zaman.
Runa bunu okumalı
Mariammm beni hayatımda o öküs kadar kıran bir Allah ın kulu yok. Onu Rabbim e havale ettim. O nun ve yandaşlarının yanna kalmayacak inanıyorum. Rabbim bana göstercek ve duyurcak.
Şu saatten sonra önüme bakıyorum. Allah hayırlı insan ile karşılaştırsın hepinizi sonrada beni inş.
Hamiş oluruk belki birgün size yazarım burdan belli mi olur. Rabbim kaybettiğim evlatlarımın yerine belki 2 belki 3 bebîş verir belki
Hepimizin olsun inş. Göbüşlerimizi birbirimize çarpa çarpa alışverir yaparıs. O zaman bşr yerde yorgunluk kahvesi içeris belki. Nasip olur inş. Zayıfım diye aldanmayın ben hamileyken çok yiporum göbüşüm hepinizi devirebilir o zaman.
Runa bunu okumalı
inş. canım.
o kadar emin olma, ben şimdiden göbüklüyüm, hamile olunca hiç düşünemıyorum
süper hafıza senisağol canım, ben şu sıra yogunum canım. ondan çok iştirak edemıyorum konuşmalarınıza:) günden güne iyileşiyor şükür. biz de aynen devam, olumlu ya da olumsuz bir gelişme yok şimdilik.
Evet , fil hafızam vardır.. Borsa 3000 puan düşmüşken bile (bugün yıkıldı ortalık, feci bir gün geçirdim) , arkadaşlarım için önemli olan herşeyi önemseyebiliyorum hala
İyi olduğunuza sevindim canım.. Umarım görüştüğünüzde de, ailenle tanıştığında da güzel haberler paylaşıyor oluruz burada
Kos sen çok alemsin baylıyom sana yaaa valla. Ya okuyom okuyom sonuna gelip kopuyom.
Git ders çalış hadi
Mariam sna özelden sordum çok açık oldumu bilmiyom ama
Canım evliler de gelebilir elbet ama konuştuğumuz konular çok farklı oluyor.
O nedenle bekarlar yapmıştım. Çünkü kırgınlıklarımız da oluyor ve paylaşıyoruz.
Evli topiğindede takıldım bir dönem ama konular biraz farklı oluyor canım.
Daha çok kayınvalide, çocuklar, ev işleri v.s
Yoksa herkese kapımız açık tabi.
çook haklısın canım biz sıkıntımızı anlatınca diğerimizde benzer şeyler anlatıyor. birde foruma genel olarak baktıgımızda çoğu başlık evliler zaten için... topikimizin özünü kesinlikle koruyalım :)))
çook haklısın canım biz sıkıntımızı anlatınca diğerimizde benzer şeyler anlatıyor. birde foruma genel olarak baktıgımızda çoğu başlık evliler zaten için... topikimizin özünü kesinlikle koruyalım :)))
kız turkuaz özelden ne yazdın da maria'ya kaçırdın kızı, bana tarota baksın diye beklıyorum burada
ben de evliyim ama su an bekarım takılayım mı size yoksa başka bir başlık mı bulayım
tarotta var yani burda şimdi kovsanızda gitmem
kız turkuaz özelden ne yazdın da maria'ya kaçırdın kızı, bana tarota baksın diye beklıyorum burada
Cnm selam sana mide ile ilgili bildiklerimi yazdım. Bende denileri derece reflü ve yara var cnm.
Aslıcığım buradan mı yazayım, özelden mi canım ? :)=)
arkadas ilk defa bugün bakarsa bakacak bana, cevap vermedı henüz