30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kız turkuaz özelden ne yazdın da maria'ya kaçırdın kızı, bana tarota baksın diye beklıyorum burada:KK1:

Bak mariamnmmm geldi. Bu gece marianın gecesi oldu

Aslım biz senle çok yazıştık hayret bu nasıl kaçtı arada. Midem rahatsız nedeni stres değildi.
Ama şimdi tetikleme nedeni stres oluyor cnm. En kötü derdim bu olsun şükür buna.
Hadi ben kaçıyom iyi geceler hepinize.

Mariammmm canım çok tşk ediyom. Yazıştıklarımız aramızda aslı duymasın :KK52:
Mariammm aldıkmı aramıza oturdumu aramıza heee:KK55:

buradan yaz canım, cümle alem görsün:KK1:

Güneş çıktı size :KK16: Güneş, çok açık bir karttır. Hem olumlu, hem olumsuz belirtilerde kesinlik içerir.Bu yüzden ilişkinizde her şey siyah-beyazdır. Birlikte kendinizi çok rahat hissediyorsunuz ve hislerinizi tam olarak tanımlayabiliyorsunuz.

Geçmişte yaşadıklarından, geleceğe göle düşüren bir takım şüphelerin olabilir. Ancak, siz ikiniz, şimdilik mükemmel bir uyum içindesiniz.Birbirinize olan bağlılığınız son derece açık,Paylaştığınız çıcaklık da birlikteliğinizi dünyanın doğal şeyi haline getiriyor. Karşılıklı tutkularınız sizi korkutmuyor,tam tersi ikiniz için de olağanüstü bir zevk ve gelişim yolu haline geliyor. Son derece huzurlu, elle tutulur ve sevgi dolu bir ilişki. Aranızdaki her şey, zaman geçtikçe gelişip olgunlaşıyor. Güneş ilişkiyi simgelediği için, bir aile kurmayı düşünüyor olabilirsiniz. İkiniz de, geleceğiniz için planlar yapmaya dalmışsınız...

Böyle işte canım, e Allah tamamına erdirsin artık inşallah çoook mutlu olun :KK16:

Aslım biz senle çok yazıştık hayret bu nasıl kaçtı arada. Midem rahatsız nedeni stres değildi.
Ama şimdi tetikleme nedeni stres oluyor cnm. En kötü derdim bu olsun şükür buna.

Turkuazımmmm , özlemişim şöyle uzuuun uzun sohbet etmeyi..
Günlerdir selam verip kaçıyordum, iyi oldu bu gece :KK9:

Not : Her şey aramısda :KK53:

e beyza aşk olsun:) tabiki herkesin muhabbeti ayrı renk katar topik başlıgında bekarlığı vurgulayalım anlamında dedim ben onu.

turkuaz8 geçmiş olsun canım teşekkürler okudum yazdıklarını helikobakter gastriti çıktı canım bendede en kısa zamanda ilaçlara başlıcam inş. haşlama patates iyi geliyo diye biliyorum benide rahatlatıyor. muzuda çok severim son zamanlarda hiç eksik etmiyorum ama o da bagırsaklarımda gaz yapıyo niyeyse, yinede yemeye devam ediyorum.

Güneş çıktı size :KK16: Güneş, çok açık bir karttır. Hem olumlu, hem olumsuz belirtilerde kesinlik içerir.Bu yüzden ilişkinizde her şey siyah-beyazdır. Birlikte kendinizi çok rahat hissediyorsunuz ve hislerinizi tam olarak tanımlayabiliyorsunuz.

Geçmişte yaşadıklarından, geleceğe göle düşüren bir takım şüphelerin olabilir. Ancak, siz ikiniz, şimdilik mükemmel bir uyum içindesiniz.Birbirinize olan bağlılığınız son derece açık,Paylaştığınız çıcaklık da birlikteliğinizi dünyanın doğal şeyi haline getiriyor. Karşılıklı tutkularınız sizi korkutmuyor,tam tersi ikiniz için de olağanüstü bir zevk ve gelişim yolu haline geliyor. Son derece huzurlu, elle tutulur ve sevgi dolu bir ilişki. Aranızdaki her şey, zaman geçtikçe gelişip olgunlaşıyor. Güneş ilişkiyi simgelediği için, bir aile kurmayı düşünüyor olabilirsiniz. İkiniz de, geleceğiniz için planlar yapmaya dalmışsınız...

Böyle işte canım, e Allah tamamına erdirsin artık inşallah çoook mutlu olun :KK16:

evet çok doğru gercekten canım. ağzına sağlık.

ancak bu güneş şimdi olumlu mu kesin bizde, yoksa olumsuz mu...orasını pek anlayamadım:44:

kız siz beni çatlatcak mısınız:KK1:

Kızlar ya dikkatimi cekti, yarım saattir herkesi begenmekten tek kelime yazamamisim. Genelde geceleri girmoyordum ama daha güzel oluyormuş muhabbet :)

Canım melek kartı çektim sana. Meleklerin sessiz ol diyorlar.
Bazen susmak en iyi cevaptır.
Şuanda zihnini sustur. Bırak sukunet, ruhunu ve bedenini kaplasın.
Ve şimdi meleklerin sessizliğini korumanı istiyorlar.
Şimdi konuşmanın, plan yapmanın ve savunmanın zamanı değil.
Tam tersine bir parça da olsa kendi kendine sessiz olmanın zamanı şimdi.
Bunu yaptığında, her konuda daha net olduğunu görüceksin.
Sessizlikte sana gelen hislere güven.
Onlar meleklerinin yönlendirmeleridir.
Bir süre susup bekleyerek, meleklerine sana yardım etmeleri için fırsat vermelisin.

tatlım yardımın ve desteğin için çok teşekkür ederim.
bu başlıktaki tüm bayanlara müteşekkürüm beni dinledikleri için...
şu ana kadar kimseyi dinlemedim ama öyle sakşn ve huzurlu yazmışsın ki, içime ılık bir yağmur damlası gibi düştü önerilerin.
sakinleştim, rahatladım.
dediğin gibi bazan susmak konuşmaktan daha çok duyguyu anlatıyor, biraz kendimi dinlemeliyim...
çok haklısın.
inşallah yüreğini hakeden biri kazanır.
amin.

X