30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

İpek cim orda ev kiraları vs yüksek mi? Bide sen ne iş yapıyordu?
Sorularımla sıktıysam kusra bakma. Cvp vermek durumda değilsin balım
Bakma benimde yaşadıpım şey evlilik değildi. Cehennemden çıkmış gibi ruhum acıyor beynim acıyor.
Ama ben hiç o gibi bir öküs yğzüne karamsara bağlamıcam. Hayırlı ailenin hayırlı evlatları gelsin bulsunda bizi inş yaralarımızı bir daha hiç açılmasın. Kapansın huzurla mutluluk içinde.
Yaş gelince insan bebiş istiyor. Ben en çok bbebeğim olsun hzuurla sevgi içinde büyütelim arzusundayım
Belkide huzurlu ailem hiç olmadı, huzurlu aile de kuramadım parçaladım kendimi olmadı.
Ben en çok huzur içinde yemek yenen sofralardan çıkan kaşık seslerine o sofranın neşesine toplanmasına kurulmasına hastetim.
Derdim asla erkek olsun hayatımda değil. Erkekse ben zaten elli erkek çıkartırım cebimden. Benim huzrula hayırlı eve yuvaya hayırlı bir insana ihtiyacım var. Saygı ahh saygı ipek cim ben göremedim o saygıyı hiç.
Yani senin içinde kırınlıklarını çok iyi anlaıyorum.
İnsanın toplayaması zor kendinden önce kırılan onur gurur kalbini hayal kırıklıklarını. Rabbim hayırlarla karşılaltırsın inş hepinizi. Dualarımdasanız cnm.
Mutluluk haberlerinizi almak nasil olsun inş bana

O da olur canım evli bekar diye ayırmayalım ve hatırlatmayalım yeter :))

Canım evliler de gelebilir elbet ama konuştuğumuz konular çok farklı oluyor.
O nedenle bekarlar yapmıştım. Çünkü kırgınlıklarımız da oluyor ve paylaşıyoruz.
Evli topiğindede takıldım bir dönem ama konular biraz farklı oluyor canım.
Daha çok kayınvalide, çocuklar, ev işleri v.s
Yoksa herkese kapımız açık tabi. :KK16:

hanımlar iyi akşamlar bugün yine bir kazık yedim ve üzülmüyorum.
niye derseniz alıştım çünkü.
kazık atmak, karşındakini üzmek kimseye bir yarar sağlamaz bilakis hakkımı aldı ona bir zararı olur.
kimsenin hakkı kimsede kalmaz, Rabbim büyüktür, O'ndan bir de ordudan başka kimseye güvenim yok.
Ama diliyorum Allah'tan gözlerini her yumduğunda nefesimi hissetsin şah damarında.
Ben bir kabus, o ise çaresiz, dönüp dolaşıp karşıma çıksın her düşünde...

Mariam mmmm hoşgeldin :KK16: özledim seni

Midesinden rahatsız olan arkadaşım bana pataes hiç iyi gelmezdi. Ama muz mideye cok iyidir. Onu sana tavsiye ederim. Birde galee ye. Mide asitine iyi geliyor. Çay kahve çikolata tatlı uzak dur. Baştan önlem alki kronîğe bağlamasın.
İlaçlarını düzenli kullan bide. Özellikle mide koruyucunun

kazık atmak, karşındakini üzmek kimseye bir yarar sağlamaz bilakis hakkımı aldı ona bir zararı olur.
kimsenin hakkı kimsede kalmaz, Rabbim büyüktür, O'ndan bir de ordudan başka kimseye güvenim yok.
Ama diliyorum Allah'tan gözlerini her yumduğunda nefesimi hissetsin şah damarında.

Ne oldu canım? Böyle yazınca merak ettim şimdi.
O kişi günahı işlediği an cezası o anda veriliyor ve işleme hemen koyuluyormuş canım.

nedir canım bunca öfkenın sebebı acaba...

Ne oldu canım? Böyle yazınca merak ettim şimdi.
O kişi günahı işlediği an cezası o anda veriliyor ve işleme hemen koyuluyormuş canım.

canım konuştuğum bir dostum var, duygusal bir bağ olmasına karşı dostuz diye inkar ediyoruz onun korkaklığı sebebiyle. her gün konuşuruz, kaç zamandır konuşmadık, neredeyse bir hafta oldu akşam konuşalım dedim onun yine umursamaz tavırları ve kibiri galip geldi bana haber vermeden çıkmış, bende mal gibi telefon bekliyorum ki dayanamadığım şeydir bu.
konuşmayacaksan konuşmayacağım de, niye kıçın başın ayrı oynuyor??
anlayacağın bu kazık bir değil beş değil
yemin ediyorum erkek milletinden nefret ediyorum
yüreksizliklerinden yav...larından kaypaklıklarından her şeylerinden..
öfke doluyum bir tanem öfke...
çok yoruldum çok...

Görüştük canım. :)
Bugün mariada öyle dedi. Bilmiyorum ki canım hayırlısı diyorum. :KK16:

Tuğçeeeee !

Aylardır tarot kartlarımı elime almıyorum. Ama madem hem Turkuaz'ın hem benim içimize doğdu ; şu bizim kız için bir bakayım dedim
İşte sonuç : SENİN İÇİN, ONUN İÇİN, İLİŞKİNBİZ İÇİN VE GELECEK İÇİN ayrı ayrı 4 kart seçtim. Hepsini uzun uzun yazmak zor olacak şimdi ama İLİŞKİ kartında ne çıktığını yazmazsam çatlarım şekerim. Melek kartlarıyla az başını şişirmedik ; al bakalım bu tarot da benden sana ufacık bir armağan olsun :KK9:

"Başrahip'in yorumlarından en klasik olanı evliliktir. Şimdi, ikiniz için de beraberliğin toplum tarafından tanınması önem kazanıyor.Başrahip, olayın tören ve ayin kısyla bağlantılıdır. Bu kartın temsil ettiği evlilik anlayışı dünyevi ve ruhsal düzeyde birçok anlam içerir. Evliliğin kutsal bir bağ olarak asıl anlamı da bu kartta bulunur. Burada evlilik, hem iç hem de dış dünyaya aittir.Bir ruh yoldaşıyla birleşme coşkulu,memnuniyet verici bir törende yansıtılmıştır : düğün"

Özetle böyle diyor işte :KK9:
Gidicisin sen :KK16:

canım konuştuğum bir dostum var, duygusal bir bağ olmasına karşı dostuz diye inkar ediyoruz onun korkaklığı sebebiyle. her gün konuşuruz, kaç zamandır konuşmadık, neredeyse bir hafta oldu akşam konuşalım dedim onun yine umursamaz tavırları ve kibiri galip geldi bana haber vermeden çıkmış, bende mal gibi telefon bekliyorum ki dayanamadığım şeydir bu.
konuşmayacaksan konuşmayacağım de, niye kıçın başın ayrı oynuyor??
anlayacağın bu kazık bir değil beş değil
yemin ediyorum erkek milletinden nefret ediyorum
yüreksizliklerinden yav...larından kaypaklıklarından her şeylerinden..
öfke doluyum bir tanem öfke...
çok yoruldum çok...

Neden böyle yaptı ki canım?
Korktumu acaba? ilginçç...
Sen de arama artık canım.
Haketmemiş seni demekki.

Neden böyle yaptı ki canım?
Korktumu acaba? ilginçç...
Sen de arama artık canım.
Haketmemiş seni demekki.
ben de öyle yapıcam güzelim, ne yapalım olmuşla ölmüşe çare yok, madem saygı duymuyorsun ne yapayım amuda mı kalkayım seni kazanmak için??
daha ne kadar kendimden verebilirim ki???
canı sağolsun elbet hesabımızı göreceğimiz bir an gelir. Rabbim büyük..
bu dünyada olmazsa ahirette inşallah...

Tuğçeeeee !

Aylardır tarot kartlarımı elime almıyorum. Ama madem hem Turkuaz'ın hem benim içimize doğdu ; şu bizim kız için bir bakayım dedim
İşte sonuç : SENİN İÇİN, ONUN İÇİN, İLİŞKİNBİZ İÇİN VE GELECEK İÇİN ayrı ayrı 4 kart seçtim. Hepsini uzun uzun yazmak zor olacak şimdi ama İLİŞKİ kartında ne çıktığını yazmazsam çatlarım şekerim. Melek kartlarıyla az başını şişirmedik ; al bakalım bu tarot da benden sana ufacık bir armağan olsun :KK9:

"Başrahip'in yorumlarından en klasik olanı evliliktir. Şimdi, ikiniz için de beraberliğin toplum tarafından tanınması önem kazanıyor.Başrahip, olayın tören ve ayin kısyla bağlantılıdır. Bu kartın temsil ettiği evlilik anlayışı dünyevi ve ruhsal düzeyde birçok anlam içerir. Evliliğin kutsal bir bağ olarak asıl anlamı da bu kartta bulunur. Burada evlilik, hem iç hem de dış dünyaya aittir.Bir ruh yoldaşıyla birleşme coşkulu,memnuniyet verici bir törende yansıtılmıştır : düğün"

Özetle böyle diyor işte :KK9:
Gidicisin sen :KK16:

Çok sağol canım. Sevindirdin beni. :KK16::nazar:
Güzel çıkmış valla kartım.
Ayy ne desem hayırlısı olsun madem. :KK55:
Eline diline sağlık. :KK16:
Hep beraber aynı anda gidelim inşallahh... :KK16::KK19:

Mariammmmm benim başım kelmişşii :KK14:
Bende hem aşk hem de ev durumu için istiyom. İsteme hakkım varsa tabii:KK34:

Mariam mmmm hoşgeldin :KK16: özledim seni

Midesinden rahatsız olan arkadaşım bana pataes hiç iyi gelmezdi. Ama muz mideye cok iyidir. Onu sana tavsiye ederim. Birde galee ye. Mide asitine iyi geliyor. Çay kahve çikolata tatlı uzak dur. Baştan önlem alki kronîğe bağlamasın.
İlaçlarını düzenli kullan bide. Özellikle mide koruyucunun

Hoşbuldum canım benimm.. :KK3:
Ben yokken neler yazdığınızı okuyacağım diye bana yazdıklarınızı en son görüyorum :KK9:
Canımın içi, İpek'e yazdığın yorumu okuyunca gözlerin doldu akşam akşam.. Sen harika bir kadınsın,
ve geçmiştekiler seni kaybettikleri için kafalarını duvarlara vursunlar.. Yeni gelecek olan da, yatıp kalkıp şükretsin :KK16:

Çok sağol canım. Sevindirdin beni. :KK16::nazar:
Güzel çıkmış valla kartım.
Ayy ne desem hayırlısı olsun madem. :KK55:
Eline diline sağlık. :KK16:
Hep beraber aynı anda gidelim inşallahh... :KK16::KK19:

şen ola düğün şen olaaa tey tey tey:21::KK76::KK52: bize de oynayacak yer çıkar fena mı:KK1:

Mariammmmm benim başım kelmişşii :KK14:
Bende hem aşk hem de ev durumu için istiyom. İsteme hakkım varsa tabii:KK34:

Senin bende kredin sonsuz tatlımmmmm ;
Eğer başka daha net bir sorun yoksa, genel olarak senin aşk hayatın için kart seçiyorum ??
Tamam mı ? (sen cevap verdikten sonra seçeceğim )

İpek cim orda ev kiraları vs yüksek mi? Bide sen ne iş yapıyordu?
Sorularımla sıktıysam kusra bakma. Cvp vermek durumda değilsin balım
Bakma benimde yaşadıpım şey evlilik değildi. Cehennemden çıkmış gibi ruhum acıyor beynim acıyor.
Ama ben hiç o gibi bir öküs yğzüne karamsara bağlamıcam. Hayırlı ailenin hayırlı evlatları gelsin bulsunda bizi inş yaralarımızı bir daha hiç açılmasın. Kapansın huzurla mutluluk içinde.
Yaş gelince insan bebiş istiyor. Ben en çok bbebeğim olsun hzuurla sevgi içinde büyütelim arzusundayım
Belkide huzurlu ailem hiç olmadı, huzurlu aile de kuramadım parçaladım kendimi olmadı.
Ben en çok huzur içinde yemek yenen sofralardan çıkan kaşık seslerine o sofranın neşesine toplanmasına kurulmasına hastetim.
Derdim asla erkek olsun hayatımda değil. Erkekse ben zaten elli erkek çıkartırım cebimden. Benim huzrula hayırlı eve yuvaya hayırlı bir insana ihtiyacım var. Saygı ahh saygı ipek cim ben göremedim o saygıyı hiç.
Yani senin içinde kırınlıklarını çok iyi anlaıyorum.
İnsanın toplayaması zor kendinden önce kırılan onur gurur kalbini hayal kırıklıklarını. Rabbim hayırlarla karşılaltırsın inş hepinizi. Dualarımdasanız cnm.
Mutluluk haberlerinizi almak nasil olsun inş bana

Canım aynen benim düşündüklerimi yazmışsınız. bu kadar olur yani. Ozellikle huzur konusunda Ben de hasretim.
ben bir firmada sekreter olarak calisiyorum. Oturduğum dairenin kirasi 600 tek bir bayanin oturabileceği türde bir daire bu fiyattaan başlıyor. Daha ucuza daireler de var ama pek oturulacak gibi değil. Yine de Bodrum ve Marmaris'e göre makul kiralar.
Canım duaların kabul olur da hepimiz layık olduğumuz insanlarla layık olduğumuz hayatları yasariz.

ben de öyle yapıcam güzelim, ne yapalım olmuşla ölmüşe çare yok, madem saygı duymuyorsun ne yapayım amuda mı kalkayım seni kazanmak için??
daha ne kadar kendimden verebilirim ki???
canı sağolsun elbet hesabımızı göreceğimiz bir an gelir. Rabbim büyük..
bu dünyada olmazsa ahirette inşallah...

Canım melek kartı çektim sana. Meleklerin sessiz ol diyorlar.
Bazen susmak en iyi cevaptır.
Şuanda zihnini sustur. Bırak sukunet, ruhunu ve bedenini kaplasın.
Ve şimdi meleklerin sessizliğini korumanı istiyorlar.
Şimdi konuşmanın, plan yapmanın ve savunmanın zamanı değil.
Tam tersine bir parça da olsa kendi kendine sessiz olmanın zamanı şimdi.
Bunu yaptığında, her konuda daha net olduğunu görüceksin.
Sessizlikte sana gelen hislere güven.
Onlar meleklerinin yönlendirmeleridir.
Bir süre susup bekleyerek, meleklerine sana yardım etmeleri için fırsat vermelisin.

X