30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Maria slm cnm. Gunaydin
Ya uzulmuyom artik napim. Zaten kuaforde boyadigimda da dibleri normal renkden farkli okuyor.
Eskiden golgeliydi sacim. Sacimda golge olan yerler daha acik kendi sacim olan yerler daha koyuydu. Bunu kuaforde boyatinca bile 2 hafta filan ancak koruyabiliyor rengini.
Simdi kotu olmadi oyle. Ama bekliycem biraz sonra kuaforde hafif bir golge yaptiririm. Zaten bu biya cabuk akar gibi.
Bu arada tugce dunden beri yok. Kesin kocaya kaci ben diyim :KK9:

Okudum dün konuştuklarınzı bebişim. Bizim kız çocukla buluşmak için bir çıkmış, bir daha kendisinden haber alınamamış :KK9:
Geri döndüğünde "kızlaaaarrr ben evlendim ! " demesini bekliyorum :KK66:

Sen ne yaptın ? Nasıl gidiyor hafta sonu ?

Akliniz fikriniz hep kocada hep :KK53::KK9:
Mariam msj yazinca sonra mesajin oldugu yerde mesaj duzenleme paneli var ordan duzeltebilirsin hatali olunca :KK35:
Ben bu hatayi gordum ve icimden dedimki kiza koca diye diye kocayi kafasina takdirdim :KK9:
O yuzden soylemedim kocam i gorunce :KK34:
Ben iyiyim dun evdeydim disari cikmadim cok yorgundum valla perte cikmistim.
Bugunde iyi geciyor. Simdik cikicam disari bir ark ile bulusup takilcaz birkac saat
Sonra eve gelip yemek yapcam. Sonra sacima Bakim yagi surcem. Sonrada dus ve tv :KK1:

Akliniz fikriniz hep kocada hep :KK53::KK9:
Mariam msj yazinca sonra mesajin oldugu yerde mesaj duzenleme paneli var ordan duzeltebilirsin hatali olunca :KK35:
Ben bu hatayi gordum ve icimden dedimki kiza koca diye diye kocayi kafasina takdirdim :KK9:
O yuzden soylemedim kocam i gorunce :KK34:
Ben iyiyim dun evdeydim disari cikmadim cok yorgundum valla perte cikmistim.
Bugunde iyi geciyor. Simdik cikicam disari bir ark ile bulusup takilcaz birkac saat
Sonra eve gelip yemek yapcam. Sonra sacima Bakim yagi surcem. Sonrada dus ve tv :KK1:

Cidden biliçaltıma işlemişsin koca olayını hahahahahah :))))) Düzeltmeyim kalsın bari, bakıp güleriz :KK9:

Güzel bir sabah programı yapmışsın tatlım. Ben de bir arkadaşımı bekliyorum, kahvaltıya gelecek bana.
Çok acıktımmmmm !

Cidden biliçaltıma işlemişsin koca olayını hahahahahah :))))) Düzeltmeyim kalsın bari, bakıp güleriz :KK9:

Güzel bir sabah programı yapmışsın tatlım. Ben de bir arkadaşımı bekliyorum, kahvaltıya gelecek bana.
Çok acıktımmmmm !

Arkadasin gelene kadar tirtikla diyecektim ama sen kacmisin :KK9:

Okudum dün konuştuklarınzı bebişim. Bizim kız çocukla buluşmak için bir çıkmış, bir daha kendisinden haber alınamamış :KK9:
Geri döndüğünde "kızlaaaarrr ben evlendim ! " demesini bekliyorum :KK66:

Sen ne yaptın ? Nasıl gidiyor hafta sonu ?

sesin cıkmıyor pek,sen nasılsın?

Asli kis ne kadar sen komiksin bugun :KK9:
Bizda zaman bol nasilsa heee :KK52:
Banada ask geliyormus; kiz gelemedi benim askim. Bilmem ki kaza mi yapti sele me ugradi ne olduysa bana gelecek aska
Ask bana geldiginde ben mefta olmus olabilirim :KK53: cok bekledigimi soylersiniz artik :KK52:
Tugce hemen anlat fistik ne yaptin? Madem kactin niye geri geldin kis kocaya siki siki sarilsaydi :KK53:
Yoksa bizim icin mi geri geldin heee :KK9:

Valla dün sıkıldım çocukta gelmiş beni orda burda bekliyormuş. Oyalanıyormuş.
Annemi aradım ben çıkıyorum dedim.
Tamam dedi.
Süsledim yarımsaat falan. sonra gittik işte.
Dolaştık sonra yemek yedik.
Bugünde kahvaltı ettik beraber.
Amann pek uykusuzum. :KK53:

Asli kis ne kadar sen komiksin bugun :KK9:
Bizda zaman bol nasilsa heee :KK52:
Banada ask geliyormus; kiz gelemedi benim askim. Bilmem ki kaza mi yapti sele me ugradi ne olduysa bana gelecek aska
Ask bana geldiginde ben mefta olmus olabilirim :KK53: cok bekledigimi soylersiniz artik :KK52:
Tugce hemen anlat fistik ne yaptin? Madem kactin niye geri geldin kis kocaya siki siki sarilsaydi :KK53:
Yoksa bizim icin mi geri geldin heee :KK9:

:KK1:Allah gecinden versin canım.

Sen şimdi hiçbir şey yok gibi duruyorsun da, hic belli olmaz bu işler, bir bakmışız sen gitmişsin günlerce gelmıyorsun kk ya:KK1:

Valla dün sıkıldım çocukta gelmiş beni orda burda bekliyormuş. Oyalanıyormuş.
Annemi aradım ben çıkıyorum dedim.
Tamam dedi.
Süsledim yarımsaat falan. sonra gittik işte.
Dolaştık sonra yemek yedik.
Bugünde kahvaltı ettik beraber.
Amann pek uykusuzum. :KK53:

Günün pardon günlerin iyi geçmişe benziyor:KK1:
Boyle uykusuzluga can kurban:KK1:

X