- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
-
- Konu Sahibi AngelHeart
bence de elde kitap okumanın tadını vermez.Benim benden akıllı bir telefonum var :) Kitapları artık orda okuyorum. Başlarda ben de telefondan okunur mu filan diyordum ama alışınca çok rahat oluyor. Hem birden fazla kitap bulundurabiliyorsunuz, hem de istediğiniz yerde okuyabiliyorsunuz. Mesela şu an Anna Karenina'yi tekrar okumaya başladım. Okuyanlar bilir, o kalın kitabı yanında taşıyıp her yerde okumak çok zor. Ama şimdi istediğim zaman okuyabiliyorum. (Reklam gibi konuştum ya
Tabi ne kadar iyi olursa olsun normal kitabın yerini hiçbir şey tutamaz. :26:
Herkes yemekte galiba yine kimseden ses yok.
Ben tostumu yedim bekliyorum :)
Hiçbir şey yapmadım ben. Bu aralar çok monoton ve sıkıcı iş-ev arasında gidip geliyorum
Şubatta pilatese başlarsam , son zamanlarımın en büyük değişkliği olacak
Çok iyi yapmışsın tatlım, hangi kitabı aldın ? Çay-pasta-kitap ve sen harika bir dörtlü olmuşsunuz !
Ama boş bırakma buraları da. Bak hepimiz merak ediyoruz ne oldu bu kıza diye
Günaydın herkesebugün gene geç yattım ne olacak benim bu halim? iş yerindeyim ve birazcık uykum var.
Patsy, hayır kitap özeti falan istemiyoruz.
Ben önceden bir anda birkaç kitap okumayı sevmezdim ama artık ara sıra yaptığım da oluyor.
gene hatırladım yaaa. okumam gereken bir sürü kitap var. bazıları da ödünç alınmış. bir an önce okunup verilmeli. ama ben bu ara çaptan düştüm sanırım. ilerlemiyor kitaplar.
Günaydın kızlar. Yine başladık çalışmaya. Erken kalkma derdi olmasa belki çekilir de, iş hayatını hiç sevemedim ben. Şöyle sabah 10 gibi başlasa, aksam da 4 gibi bitse ne olurdu sanki :)
Tuğçecan sana imrendim doğrusu. Ben de işten eve monoton bir hayat yaşıyorum. Her sabah plan kuruyorum bugün işten sonra şuraya gideceğim, şunu yapacağım diye ama akşam hiçbir isteğim kalmıyor. Bir an önce eve atmak istiyorum kendimi.
günaydın herkese(olmayan herkse)
topic in adını değiştirelim bence ıssız topic olsun
bu arada bu akşam eve gidip duş alıp uzanmak istiyorum inş aksilik çıkmaz.
kitap da hala kapağına dokunamadım. inş yakında sahalara döncem yine
Kızlarrrr merhaba, bende işteyim sabah öle acıktımki gözüm döndü benimde..2 gün protein diyeti yaparsam olacağı bu.neyse öğle yemeği yedimde kendime geldim:) tabi yine diyete uygundu yemeğim.
Benimde eve gidip uyuyasım var bugün hergün olduğu gibi..ama mesai bitimine daha 4 saat var..kitap okumayalı benimde epey oldu..benimde okumam lazım..bu arada cem yılmazı filmine gitmek istiyorum.akşam belki ona giderim..ya belki şimdi olmaz ama ileriki günlerde bir etkinlik ayarlayalım olurmu? hep beraber öğle yemeği vs. gibi.en azıından Ankaada olanlarla..:)
Kızlarrrr merhaba, bende işteyim sabah öle acıktımki gözüm döndü benimde..2 gün protein diyeti yaparsam olacağı bu.neyse öğle yemeği yedimde kendime geldim:) tabi yine diyete uygundu yemeğim.
Benimde eve gidip uyuyasım var bugün hergün olduğu gibi..ama mesai bitimine daha 4 saat var..kitap okumayalı benimde epey oldu..benimde okumam lazım..bu arada cem yılmazı filmine gitmek istiyorum.akşam belki ona giderim..ya belki şimdi olmaz ama ileriki günlerde bir etkinlik ayarlayalım olurmu? hep beraber öğle yemeği vs. gibi.en azıından Ankaada olanlarla..:)
Hah işte! bu aralar hissettim şeyi Garfield ne güsel anlatmış
Ankara'da olanlarla etkinlik olayı bana uyar. Bu arada , şu diyet azmine ve kararlılığına hayranım şekerim. Darısı başıma
o zaman liste yapalım görüşelim kuzu:)
ankarada buluşma etkinliği
1- runawaybridee
2- mariamagdalena:)
kızlar ne dersiniz?
Günaydın canım.
Valla ben de eve gidip filmlerdeki gibi köpük dolu bir küvette saatlerce uzanmak istiyorum ama bizim dusakabin tarzı banyolarda pek olmuyor :)
bence de elde kitap okumanın tadını vermez.
turkuaz, boş ver ıssız olsun. ne güzel biz bizeyiz. fazlaca birileri olsa takip etmek, okumak, aklında tutmak zor olur.
maria, evet ya. hayır evli barklı olsam çoluk çocuk uyutmasa neyse. hazır bekarsın fırsatın varken erkenden yatsana. ama yok sallanıyorum biraz da sağda solda
hatırlamıyom iyi miTünaydın canımm...
Hangi kitabın kapağını açıcaksın bakalım?
Kek yapasım geldi cankuşlarım. :)
maria , benim de acayip uykum var. fatura yazıyorum bir yandan. bıraksan uyurum. eve gidince cin oluyorum. geç yatıyorum. yarın sabah gene aynısı. gene uykum var cümleleri.Ben yemeğimi bitirdim, tatlımı yiyorum şimdi. Zor kilo veririm bu gidişle
Kızlar sadece bana mı akşam olmuyor, yoksa hepiniz benimle aynı durumda mısınız ?
Eve gidip yatmak istiyorum bennnn !
yap ama bende isterim bananeeee