30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bence de elde kitap okumanın tadını vermez.

turkuaz,
boş ver ıssız olsun. ne güzel biz bizeyiz. fazlaca birileri olsa takip etmek, okumak, aklında tutmak zor olur.
maria, evet ya. hayır evli barklı olsam çoluk çocuk uyutmasa neyse. hazır bekarsın fırsatın varken erkenden yatsana. ama yok sallanıyorum biraz da sağda solda

Ayy eksik olmayın canım benimde aklım hep sizde
Kitabın adı;
Melekler ve Dünyanın kurtuluşu
Bu arada kolay gelsinn canım sana...

Bende 2-3 tane biranda okuyabiliyorum. O günkü ruh halime göre. :)

İnsan yorgunlukla istemezki canım haklısın.
Haftasonu sende yaparsın güzel şeyler artık.

Tünaydın canımm...
Hangi kitabın kapağını açıcaksın bakalım?

Kızlarrrr merhaba, bende işteyim sabah öle acıktımki gözüm döndü benimde..2 gün protein diyeti yaparsam olacağı bu.neyse öğle yemeği yedimde kendime geldim:) tabi yine diyete uygundu yemeğim.
Benimde eve gidip uyuyasım var bugün hergün olduğu gibi..ama mesai bitimine daha 4 saat var..kitap okumayalı benimde epey oldu..benimde okumam lazım..bu arada cem yılmazı filmine gitmek istiyorum.akşam belki ona giderim..ya belki şimdi olmaz ama ileriki günlerde bir etkinlik ayarlayalım olurmu? hep beraber öğle yemeği vs. gibi.en azıından Ankaada olanlarla..:)

Merhaba canımm...
Git tabi akşam bizede nasıl olduğunu söylersin sonra.

Ankara'da olanlarla etkinlik olayı bana uyar. Bu arada , şu diyet azmine ve kararlılığına hayranım şekerim. Darısı başıma

Günaydın canım.
Valla ben de eve gidip filmlerdeki gibi köpük dolu bir küvette saatlerce uzanmak istiyorum ama bizim dusakabin tarzı banyolarda pek olmuyor :)

canım zaten o tarz banyolar pek kalmadı herhalde. evler cücük gibi banyolarda öle. duşakabine sığıyorsan bile şükretmek lazım

canım ıssızlıkda bir yere kadar. hadi koşun koşun gelin, çıkın çıkın gelin turrkuaz ablanıza
Tünaydın canımm...
Hangi kitabın kapağını açıcaksın bakalım?
hatırlamıyom iyi mi

Ben yemeğimi bitirdim, tatlımı yiyorum şimdi. Zor kilo veririm bu gidişle

Kızlar sadece bana mı akşam olmuyor, yoksa hepiniz benimle aynı durumda mısınız ?
Eve gidip yatmak istiyorum bennnn !
maria , benim de acayip uykum var. fatura yazıyorum bir yandan. bıraksan uyurum. eve gidince cin oluyorum. geç yatıyorum. yarın sabah gene aynısı. gene uykum var cümleleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…