30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Kızlarrrr merhaba, bende işteyim sabah öle acıktımki gözüm döndü benimde..2 gün protein diyeti yaparsam olacağı bu.neyse öğle yemeği yedimde kendime geldim:) tabi yine diyete uygundu yemeğim.
Benimde eve gidip uyuyasım var bugün hergün olduğu gibi..ama mesai bitimine daha 4 saat var..kitap okumayalı benimde epey oldu..benimde okumam lazım..bu arada cem yılmazı filmine gitmek istiyorum.akşam belki ona giderim..ya belki şimdi olmaz ama ileriki günlerde bir etkinlik ayarlayalım olurmu? hep beraber öğle yemeği vs. gibi.en azıından Ankaada olanlarla..:)

Canım dikkat et. Diyet yapacağım derken sağlığından olma. Bugün hepimiz eve gitmek istiyoruz anlaşılan kk üyeleri olarak birleşip grev yapalım :)
Etkinlik güzel bir fikir ama Angarada olmadığım için katilamam maalesef. Emmee muulada oduruverenlerden bi edginlik yapcek olen varse geligeliveririz gaari :)

Teşekkür ederim canım.
İzmirde olsaydınız sizleri evime davet eder İzmir manzarasına karşı çaylarımızı içer demlenirdik. :) :KK16:

Ah canım ya. Izmir dedin icimin yağları eridi şimdi. Izmirli değilim ama Karşıyaka'da bir sene kaldım. Hala özlüyorum.
Izmir manzarası, çay, kek, sohbet... Su ışınlanmayı bir an önce bulsalar ne olurdu :)

Ah canım ya. Izmir dedin icimin yağları eridi şimdi. Izmirli değilim ama Karşıyaka'da bir sene kaldım. Hala özlüyorum.
Izmir manzarası, çay, kek, sohbet... Su ışınlanmayı bir an önce bulsalar ne olurdu :)

Bende İzmir'e aşığım canım...
Doğma büyüme İzmirliyim. Karşıyakada çok güzeldir.
Ben güzelyalı kısmındayım.
Evet ışınlan gel hemen. :KK16:

[video=youtube_share;u-kl7oT545Y]http://youtu.be/u-kl7oT545Y[/video]

Bu şarkıda benden size gelsin. Kek yaparken hep söylerimm...

Kalktım sana kek yaptımm...:KK16:
Gözlerin dönmüş kızı görünce yerli yersiz sana gülünce.
BANA KELEK YAPTINNN...

maria , benim de acayip uykum var. fatura yazıyorum bir yandan. bıraksan uyurum. eve gidince cin oluyorum. geç yatıyorum. yarın sabah gene aynısı. gene uykum var cümleleri. :KK53:

Aynı ben :KK53:
Eve gidince uykudan eser kalmıyor ama masanın başında sürekli omuz ağrısı, sırt ağrısı, uyku...
Bahar gelse de , kendimze gelsek :KK55:

[video=youtube_share;u-kl7oT545Y]http://youtu.be/u-kl7oT545Y[/video]

Bu şarkıda benden size gelsin. Kek yaparken hep söylerimm...

Kalktım sana kek yaptımm...:KK16:
Gözlerin dönmüş kızı görünce yerli yersiz sana gülünce.
BANA KELEK YAPTINNN...

Kelekten değil ama , kekinden buralara da yolla şekerim.
Ankaradaki arkadaşlarla toplaşıp yeriz :KK53:

Aynı ben :KK53:
Eve gidince uykudan eser kalmıyor ama masanın başında sürekli omuz ağrısı, sırt ağrısı, uyku...
Bahar gelse de , kendimze gelsek :KK55:
a-aa! nereden bildin? Benim omzumla ensem tarafı ağrıyor sağ taraf, iki gündür. ara ara bilgisayarın başından kalkıp omuz hareketleri falan yapıyorum. :KK43: bir yanma hissi var! boyun fıtığı mı acep?:KK43:

Ne güzel olurdu şöyle sıcacık çay, yanında mis gibi kokan kek...
Ah Tuğçecan sen Ankara'ya yerleşsene, pek bi hamaratmışsın. :)
İzmir'de olsam çıkar gelirdim valla :KK55:

Kız sizi İzmire alıyım :)
Burda deniz var en azından. Arada iyot kokusu almaya deniz kıyısına gider kumru yerdik sizlerle :KK1:

ellerine sağlık Tuğçe! :KK9: sağ ol gönderemesen de yemiş kadar olduk ve tesadüfen ben de şu anda kahve içiyorum. :KK34: malum uykum var. :KK53: açılayım biraz. :KK70:

Kahveleri içiyoruz içiyoruz , sonra sabaha kadar uyku gelsin diye bekliyoruz.. :KK9:
Boyun fıtığı değildir canım ya, kötü şeyler getirme aklına. Arada kalkıp egzersiz yapman iyi gelecektir uzun vadede.

X