30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Aç artık o kapağı, kaldıkça kalıyor. :KK23:
Bak biz arkadaşlarla
burada kitap okumak için birbirimizi teşvik ediyoruz. İstersen sen de katıl bize... :KK34:

tembel bu turkuaz tembel söyleyeyim ben sana:)
bu arada ben varım yalnız özet faln isterseniz zor
ben aynı anda bi kaç kitap okuyoruuuum:):)

olabilir tatlım ya sürekli konuşmıyorsun unuttuyorum. çok üye zar zaten :KK34:

neyse artık unutmam burdan yazışırız senle artıkın
bu araka konu sahibi hala uyuyor mu acep. ne zaman gelecekde sohbet etceğiz. akşam oldu yahuuu :KK53::KK53:

yarın görüşürüz inşallah
bysss

işe güce daldık, derin sohbetleri kaçırmışız :) Patsy'ciğim ben de sohbet etmeyi çok isterdim ama biraz daha kalsaydım patron da benimle koyu bir sohbete başlayacaktı :)
Kendinize iyi bakın kizlar, yarın görüşmek üzere

Merhaba kızlarr...
Bugün yeni girebiliyorum. Dışarıdaydım biraz hava almış oldum iyi oldu.
Baya sohbet olmuş sevindim. :)

Sen olmayınca bir şey eksik oluyor buralarda Tuğçecan :)
Nasıl geçti günün ? Bolca kafa dağıtsaydın dışarıda.

Ayy sağol canımm... :KK16:
2 gündür evdeydim. Alışveriş merkezine gittim. Dolandım sonra çay pasta keyfi yaptım. Buz pateni yapanları izledim. :)
Kitap aldım v.s
Arada iyi oluyor canım nefes almak.
Sen neler yaptınn?

Herkes mışıl mışıl uyuyordur.
Gece kuşunuz ayakta :)
Gece gece burnuma sucuk kokuları geliyor ne hikmetse.
Canım sucuk çekti herhalde. :KK9:

Ayy sağol canımm... :KK16:
2 gündür evdeydim. Alışveriş merkezine gittim. Dolandım sonra çay pasta keyfi yaptım. Buz pateni yapanları izledim. :)
Kitap aldım v.s
Arada iyi oluyor canım nefes almak.
Sen neler yaptınn?

Hiçbir şey yapmadım ben. Bu aralar çok monoton ve sıkıcı iş-ev arasında gidip geliyorum :KK43:
Şubatta pilatese başlarsam , son zamanlarımın en büyük değişkliği olacak :KK53:

Çok iyi yapmışsın tatlım, hangi kitabı aldın ? Çay-pasta-kitap ve sen harika bir dörtlü olmuşsunuz !
Ama boş bırakma buraları da. Bak hepimiz merak ediyoruz ne oldu bu kıza diye :KK66:

Günaydın herkese :KK70: bugün gene geç yattım :KK70: ne olacak benim bu halim? iş yerindeyim ve birazcık uykum var. :KK14:

tembel bu turkuaz tembel söyleyeyim ben sana:)
bu arada ben varım yalnız özet faln isterseniz zor
ben aynı anda bi kaç kitap okuyoruuuum:):)

Patsy, hayır kitap özeti falan istemiyoruz.

Ben önceden bir anda birkaç kitap okumayı sevmezdim ama artık ara sıra yaptığım da oluyor. :KK52:
gene hatırladım yaaa. okumam gereken bir sürü kitap var. bazıları da ödünç alınmış. bir an önce okunup verilmeli. ama ben bu ara çaptan düştüm sanırım. ilerlemiyor kitaplar. :KK30:

Günaydın kızlar. Yine başladık çalışmaya. Erken kalkma derdi olmasa belki çekilir de, iş hayatını hiç sevemedim ben. Şöyle sabah 10 gibi başlasa, aksam da 4 gibi bitse ne olurdu sanki :)
Tuğçecan sana imrendim doğrusu. Ben de işten eve monoton bir hayat yaşıyorum. Her sabah plan kuruyorum bugün işten sonra şuraya gideceğim, şunu yapacağım diye ama akşam hiçbir isteğim kalmıyor. Bir an önce eve atmak istiyorum kendimi.

Günaydın herkese :KK70: bugün gene geç yattım :KK70: ne olacak benim bu halim? iş yerindeyim ve birazcık uykum var. :KK14:

Ben önceden bir anda birkaç kitap okumayı sevmezdim ama artık ara sıra yaptığım da oluyor. :KK52:
gene hatırladım yaaa. okumam gereken bir sürü kitap var. bazıları da ödünç alınmış. bir an önce okunup verilmeli. ama ben bu ara çaptan düştüm sanırım. ilerlemiyor kitaplar. :KK30:

Benim benden akıllı bir telefonum var :) Kitapları artık orda okuyorum. Başlarda ben de telefondan okunur mu filan diyordum ama alışınca çok rahat oluyor. Hem birden fazla kitap bulundurabiliyorsunuz, hem de istediğiniz yerde okuyabiliyorsunuz. Mesela şu an Anna Karenina'yi tekrar okumaya başladım. Okuyanlar bilir, o kalın kitabı yanında taşıyıp her yerde okumak çok zor. Ama şimdi istediğim zaman okuyabiliyorum. (Reklam gibi konuştum ya
Tabi ne kadar iyi olursa olsun normal kitabın yerini hiçbir şey tutamaz. :26:

günaydın herkese :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3: (olmayan herkse)

topic in adını değiştirelim bence ıssız topic olsun :KK53:
bu arada bu akşam eve gidip duş alıp uzanmak istiyorum inş aksilik çıkmaz.
kitap da hala kapağına dokunamadım. inş yakında sahalara döncem yine :KK34:

günaydın herkese :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3: (olmayan herkse)

topic in adını değiştirelim bence ıssız topic olsun :KK53:
bu arada bu akşam eve gidip duş alıp uzanmak istiyorum inş aksilik çıkmaz.
kitap da hala kapağına dokunamadım. inş yakında sahalara döncem yine :KK34:

Günaydın canım.
Valla ben de eve gidip filmlerdeki gibi köpük dolu bir küvette saatlerce uzanmak istiyorum ama bizim dusakabin tarzı banyolarda pek olmuyor :)

Gulumsunn sen ve ben aynı durumdayız sanırım. Sürekli bir uyku halinden yakınıyoruz. Sanırım senin işlerin de benimki gibi fazla yoğun.
Kitap topiğine dün baktım, bence çok güzel olmuş. Zaman zaman hepimiz çaptan düşüyoruz kitap konusunda. Böyle zamanlarda,
okuduğum kitabı öylece bırakıp, çok farklı tarzda bir kitap alıyorum elime.İşe yarıyor :KK9:

Yalnız hepimiz daha sabahın köründe akşam hayalleri kuruyoruz ya... Bence kariyerimizdeki müthiş yükselişi bu
azmimize bağlı yaşayacağız :KK53:

X