30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Günaydın canım. ben iyiyim şükür hamdolsun.
yorgunum tabii. bugünün bitmesini bekliyom. çalışacak halim yok ama iş çok. yapacağım inş.
bende akşam dizi izledim. sonra dua okudum yattım. ama sabah zor kalktım yorgunlukdan.
ama kısada olsa tatile bir yere gitmek istiyorum :26::26::26::26:
şu evi taşıma olayı kafamda. taşıyamadığım için sürekli o konu aklımda amaaaaaaaaaaa

Benim de işler var. Uykum da var. Kahve içiyorum.

Ev konusu inşallah gönlüne göre olur canım yaaa! Tatil için ne desem bilemiyorum. Geçenlerde izin vermemişti sanırım patronun.

kiminle?....

12 kilo iyiymiş, şaka bi yana söylemeye çalıştığım boşver demek kolayda yapmak zor ne halde olduğunu çok iyi anlayabiliyorum..

biz bu konuda çalışmıştık kocam geldi 15 gün yoğun bir şekilde çalıştık ama olmadı
işini severek yapıcan kardeşim yoksa işte böyle olur

kesinlikle çalışmak lazım

çalışmadan birşey olmaz

o çalışmasa bile ben onu çalıştırırım

yok oyle boş boş uyumak

uyumayı bile haketmek lazım

oh maşallah topik coştu gidiyor. burası 30 ve üstü bekar olanların değil miydi
huuuuuuu topik sahibi istila var :)

haaahahha evlenmeden önce kendilerini ben şöyleyim ben böyleyim derler

evlendikten sonra tırttt

işin yoksa besle dur

kıs niye hayallerimizle oynuyosun bizde bişey var diye bekliyoruz sabırla:) :)

bu evi ya da buradakilerden birini

alıp yerleşmek istiyorum seni beklerim..

Bu duayı hepiniz için ediyorum

Ya Rabbi, işinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan ve doğru
konuşanlardan eyle!
Bedenime, kulağıma, gözüme sıhhat ver! Küfürden, fakirlik ve kabir azabından sana sığınırım.
Ya Rabbi, kusurlarımızı ört, korkulardan emin kıl ve borçlarımızı ödememizi nasip et!
Ya Rabbi, sıhhat, afiyet ve güzel ahlak ver! Kaza ve kaderine rıza gösterenlerden eyle!
Ya Rabbi, gece ve gündüz gelecek kötülüklerden, sıkıntılardan kötü arkadaştan ve kötü komşudan sana sığınırım.
Ya Rabbi, ölünceye kadar ibadet etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasip et ve Cennetini ihsan eyle!
Kibirden, riyadan, cimrilikten, yalandan, gıybetten, münafıklıktan, şeytanın oyunlarından, haram lokmadan sana sığınırım, bizlere dünyada ve ahirette iyilikler güzellikler ihsan eyle anamızı, babamızı, ailemizi, ve bütün müslümanları tüm kötülüklerden muaf eyle, bizleri firdevs cennetine kabul eyle…
Amin….

amin ecmain!

Bu ne kadar güzel bir dua Patsy! Allah razı olsun.

amin ecmain!

Bu ne kadar güzel bir dua Patsy! Allah razı olsun.

inşallah canım!.. Allah her dileyenin dileğinin en hayırlısını nasip etsin. bugünün hayrına bana da dua eder misin?..
benim sıkıntım ne atılır ne satılır ne anlatılır ne unutulur ne yutulur. Boğazımda düğüm düğüm durur da durur..
Bana da dua eder misiniz bu günün hatrına?..

etmez olur muyum? ettim bile. ellerimi açtım ve ettim inan. Rabbim yüreğindeki sıkıntıyı alsın götürsün. Genişlik ferahlık versin içine... Her şeyi gönlüne göre nasip etsin. AMİN.

Merhaba kizlar. Işlerin yoğunluğundan takip edemedim uzun zamandır. yine çok hos şeyler yazılmış. Patsy'ciğim duan gerçekten gözlerimi yaşarttı. Ben dua ederken su ya da bu diye etmem, Allah'tan en hayırlısini diler, bu şekilde dua ederim. Rabbim hepimiz için en hayırlısı neyse onu göstersin.
Bu arada Patsy'cigim, o evlerden birini alırsan yanına hizmetçi olarak bile girebilirim, hem de beş kuruş para istemem :)

amin İpeknurcuğum, sağ ol.

bu arada patsy, cidden o evleri alırsan misafirliğe falan gelirsek müştemilatta bile yatarız bir şey olmaz. yeter ki sen al! :)))

etmez olur muyum? ettim bile. ellerimi açtım ve ettim inan. Rabbim yüreğindeki sıkıntıyı alsın götürsün. Genişlik ferahlık versin içine... Her şeyi gönlüne göre nasip etsin. AMİN.

canım ya çok teşekkür ederim inan. Amin herkes için derim herzaman Allah hepinizin dileklerini gönlünüze göre nasip ve hayırlı etsin..

aşkolsun ya ne hizmetçiliği.. ben bütün arkadaşların hiç çekinmeden gelip gideceği rahat edeceği bi evim olsun isterdim hep. şimdiye kadar olmadı belki bi gün bi yerde olur manzarası çok güzel içi rahat huzurlu bi ev hepinizi beklerim işte o zaman
hoş şimdi de beklerim ya mesele o değil ) maksat gönüller hoş olsun
kocası olanlar meşgül gelemezler biliyoruz açıklamaya gerek yok :)

hepinizin dularına amin diyorum.
Allah ım hepnizi sıkıntılardan kurtarsın hayırlara sevk etsin inş. amin
patsy cim inş sıkıntılarından tez zamanda kurtulursun. bol bol sende dua oku canım.

bu arada ben o evlerin cücüğünüe 10/1 ine bile razıyım. yeterki hayırlı bir şekilde evimden çıkabileyimm.

offfffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffff diyorum

Canım o evlere sahip olmasan da, o evlerden daha büyük ve çok daha güzel bir gönlün var senin. Ve o evler bir yana, senin güzel gönlüne girebilirsek ne mutlu bize :)

amin İpeknurcuğum, sağ ol.

bu arada patsy, cidden o evleri alırsan misafirliğe falan gelirsek müştemilatta bile yatarız bir şey olmaz. yeter ki sen al! :)))

Artvin' de fırtına vadisinde evler var fiyatları da çok uygun aslına bakarsan biraz birikimle alınabilecek evler. tabi yukarıdaki evler uzakdoğuda bi yerler keşke olabilse ama fırtına vadisindeki evlerden birini alabilmek çok güzel olurdu. Mesela Cemal Gülas'ın evinin az ilerisi falan hiç fena olmazdı

şunlardan biri bizim olsaydı ahhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh

Günlerdir çok yoğunum , girip bakmaya frsatım olmadı.
Keyifler yerindedir umarım, hep aklımda ve iyi dileklerimdesiniz.
Öpüyorum hepinizi !

o evlerden daha güzelini Allah nasip etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…