30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Bende yazayım yaş 32 hala bekarım
30 Yaş üstü tüm bayanlara tek duam Allah tez zamanda nasiplerini karşılarına çıkarsın

hayret biz normaliz yani:KK48:
sen evlisin sanırım, ama yurtdışı sebebiyle zorunlu bekarsın aynı zamanda...
bende evli ama yaz sonuna kadar zorunlu bekar olacağım:KK1:

evet biz zorunlu bekarız

Biraz sabredecez ya da beyefendi buralara gezmeye gelirse bekarlık son bulacak :KK9::KK9:

herkes doğru zamanda doğru insanla karşılaşsın inşallah arkadaşlar...

karyatid; güzel günlerde kullan inşallah....

beyza; itiraf etmeliyim merak ediyorum nasıl oldu da ikna ettin yurtdışı konusunda, meslektaş olmanız lazım yoksa bizi bizden başkası asla anlamaz, ben bir hafta yurtdışı kongreye gittim, destekliyor güzel ama içten içe deliriyor, kıskanıyor ...:44:

herkes doğru zamanda doğru insanla karşılaşsın inşallah arkadaşlar...

karyatid; güzel günlerde kullan inşallah....

beyza; itiraf etmeliyim merak ediyorum nasıl oldu da ikna ettin yurtdışı konusunda, meslektaş olmanız lazım yoksa bizi bizden başkası asla anlamaz, ben bir hafta yurtdışı kongreye gittim, destekliyor güzel ama içten içe deliriyor, kıskanıyor ...:44:

benden öncede o gitti çünkü :KK9::KK9::KK9:

güzel taktik....
post doc diyorum adama, iyimiş benim 6 ay ücretsiz izin hakkım var gideriz diyor ya, heyyy sen nereye geliyorsun koca denmez ki şimdi:KK55:

güzel taktik....
post doc diyorum adama, iyimiş benim 6 ay ücretsiz izin hakkım var gideriz diyor ya, heyyy sen nereye geliyorsun koca denmez ki şimdi:KK55:

ne yap biliyomusun

burada hamile kal ondan sonra kocanla git ver eline baksın üstelik çocuk çifte vatandaş olur :KK9::KK9::KK9:

aklın yolu bir işte; vallahi düşündüm bunu, sen misin peşimden gelen, al sana bebek sen bakadur ben post doc yapayım, ohh ne ala...:KK55::KK49:

hahahha, gitmeden çalışmaya başlayalım o zaman biz, 1 yıllık evli 3 aylık bebekli olurum artık... sektirmeden devam...
bir dahaki gelişe yine çalışın,çifte vatandaşlık için herşey yoksa başka bir amaç yok yani:KK52:

hahahha, gitmeden çalışmaya başlayalım o zaman biz, 1 yıllık evli 3 aylık bebekli olurum artık... sektirmeden devam...
bir dahaki gelişe yine çalışın,çifte vatandaşlık için herşey yoksa başka bir amaç yok yani:KK52:

kesinlikle çalışmak lazım

çalışmadan birşey olmaz

o çalışmasa bile ben onu çalıştırırım

yok oyle boş boş uyumak

uyumayı bile haketmek lazım :KK9::KK9::KK9:

sesli güldüm walla ya, uyumayı haketmek güzelmişşş..
bir derdim var bölümünde bir arkadaş yumurtlama günüm ama adam yattı uyudu, gidip tecavüz edicem diye yazmıştı o geldi aklıma...
uyutmak yok bunları, işe yarasınlar boşuna mı aldık yawww:KK1::KK1:

sesli güldüm walla ya, uyumayı haketmek güzelmişşş..
bir derdim var bölümünde bir arkadaş yumurtlama günüm ama adam yattı uyudu, gidip tecavüz edicem diye yazmıştı o geldi aklıma...
uyutmak yok bunları, işe yarasınlar boşuna mı aldık yawww:KK1::KK1:

haaahahha evlenmeden önce kendilerini ben şöyleyim ben böyleyim derler

evlendikten sonra tırttt :KK9::KK9::KK9:

işin yoksa besle dur :KK52::KK52::KK52:

puhahaha beslenme ile ilgili ayrıca bilgi alıcam senden hocam, üstadımsın şu şartlar altında:KK1: ama artık uyumam lazım, yarın maratona devam... çok keyifliydi sohbet teşekkürler, iyi geceler...

puhahaha beslenme ile ilgili ayrıca bilgi alıcam senden hocam, üstadımsın şu şartlar altında:KK1: ama artık uyumam lazım, yarın maratona devam... çok keyifliydi sohbet teşekkürler, iyi geceler...

evet bende keyif aldım

estafifi ne hocası buralarda ne kızlar var cevheri içlerinde saklı :KK9::KK9::KK9:

günaydın

hayırlı cumalar herkese.
dularımız kabul olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş amin

günaydın

hayırlı cumalar herkese.
dularımız kabul olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş amin

Günaydın Herkese
Hayırlı cumalar. Rabbim tüm dualarımızı hakkımızda hayırlısıyla kabul etsin insallah! amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn:KK16:

Günaydın Turkuaz canım, nasılsın? Ben uykusuzum. :KK43: Dün migrenim tuttu eve gittim direkt yattım bir şeyler atıştırdıktan sonra, misafir vardı sesten uyandım 21.00 gibi sonra da uykum şaştı. gece 02.00 gibi ancak uyuyabildim. :'(

ahahaha ne yakışıklısı canım, beni gören ne salak kız demiştir, 2 gündür maymun gibiyim, ordan oraya yuvarlanıyorum... Büyükşehir çarptı sanırım:KK52:

bir de akşam nişanlımla birbirimize girdik gece de uykusuz geçti anlayacağın, kuzenimde kalıyorum Ankara'da, dün gece 10 da dışarı çıktık kahve içelim diye, 11 de eve döndük...
10.15 te nişanlımla konuştuk dışardayım dedim, cafede telefonu çantamdan çıkarmamışım muhabbete daldık bir de... 10.45 te duydum tel.i, " bak bakalım kaç cevapsız araman var, 3 gün seni aramıyorum şu andan itibaren" buyurdu beyimiz... hoppala noluyoruz şaşırdım kaldım, bir baktım telefona 25 cevapsız... benim canım kavga etmek istiyor dese ederdim seve seve, ama beyimiz 30 dk da 25 çağrı bırakarak belli etmeyi tercih etti kavga isteğini... vay efendim nerdeymişim kaç kez aramış hem de sonuna kadar çaldırmış( ki 30 dk 25 çağrı kapanana kadar çaldırmaya yetmeyecek bir süre:KK4:) neden o telefon açılmamış,konuşmayacakmış benimle.... offf bir de 36 yaşında adam telefonları kapatmaz mı cinnet geldi bana... kaynımı aradım abim evde yok demez mi,o da merak etti bu defa... neyse gece 1 de konuştuk toparladık...

bu günde beni haddinden fazla özlediğini farketmiş, (akşamın etkisi herhalde)

14 gün sonra nikahımız var bu arada biz açılmayan telefon için kavga ediyoruz liseliler gibi... yaşlar 31-36...

burcu ne nişanlınızın? merak ettim :)

X