ahahaha ne yakışıklısı canım, beni gören ne salak kız demiştir, 2 gündür maymun gibiyim, ordan oraya yuvarlanıyorum... Büyükşehir çarptı sanırım
bir de akşam nişanlımla birbirimize girdik gece de uykusuz geçti anlayacağın, kuzenimde kalıyorum Ankara'da, dün gece 10 da dışarı çıktık kahve içelim diye, 11 de eve döndük...
10.15 te nişanlımla konuştuk dışardayım dedim, cafede telefonu çantamdan çıkarmamışım muhabbete daldık bir de... 10.45 te duydum tel.i, " bak bakalım kaç cevapsız araman var, 3 gün seni aramıyorum şu andan itibaren" buyurdu beyimiz... hoppala noluyoruz şaşırdım kaldım, bir baktım telefona 25 cevapsız... benim canım kavga etmek istiyor dese ederdim seve seve, ama beyimiz 30 dk da 25 çağrı bırakarak belli etmeyi tercih etti kavga isteğini... vay efendim nerdeymişim kaç kez aramış hem de sonuna kadar çaldırmış( ki 30 dk 25 çağrı kapanana kadar çaldırmaya yetmeyecek bir süre
) neden o telefon açılmamış,konuşmayacakmış benimle.... offf bir de 36 yaşında adam telefonları kapatmaz mı cinnet geldi bana... kaynımı aradım abim evde yok demez mi,o da merak etti bu defa... neyse gece 1 de konuştuk toparladık...
bu günde beni haddinden fazla özlediğini farketmiş, (akşamın etkisi herhalde)
14 gün sonra nikahımız var bu arada biz açılmayan telefon için kavga ediyoruz liseliler gibi... yaşlar 31-36...