- 12 Ocak 2009
- 4.049
- 1.089
Ben de LR kullanıyorum ve çok memnunum bazı eczanelerde satılıyor. Ben ürünü uygun almak için üye oldum.
Merhaba bu LR ürün kaz ayakları ve gözaltı kırışıklıklarına iyi gelirmi birde nerden temin edilebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de LR kullanıyorum ve çok memnunum bazı eczanelerde satılıyor. Ben ürünü uygun almak için üye oldum.
Kesinlikle La prairienin anti aging serisini öneririm
Kesinlikle La prairienin anti aging serisini öneririm
Bende aynı dertten muzdariptim arkadaşımın tavsiyesi ile istanbul ataşehirde hakan ecz. sahibi aromaterapist eczacı hanım ile tanıştım. Hazırladığı özel yağlarla 15 günde sonuç aldım halada kullanıyorum . Ayrıcada yüz toparlayıcı karışımından da çok memnunum tavsiye ederim.
O markalar igrenc, kimseye tavsiye etmem. Kremi marketten degil eczaneden alin lutfen cildinizi beslemek yerine mahvedersiniz.
Merhaba bu LR ürün kaz ayakları ve gözaltı kırışıklıklarına iyi gelirmi birde nerden temin edilebilir
kışın cildimi çok yıpranmış hissediyorum,ne yapabilirim nemlendiriciler dışında.
yorgun görünüyor hep aslında yoruluyorumda ama daha çok mevsimsel olduğunu düşünüyorm çünki yazın böyle değil.
HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI ÇOK IYI İLK SÜRÜSTE KENDİNİ BELLİ EDİYOR.
Goz alti icin avene, yuzum icin lubex kullaniorum iki markadan da memnunum. Dermokozmetiklere kesinlikle daha cok guveniorum. En azindan az veya cok bi ise yariolar. Kozmetikler hic bi ise yaramioDermatolog bana la roche nin goz alti ve kiridiknkremini onerdi bi de redermic i...düzenli kullanamadim...dermokozmerik ürünler...nasillar bilemiyorum... Sanirim duzenli kullanmak gerekir
Buz kaliplarina maden suyu dokup donduruyorum ben. Yuzumu temizleyip uyguluorum. Ozellikle uykumu alamadiimda yuzum korkunc bi hal alio ve bu yontemle canlanio. Bi diger secenek de aloevera jel. Bu uykusuzlugun verdigi yorgunlugu gecirmio ama normal gunlerde tatli bi canlilik, tazelik verio.kışın cildimi çok yıpranmış hissediyorum,ne yapabilirim nemlendiriciler dışında.
yorgun görünüyor hep aslında yoruluyorumda ama daha çok mevsimsel olduğunu düşünüyorm çünki yazın böyle değil.
çok teşekkür ederim aloevera jel nereden alıyorsunuz eczanden mi?Buz kaliplarina maden suyu dokup donduruyorum ben. Yuzumu temizleyip uyguluorum. Ozellikle uykumu alamadiimda yuzum korkunc bi hal alio ve bu yontemle canlanio. Bi diger secenek de aloevera jel. Bu uykusuzlugun verdigi yorgunlugu gecirmio ama normal gunlerde tatli bi canlilik, tazelik verio.
Ben denk geldigi icin koreden aliorum ama eczanelerde var. icerigi %98-99-100 aloe vera olanlardan sec mutlakaçok teşekkür ederim aloevera jel nereden alıyorsunuz eczanden mi?
sodalı buz kalıplarımı deneyeceğim mutlaka :)