- 24 Temmuz 2015
- 9
- 4
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli her yerde reklam yapıyorsunuz. Site yönetiminin haberi var mı yoksa arada kaynayıp gidiyor musunuz? Artık o derece rahatsız etmeye başladı ki reklamlarınız, insanın alacağı varsa da uzaklaşıyor.Ağustos ayı indirimdeki en önemli ürünlerinden biri bence Nanogold set. SPF 15 korumalı bir krem olan gündüz kremi güneş kaynaklı yaşlanmaya ve güneş lekelerine karşı cildinizi koruyor. Gece kremi ise gündüz oluşan hasarları gece siz uyurken onarıyor.
Araştırmalar, nanogold-ipek kompleksinin cilt yaşlanmasına sebep olan serbest radikallerin oluşumunu azalttığını, ayrıca UV koruma etkisinin de olduğunu gösteriyor.
İpek proteininin yüksek su tutucu özelliği var. Bu sayede cildinizi her zaman ferah hissetmenizi sağlıyor. Ciltteki proteinlerle çok benzer olduğundan cilde uyumu da çok yüksek. İpek ayrıca tek başına UV ışınlarına ve statik elektriğe karşı da koruyucu.
30 yaş sonrası erken yaşlanma etkilerine karşı savaşmak için Nanogold serisi günlük kullanıma uygun, ideal bir başlangıç seti.
Setin içeriği:
- Temizleme Kremi
- Tonik
- Gündüz Kremi
- Gece Kremi
Üyelere özel fiyatı normalde 138,50 TL'yken, 30. yılımıza özel %30 indirimle bu ay 107 TL!
her yerde reklam yapıyorsunuz derken toplam açtıgım konuların sayısına baktım ve güldüm.. sizin için olumsuz olabilir fakat yorum ve konularımı beğenen ve takip eden insanlara da siz saygısızlık yapıyorsunuz.Sürekli her yerde reklam yapıyorsunuz. Site yönetiminin haberi var mı yoksa arada kaynayıp gidiyor musunuz? Artık o derece rahatsız etmeye başladı ki reklamlarınız, insanın alacağı varsa da uzaklaşıyor.
canım ben 35 yaşındayım..yüzüme düzenli bakım yapan biri değilim..gece yatmadan önce mutlaka temizlerim ve aloe vera jell süreürm. göz çevrem ve kaş altı dahil..hiç kırışıklığım yok..ben forever markasının aloe vera jell kullanıyorum.hiç göz kenarı kremi kullanmadım..gündüzleri de sürüyorum dışarı çıkarken..tavsiye ederim tüm cilt içinArtık yaş itibari ile ve makyaj yapmaktan dolayı göz kenarı ve altlarında kırışıklıklar oluşmaya başladı. Şu zamana kadar normal nemlendiriciler kullandım ama artık önlem almam gerekiyor. 30 yaş ve üstüne hangi göz kremi, gündüz ve gece kremini önerirsiniz?
Gözaltı için hindistan cevizi yagını kullandın mı canım?ben de kırışıklık için ürün arayışındayım :/Nerden aldiniz,marka ismi verebilirmisi8niz?veyada internette varsa link atabilir misiniz?Tesekkurler
Var ama pahalı. Yine de yazayım mı?Var bende onlardan :/ tavsiyesi olan yok mu?
Biliyorum o markayı.bir araştırayım.teşekkür ederim size.Var ama pahalı. Yine de yazayım mı?
Neostrata. Bir araştırın ürünü, almaya karar verirsiniz. Arkadaşım kullanıyor, azıcık ben de sürdüm gözlerime ve yüzüme, böyle kadife gibi yaptı. Sonra araştırınca güzel bir ürün olduğunu anladım.
[Arkadaşlar, 33 yaşı8ndayım. Göz çevremde kırışıklıklar var. Acil bir krem önerirseniz seviniirm. Kesin etkili. Fiyatı önemli değil... lütfen....
Lr Alman ürün leri network sistemi satısı var bende üyeyim ve kullanıyorum tavsiye ederim,Kesinlikle La prairienin anti aging serisini öneririm
Bu ürün, daha doğrusu bu marka medikal mi kozmetik mi biliyor musunuz? Benim hiç bir fikrim yok da...clinique all about eyes pahalı ama değer
Kozmetik bildiğim kadarıyla. Pek de etkili değilmiş.Bu ürün, daha doğrusu bu marka medikal mi kozmetik mi biliyor musunuz? Benim hiç bir fikrim yok da...
Kozmetik cilde zarar veriyor, o yüzden tercih etmem - sağol cevap içinKozmetik bildiğim kadarıyla. Pek de etkili değilmiş.
Artık yaş itibari ile ve makyaj yapmaktan dolayı göz kenarı ve altlarında kırışıklıklar oluşmaya başladı. Şu zamana kadar normal nemlendiriciler kullandım ama artık önlem almam gerekiyor. 30 yaş ve üstüne hangi göz kremi, gündüz ve gece kremini önerirsiniz?
Ben sebamed ve nivea kullanıyorum güzel