Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar sürede sonuç alınıyor?clinique all about eyes pahalı ama değer
30 YAŞ SONRASI KULLANILACAK EN GÜZEL KREM CAUDALİE VINE EXPERT EYE SERUM.TAMAMEN BITKISEL VE GERCEKTEN VERDIGINIZ PARAYA DEĞİYOR
Caudalie Vine Expert, gerçekten nefis bir seri. Parabensiz, yağsız, gözeneklerde tıkanma yapmayan ürünler içeriyor. Kesinlikle ücretini de hak ediyor, sözlerine sonuna kadar katılıyor lakin bu ürün 40 yaş üzeri için Azıcık erken başlamışsın galiba.
40 yaş üstü mü yapmayın naptınız :) sadece anti aging demek 40 yaş sonrası değil ki .ben yılda 2 ker kür olarak kullanıyorum
Artık yaş itibari ile ve makyaj yapmaktan dolayı göz kenarı ve altlarında kırışıklıklar oluşmaya başladı. Şu zamana kadar normal nemlendiriciler kullandım ama artık önlem almam gerekiyor. 30 yaş ve üstüne hangi göz kremi, gündüz ve gece kremini önerirsiniz?
[Arkadaşlar, 33 yaşı8ndayım. Göz çevremde kırışıklıklar var. Acil bir krem önerirseniz seviniirm. Kesin etkili. Fiyatı önemli değil... lütfen....
benimde 30zuma 1 ay kadar kaldı..yaşlılık psikolojisi içerisindeyim.. ilk defa kendime gece gunduz kremi aldım 1 hafta oluyor ama henüz kullanamadım .. 6 aylık bebeğim var..bi gün sürüp bi gün unutursam bişi olmaz sanırım ama etkiside olmaz diye düşünüyorum.. oriflameden true perfection aldım.. makyajla pek aram yok ama cildim çok kuru olduğundan kırışıklıklar belli özellikle göz çevresi ,,, bide eşimin yanaklarımı çok sıktırarak severdi eskiden o sebeple şimdide sarkmış gibi sanki yüüzümden dertliyim yani.
önce korkma,korku sonun olur,sonra dıştan önemli ama içten takvıye asıl önemli,ben yılarca içten doğru besledım,ve kaymapını yıyorum,eş doş çok hak ettin çok bedel ödedın,karşılığı dıyor,herkes botosk yaptırıyosun dıyor,yok dıyorum,güzellik uzmanı bile aa vıtamın yaptırmışınız yüzüne dedi :),halbuki yok öel bişey :)ben de 30 yaşındayım ve en çok korktuğum konu kırışmak.. Cildim çok yağlandığı için her kremş de kullanamıyorum. sizce hem kırışıklık önleyici hem de yağlandırmayan bir krem önerir misiniz bana arkdaşlar?
Beslenmene mi dikkat ettin canım?beslenme önemli tabi ama genetik faktörleri de gözardı etmemek gerekiyor.önce korkma,korku sonun olur,sonra dıştan önemli ama içten takvıye asıl önemli,ben yılarca içten doğru besledım,ve kaymapını yıyorum,eş doş çok hak ettin çok bedel ödedın,karşılığı dıyor,herkes botosk yaptırıyosun dıyor,yok dıyorum,güzellik uzmanı bile aa vıtamın yaptırmışınız yüzüne dedi :),halbuki yok öel bişey :)
Beslenme herşeyın başı,mutluluk bıle doğru beslenme ile gelirBeslenmene mi dikkat ettin canım?beslenme önemli tabi ama genetik faktörleri de gözardı etmemek gerekiyor.