Ya nasıl fark etmezler rahmin şeklini o kadar rahim filmine rağmen bende çektirdim hsg cd sini aldım başka doktora da göstercem eğer bi sorun yaşarsam insan bedeni bu oyuncak mı tabi pcos var ya aman altında başka neden aramayın bu kadar tutmamaya pcos tek başına sebep olur mu gözün aydın tekrar canm ama çok sinir oldum okurkenAy inositol ilk defa duydum ben adet sokturuculer benide sokmezdi corluda bi tup bebek merkezi var beni adet olmadim diye gonderdi ne buyuk sacmalik doktor sokturucu verdi tedaviye baslamak icin sokulmedi adetim en son olmucak sokulemiyon dedi halbuki adet olmadanda yumurta buyultmeye baslanabiliyomus. Benim esimdede morfoloji bozuklugu ve sperm sayisi eksikligi hareket sorunu falan var. Esimde bunun icin tedavi oldu yurt disindan bi ilac getirtti bi doktor tedavi etti padutin ilacin ismi ilk baslar hizla yukseldi sayisi sonra birden düştü tekrar başa döndük.. ahhh ergenligimden beri bilsemde tedavimi olsaydım keske 19 yasimdaydim evlendigimde ilk adet olmadimgim icin hamile olabilirmiyim diye doktora gittik o soyledi sende pko var senin cocugun olmaz dedi birazda o bozdu benim psikolojimi dan dun soyleyiverdi buyuk yıkım yaşamıştım.. rahmimde T seklindeymis benim canim dogustan oluyomus cem hoca onuda duzeltti zaten sonrasinda 2. Transferde tuttu cok şükür. Rahminde bi sorun varmi senin sekil bozukluklarida gebelige cok engel ve ben defalarca rahim filmi cekildigim halde hic bi doktor rahmin T seklinde dememisti bana. Hamile kaliniyormus T seklinde rahimle ama gebelik ilerlemiyormus.. su an korunmuyorum cok isterim yasim dahada gecmeden bitane daha olsun ama bidaha tup bebek tedavisine girismeyi düşünmüyorum. Haftaya 35 olucam Rabbim nasip ederse cok sevinirim