İyi doktor Cem Çelik çok duydum çevremde giden de var canım Allah hayırlı etsin sağlıklı ömrü olsun bebeğin
ben ergenlikten beri pko ile yaşıyorum beni ilaçlar bile sökmezdi ama inositol bana adet düzenimi getirdi sana da öneririm şimdi tüp bebekle bitane var senin ama ilerde 2. İstersen bebek inositol kullan bu yumurtaları da büyütüp geliştirebiliyor bide benim arkadaşım tüp bebekle çocuğu oldu bitane kızı var 10 yaşında sonra hiç olmamış tüp bebek yaptı 2.ci oldu sonra ne oldu biliyor musun? 2.ciyi doğuruyor 6 ay sonra yine kendiliğinden hamile kalıyor
her doğum yapıldığında kadınların üreme hücreleri yenileniyormuş aktif hale geliyormuş. Benim doktorum da dedi sen çok ağlıyorsun benim yakın arkadaşım pko ile tüp bebekle hamile kaldı 2.cisi kendiliğinden oldu dedi eşte sorun yoksa ilk çocuğu da kendiliğinden olabilir di demişti. O günden beri hep doktorun dediği aklımda :) bu arada ben doktorumu değiştirdim çünkü diğeri tüp bebek merkezindeydi ve kişiye göre tedavi görüyordum ama eşime hiç bakılmamıştı.