Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar bende de pcos var. 31 yaşındayım ne tedaviler aşılamalar yaptırdık ama sonuca ulaşamadık maalesef. regl düzensizliği varmıydı. ben pco olduğunu geçen sene öğrendim 2 senedir deniyorduk. en son gittiğimiz doktor söyledi ama hormon testlerim herşeyim normal benimde.Benim cok denemem var benim rahmim T seklindeymis 13 sene sonra ogrendik. Yeniden bi Tup bebek tedavisinde ogrendim 2 kez ameliyat oldum rahmim duzeldikden sonra 2. Denememde tuttu cok şükür oncesini saymiyorum.. sadece pko varsa kesinlikle tup bebek oneririm benim yumurtalarim tedavilere cevap vermezdi cok yarim kalan tedavim oldu benim. Adetim sokulmezdi ilaclarla bile...
Embriyolarim vardi zaten dondurulmus , dogal siklus uyguladı doktorum adetimi sokturdu, sonrasinda femara verdi yumurtam büyüdü catlatma yaptik sonrasinda sadece duphaston kullandim baska hic bi ilac kullanmadim. Oncekinde serum tedavisi bile olmustum tutmamisti.. amac yumurta catlayinca olusan salgidan faydalanmakti... cok sukur darisi basiniza insaAllah 34 yasimdayim 14 sene sonra mucizeleri yasadim darısı basiniza insaAllah.
Ben hic adet olmazdim ilacla olurdum bazen ilacla bile olamazdim. Hormon testlerim benimde hep normaldi. Tüp bebek denedinizmi ?Merhabalar bende de pcos var. 31 yaşındayım ne tedaviler aşılamalar yaptırdık ama sonuca ulaşamadık maalesef. regl düzensizliği varmıydı. ben pco olduğunu geçen sene öğrendim 2 senedir deniyorduk. en son gittiğimiz doktor söyledi ama hormon testlerim herşeyim normal benimde.
Hayır geçen ay 2. aşılamamı yaptım ve doktor artık tüp bbeğe yönlendireceğini söyledi. şu an regliyim ne yapacağım bilmiyorum. artık dayanacak gücüm kalmadı gerçekten ... ALLAHIM kimsenin ellerini boş bırakmasın..Ben hic adet olmazdim ilacla olurdum bazen ilacla bile olamazdim. Hormon testlerim benimde hep normaldi. Tüp bebek denedinizmi ?
Aşılama ile yumurta takibi arasinda bence bi fark yok kesinlikle tüp bebek oneririm bizim en buyuk avantajimiz pkoda tup bebekte cok guzel yumurtalar elde ediliyo. Fazla yumurtamiz oluyo bizim bu cok iyi bisey. Ben vakit kaybetmeyin derim benim doktorum prof. Cem celik ti kesinlikle öneririm. Eger istanbul yakinlarindaysaniz.Hayır geçen ay 2. aşılamamı yaptım ve doktor artık tüp bbeğe yönlendireceğini söyledi. şu an regliyim ne yapacağım bilmiyorum. artık dayanacak gücüm kalmadı gerçekten ... ALLAHIM kimsenin ellerini boş bırakmasın..
Kilonuz var mı acaba ben 1.70 boyundayım ve 72 kiloyum kitle endeksim normal ona rağmen doktor 3 kilo vermemi önerdiHayır geçen ay 2. aşılamamı yaptım ve doktor artık tüp bbeğe yönlendireceğini söyledi. şu an regliyim ne yapacağım bilmiyorum. artık dayanacak gücüm kalmadı gerçekten ... ALLAHIM kimsenin ellerini boş bırakmasın..
Hacamatdan yapdirdikdan sonrami tutu senin kac gun onceden yapdirmisdinAmin cumlemizin Rabbim insaAllah gonlunuze gore versin . Hacamat denedinizmi acaba ? Ben son transferimden once hacamat yaptırmıştım
20 gun falan sanirim evet hacamattan sonra tuttuHacamatdan yapdirdikdan sonrami tutu senin kac gun onceden yapdirmisdin
Bende transferden 4 gun once yapdirdim hacamat sonucu bekliyorum hayirlisi inşallah20 gun falan sanirim evet hacamattan sonra tuttu
İnsaAllah pozitif sonuc alırsiniz. Hangi bolgelere yaptırdınız hacamatiBende transferden 4 gun once yapdirdim hacamat sonucu bekliyorum hayirlisi inşallah
Kuyruk sokumu sirtimin geneli diyebilirimİnsaAllah pozitif sonuc alırsiniz. Hangi bolgelere yaptırdınız hacamati
Benim içinde eder misin canım transfer yapıldı bana da teşekkür ederim ismim merveMerhaba Arastirildimi dusuklerin sebebi hic histereskopi oldunuzmu genetik inceleme yapildimi . Rabbim gonlunuze gore versin insaAllah ben geceleri uyumadan tesbih cekip dua ediyorum cocuk isteyen dostlara isminizi verirseniz sizide duama katmak isterim insaAllah.
Kardeşim Rabbim insaAllahhh pozitif sonuc almani nasip etsin dualarim seninleBenim içinde eder misin canım transfer yapıldı bana da teşekkür ederim ismim merve
Merhaba gebe kalabildiniz miHerkese merhaba arkadaşlar yaşım 31 hatta 32 olmak üzereyim bu forumun içinden geçtim resmen ama PCOS olup ta tüp bebek veya başka yöntemlerle hamile kalanlar sanki sadece 30 yaş altındakilermiş gibi. Henüz 3 aylık evliyiz adetlerim düzensiz ileri düzey PCOS var bende de, o kadar umutsuzluğa kapıldım ki sanki ne yaparsam yapayım çocuğumuz olmayacakmış çok geç kalmışım gibi hissediyorum lütfen tecrübelerinizi yazar mısınız?
Maalesef canm ama dürüst olmak gerekirse zaten eşim tamamen yanıma geleli iki ay oldu ve biz normal yollla doğru düzgün denemedik hsg çekildim temiz çıktı bu ay aşılama yapalım dedi doktor bende bu ay değil önümüzdeki ay yapmak istiyorum dedim hsg yıpratıcı oldu biraz yaşı çok kafama takıyorum uzun süre evlenmek istemedim iş hayat derken erteledim suç işlemişim cezalandırılıyor muyum gezdim dolaştım herkes yaşınız genç değil çocuk yapın diyor daha yan yana geleli iki ay olmuş böyleler onlar böyle dedikçe olmayacak sanırım diyorum sonra kızıyorum kendime off ne bileyim bende bilmiyorum senin yaşın genç inşallah tutacak bak görürsün daha şanslısın içime öyle doğduBende 27 yaşındayım 4 yıllık evliyim ve hiç gebelik oluşmadı. Pcos var ilaçla yumurtlama denendi 4 kere başarısız oldu . Doktor ileri seviye olmadığı için sebepsiz infertilite tanısı koydu rahim filmi eş durumu herşey normaldi. Bu süreç beni aşırı yıprattı ha oldu ha olacak dedim olmadı her ay gebelik testleri bitmek bilmeyen doktor ziyaretleri bitkisel takviyeler ve ilaç tedavileri…. En son Ankara’da mehtap hocaya gittik bize dedi ki ben sana doğal yoldan gebe kalamazsın demiyorum belki bir dahaki ay bile kalabilirsin ama 4 yıldır olmamış ister aşılama ister tüp bebek ister tekrar ilaçla yumurtlama yapalım dedi bende çok yıprandığımı psikolojik olarak çöktüğünü dile getirdim ve en iyi sonucu tüp bebekte alacağımı söyledi. Be tüp bebek yaptırmaya karar verdik neyi bekleyeceğiz ki ? Çok çok istememize rağmen Acaba oldu mu olacak mı ha bu ay olacak derken 4 seneyi geride bıraktık boşu boşuna. Evet tüp bebek ye yıpratıcı bi süreç ama bi umuda dayanıyorsunuz bugün tranferimin 4. Günü umarım tutar ve bebeğime kavuşurum bana da çok dua edin lütfen Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bu acıyla sınamasın. Demem o ki hiç vakit kaybetmeyin acaba mı demeyin bu kadar çok isterken kendiliğinden olsun demeyin zaman çok hızlı geçiyor……
Ayrıca yaşınız evlilik için bence gayet ideal kendinize haksızlık etmeyin hiç birleyen geç kalmış da değilisiniz biz o hemencecik istediği ay hamile kalan şanslı kişilerden değiliz sadece amacı şükür Allah dermansız dert vermesin o yaşınız genç değil çocuk yapın diyenler de kendi işlerine baksınlar vallahi insanlar çok düşüncesiz sanki kendiler doğurup büyütecekler….İnşallah sizin zaten 1 sene dolmadan devlet hastaneleri de tedaviye başlamaz henüz çok yeni deneyin baktınız çok yıpranıyorsunuz hiç vakit kaybetmeyin
Eşimde aynısını diyor ama istiyorum bende rabbim nasip etsin inşallah hepimize kendimde istemesem insanları çok kafasına takacak biri değilim aslında aman ne bileyim şu ay bi geçsin aşılamada tutacağını düşünmüyorum çünkü burada okuduğum kadarıyla aşılama da başarı oranı çok düşük o yüzden sadece bir kere deneyip olmazsa direk tüp bebeğe geçeceğiz bizde doktorumuz tüp bebekte en büyük başarı oranı pcosta dediAyrıca yaşınız evlilik için bence gayet ideal kendinize haksızlık etmeyin hiç birleyen geç kalmış da değilisiniz biz o hemencecik istediği ay hamile kalan şanslı kişilerden değiliz sadece amacı şükür Allah dermansız dert vermesin o yaşınız genç değil çocuk yapın diyenler de kendi işlerine baksınlar vallahi insanlar çok düşüncesiz sanki kendiler doğurup büyütecekler….