- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.338
- 133
arkadaşım hc yüz,ürünlerini kullanıyor gerçektende cildinde özellikle göz çevresinde ciddi değişiklik vardı ama ben bana iyi gelirmi acaba diye düşünmekten almadımHerkese merhaba.
Aylar evvel bu basligi actigimda (sagolsun herkes)guzel bilgiler edinmistik.
Ama neticesinde o kadar tavsiye,elestiri vs derken elimde yine secenek kalmadi.
*oncelikle bastan soyleyeyim.her canli gibi bizlerde yaslanacagiz,bazi onlemler alip icimiz rahat ettiginde daha mutlu oluyoruzdur eminim.
*ve bu isin en onemli sirri saglikli beslenme bol su icme sigaradan stresten uzak durma...kabul ediyorum.
Bunlarin disinda urun tavsiyelerine ihtiyaci olan baya kisiyiz burada...o yuzden konuya devam edelim diye dusundum.
*benim yasim 31.cildim sorunsuz.
Sigara ve cok dikkatli davranmamaktan kaynakli sorunlar ve kirisiklik baslangici var tabi yuzumde.
Sormak istedigim urunler;
*la roche posay kirisiklik kremi,nemlendiricisi,goz kremi...
*nivea sikilastirici vucut losyonu
(Onerilere de acigim)
*kiehls ve shiseido markasinin yuz ve goz urunleri...
*hc hair care yuz urunleri...
*e ve c vitaminleri
*varsa dolgu botoks deneyimleriniz...
Ve bu tarz urunler alirken onceligim daha bitkisel olmasi.yuzde yuz mumkun degil ama estee l. Clinique dense parabensiz urun daha caziptir diye dusunuyorum.
Sabirsizlikla cevaplarinizi bekliyorum...
Herkese merhaba.
Aylar evvel bu basligi actigimda (sagolsun herkes)guzel bilgiler edinmistik.
Ama neticesinde o kadar tavsiye,elestiri vs derken elimde yine secenek kalmadi.
*oncelikle bastan soyleyeyim.her canli gibi bizlerde yaslanacagiz,bazi onlemler alip icimiz rahat ettiginde daha mutlu oluyoruzdur eminim.
*ve bu isin en onemli sirri saglikli beslenme bol su icme sigaradan stresten uzak durma...kabul ediyorum.
Bunlarin disinda urun tavsiyelerine ihtiyaci olan baya kisiyiz burada...o yuzden konuya devam edelim diye dusundum.
*benim yasim 31.cildim sorunsuz.
Sigara ve cok dikkatli davranmamaktan kaynakli sorunlar ve kirisiklik baslangici var tabi yuzumde.
Sormak istedigim urunler;
*la roche posay kirisiklik kremi,nemlendiricisi,goz kremi...
*nivea sikilastirici vucut losyonu
(Onerilere de acigim)
*kiehls ve shiseido markasinin yuz ve goz urunleri...
*hc hair care yuz urunleri...
*e ve c vitaminleri
*varsa dolgu botoks deneyimleriniz...
Ve bu tarz urunler alirken onceligim daha bitkisel olmasi.yuzde yuz mumkun degil ama estee l. Clinique dense parabensiz urun daha caziptir diye dusunuyorum.
Sabirsizlikla cevaplarinizi bekliyorum...
katılıyorum,sık kullanıldığında yağ bezesi yapabiliyor hindistan cevizi yağı.34 yaşımda olmama rağmen beni tanimayanlar universite sinavina mi hazirlaniyorsun diyorlar ozel gunler dişında asla fondoten rimel falan kullanmam bol bol su icerim sağlıkli beslenirim..ama işte cildim kuru ve alerjik olunca maalesef kullanmak gerekiyor nemlendirici falan..hindistan cevizi yağını kullanan arkadaşlara tavsiyem hergün kullanmayın çünkü goz çevrenizde falan yağ bezeleri çıkabilir..haftada bir kere yapsanız yeterlidir..
katılıyorum,sık kullanıldığında yağ bezesi yapabiliyor hindistan cevizi yağı.
ben saçıma kullandıkça yüzüme de kullanıyorum 15 günde bir falan :)
Benim de sacim cok ince az ve yagli.Aynen ben daha sacıma uygulamadim ama hamileligim bkyunca vücuduma hep hindistan cevizi yağı sürdum mis gibi kokuyor
Benim de sacim cok ince az ve yagli.
Yagin icine bemiks evigen bepanten katarak 15 gunde 1 kullandim cabuk uzadigini soyluyorlar sacimin.
Eskiden uzatamazdim,boyanin dibi cikmazdi pek :)
Alın çizgilerim çıkmaya başlamıştı, su an ilk halinden az.
Bir de yanaklarımda bir sorun Yoktu ama dolgunlaştı, daha sıkı duruyor.
Hiç yoktan haftada 3 gün yapıyorum.
Ve öyle bin tane hareket seçmedim kendime. 4 hareket :) düzenli olsun, az olsun, benim olsun diyerekten. Ama hareketleri seçerken her hareketi yapmamam gerektiğini düşündüm. Mesela dudaklarım ordek dudağı gibi çıksın istemiyorum zira öyle poz veren biri değilim :))
Merhaba zaman geçmiş ama merak ettim :) yüz yogasına devam ediyor musunuz? Nasıl gidiyor? Tavsiye eder misiniz hala?
O zamandan 3 ay kadar sonra kızım doğdu, 3 cocukla feleğim sasti
Simdi Aynaya bakmaya vaktim olduğunda kendimi şanslı hissediyorum.
Ama 6 aydan uzun süre yapmış oldum. Ben de çok fark etti. Yüzümün sekli duzgunlesti. özellikle gidi ve yanak sıklaştı.
Hatta soran oldu sen yüzüne bir şey mi yaptırıyorsun diye.
Düzenli yapmak fayda ediyor bu anlamda.
Bırakınca 1 aydan sonra yavaş yavaş geri döndü.
Ki zaten hamileliğin sonu kilo al, doğum yap kilo ver zamanıydı.
Bende voonka kolajene başladım otuzların başındayım. Neden önermediler size ve kim söyledi? Kolajenle ilgili bir başlık vardı burada orada okumalarımdan ve araştırmalarımdan hareketle kullanmam gerektiğini düşündüm ama şüphelerim de vardı. Kullanma sebeplerimden biri de tırnaklarım çok zayıf mesela sürekli soyulur kırılır. Erken yaşta kullanmak zararlı mı acaba?Sizin adınıza sevindim fakat kolajen ve hyaluronik asit kullanımının belli bir yaştan sonra olması gerekiyor.
Ben 31 yaşındayım ve bana önerilmedi daha sonra kullanırsam etki etmeyeceği belirtilerek.
Ben de 31 yasindayim 1.5 aydir kullaniyorum.Bende voonka kolajene başladım otuzların başındayım. Neden önermediler size ve kim söyledi? Kolajenle ilgili bir başlık vardı burada orada okumalarımdan ve araştırmalarımdan hareketle kullanmam gerektiğini düşündüm ama şüphelerim de vardı. Kullanma sebeplerimden biri de tırnaklarım çok zayıf mesela sürekli soyulur kırılır. Erken yaşta kullanmak zararlı mı acaba?
Bende voonka kolajene başladım otuzların başındayım. Neden önermediler size ve kim söyledi? Kolajenle ilgili bir başlık vardı burada orada okumalarımdan ve araştırmalarımdan hareketle kullanmam gerektiğini düşündüm ama şüphelerim de vardı. Kullanma sebeplerimden biri de tırnaklarım çok zayıf mesela sürekli soyulur kırılır. Erken yaşta kullanmak zararlı mı acaba?
Hemen hemen aynı yaştayız. Benim daha on gün olmadı kullanmaya başlayalı bir iki ayda etkisini gösteriyor sanırım. Sivilce izlerim çabuk geçmez tırnaklarım güçsüz vs gibi problemlerim için kullanmaya başkalaşım ben de. Bakalım inş faydasını görürüm ancak msjını alıntıladığım üyenin yorumunu görünce tedirgin oldumBen de 31 yasindayim 1.5 aydir kullaniyorum.
Ncs markada karar kilmistim cunku hem fiyati ucuk degildi hem istedigim turleri bir arada bulunuyordu hem de yorumlari iyiydi n11 de.
Ilk collagen ve hyaluronik asit ..
3 ay sonra diger kutuda alfalipoik asit ve koenzim q10.
Yuzumde faydasini goruyorum ama kalici mi yapay mi bilmem.
Soyle bir endisem var.
2 aydir acayip kilo aldim kiyafetler olmuyor.
Tartiya bir ciktim ayni kilodayim yani acaba kilo aldiriyor mu odem mi yapiyor ya da onu suclamak yerine az mi yemeliyim bilemiyorum :)
Yaşımdan oldukça küçük gösteriyorum minyon tipliyim ancak yakından yüzüme baktığımda kaz ayaklarımın oluşmaya başladığını görünce de kullanmam gerektiğini düşündüm. Sivilce izlerim de çabuk geçmez daha canlı ve pürüzsüz bir cilt istiyorum. Size kullanmamanızı söyleyenler şimdi başlayınca ilerde etki etmeyeceğini mi söylediler?Bence tırnak ve saç için kolajen değil, biotin kullanmanız çok mantıklı, ben de Voonka'nın biotinini içiyorum çok memnunum. Hyaluronik asit ve kolajen cilt esnekliğini yitirmeye başladığında kullanılması gerekiyor bu da 35 yaş ve sonrası için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?