• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anti-Aging 30 yaş üstü yüz bakımı (yardım)

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Kizlar maybelline dreamer 10 ruj aldim,kalici diye.
Ruj durmuyor dudagimda diye.
Ama bunu sabah surdum aksam makyaj temizleyiciyle bile cikaramadim.
Siz kullaniyormusunuz bu rujlardan,kimyasali coktur boyleyse

Kizlar goz altı kremim bitti geçen gece cekmeceleri karıştırdım. Yedek yüz serumu vardi estee nin ama gözaltı kremi yoktu.:işsiz: yaaaaaa diye bağırdım esim geldi noluyo diye:işsiz:ama bir baktim daha evel parfüm aldığım yerin verdigi goz alti kremi var deneyeyim dedim 5 ml kadar küçük. Lancome Advanced Genifique Yeux Light-Pearl ismi lancome tester konusunda cimri bir marka degil zaten.
Estee den daha guzel oldugunu söyleyebilirim jel kivamli kokusu kötü. Daha evelde soylemistim kokusu kötü olan seyler daha iyi diye .
Beyazlasti sanki goz altlarim
Bu tester bitsin kesinlikle gidip bu üründen alcam
Internetten de baktim gozalti morluklari ile savastigi yaziyor buna pek inanmiyorum ama deneyip görücez 1 ay sonra detaylari yazarim.

Ondan evel renergie yeux multi lift kullandim sabah uyandim gözlerim kaşınıyor..o da tester.2 tane vermis boynerdeki kadin:halay: O iyi degil onu da belirteyim. Yani bana iyi gelmedi.alerji yapti.

Herkese merhaba.
Yaş 31 korkular artti yaşlanmaya karşı.
Yuzumde sivilce iz yok asiri yagli veya kuru da degil,simdilik şu şansli ciltlerdenmiş gibi duruyor.
Ama doganin kanunu,karsi koyamayacagiz.
Bugune kadar asiri krem makyaj malzemesi vs kullanmaktan kacindim.
Nemlendirici,tonik kullandim bazen hindistan cevizi yagi.
Eksikligimi anladim bu sene gunes kremi de kullaniyorum.

Gelelim korkularima.
Göz cevrem...degisiklik basladikca bir daha duzeltme sansim kalmayacak gibi geliyor ki boyledir sanirim...
Bir ara arastirdim bir suru para doksen de genetik bu is kremler cok da ise yaramiyor belki hindistan cevizi yagi daha temizdir diye de dusundum.
Ama dedim ya korkuyorum.
Sizlerden gorus istiyorum.

1) nemlendirici ile goz cevresi kremleri farki nedir
2)gunduz kremi gece kremi nedir gerekli midir?
3)goz cevresini anti aging serumlarla korumak mumkun mudur,sizde veya cevrenizde ornekleri var midir?
4)kiehls,dr murad bu konuda iyi midir yoksa sacece isimleri mi var
5)sizce kremler serumlar abartmasam mi ya da gec kaldin bir an once şuradan basla mi dersiniz?
6)sizin bu konuda bu derece para somuren sektorun disinda farkli fikirleriniz var mi?
7)benim durumumda kullanmaya basladiginiz ve iyi ki basladim yuzum toparlandi dediginiz bir urun var mi?
Bahsettigim konulari cidden anlayamiyorum hatta goz ve nemlendirici krem farkini bile.

Umarim fikirlerinizi benden esirgemezsiniz.
Mer

Herkese merhaba.
Yuzumde sivilce iz yok asiri yagli veya kuru da degil,simdilik şu şansli ciltlerdenmiş gibi duruyor.

Gelelim korkularima.
Göz cevrem...degisiklik basladikca bir daha duzeltme sansim kalmayacak gibi geliyor ki boyledir sanirim...
Bir ara arastirdim bir suru para doksen de genetik bu is kremler cok da ise yaramiyor belki hindistan cevizi yagi daha temizdir diye de dusundum.
Ama dedim ya korkuyorum.

3)goz cevresini anti aging serumlarla korumak mumkun mudur,sizde veya cevrenizde ornekleri var midir?
5)sizce kremler serumlar abartmasam mi ya da gec kaldin bir an once şuradan basla mi dersiniz?
6)sizin bu konuda bu derece para somuren sektorun disinda farkli fikirleriniz var mi?
7)benim durumumda kullanmaya basladiginiz ve iyi ki basladim yuzum toparlandi dediginiz bir urun var mi?
Bahsettigim konulari cidden anlayamiyorum hatta goz ve nemlendirici krem farkini bile.

Merhaba mesajinizi yeni gordum uzun zamandir takip edemedim 45 yasinda bir bayanin cildini cildini gordukten sonra basladim bu urunleri almaya reklam olmasin diye isim vermiyorum bu markanin cok guzel urunleri var ben altin tozlu kremini kullaniyorum cokta memnunum

Herkese merhaba.

Gelelim korkularima.
Ama dedim ya korkuyorum.

https://tr.huncalife.com/Register?ReferenceID=ff1b8015-6650-471e-86c4-ddddcf6d2016

Herkese merhaba.

Gelelim korkularima.
Ama dedim ya korkuyorum.

Urunleri birdan arastirabilirsiniz
Instegram sayfam
www.instagram.com/?hl=tr

Merhaba,
Lancome'da yüz anatomisi ve anti-aging eğitimleri aldım ve dermokozmetik sektöründe görev yaptım. Annem beni güneş korumasına 11 yaşımda başlatmıştı. 18 yaşımdan beri de hemen hemen tüm markaları ve binlerce ürünü kullandım. Sorularınıza kendi çapımda cevap vereyim.
1. Göz çevresindeki cilt dokusu ile yüzün geri kalanındaki doku farklıdır. Nmlendirici yüüz kremleri günlük olarak (göz çevresine uygulanmaz) temizleyici ve tonikten sonra üçüncü aşama olarak yüze ve boyuna uygulanır. Göz çevresi kremleri ise soruna göre farklı tiplerdedir: Morluk karşıtı göz kremi, kırışıklık karşıtı göz kremi, gözkapağı sarkması önleyen göz kremi gibi. Göz kremleri yoğun yapıda oldukları için çok az kullanmak yeterlidir.
2. Gündüz kremi ve gece kremi farklı ürünlerdir. Çünkü cildin gün ışığındaki ihtiyacıyla gece ihtiyacı çok farklıdır. Gündüz kremleri (çoğu nemlendiricidir) temizleme-tonikleme sonrası kullanılır. Üzerine makyaj yapacağınız için gündüz kremleri daha ince dokuludur. Gündüz kremlerinin en önemli özelliği SPF ibareli güneş koruması içermeleridir. Gece kremleri SPF içermez. Gece kreminin işlevi gündüz alınan cilt hasarlarını siz uyurken onarmaktır. Gece kremleri onarım işlevi sebebiyle daha kalın dokuludurlar.
3. Göz çevresi için yüz serumları kullanılmaz ama göz çevresi serumları mevcuttur. Yaşınız 31 olduğu için serum için erken. Hem yüz hem de göz çevresi serumları için doğru başlama yaşı gerçekte 35 yaştır. Kozmetik sektörü 25 li yaşlardan itibaren serum önermeye başlar.Bu çok yanlıştır. Cildi yorar ve bir süre sonra ürünler etki etmemeye başlar.
4. Serumlar için 35 yaşınızı beklemenizi, o zamana dek günlük nemlendiriciler, göz çevresi kremi ve mutlaka gece kremini her gün disiplinle uygulamanızı öneiririm.
5. Denemediği ürün pek kalmamış birisi olarak 35 yaş ve üstüne gerçekten paranızın hakkını veren ve cildinizi toparlayan, yumuşacık ve botokslu etkisi veren TEK 1 serum vardır: Estee Lauder'in Advanced Night Repair isimli serumudur. Bu serum istikrarla uygulandığında sonuçlar mutlaka gözle görülürdür ve etraftan da fark edilir. Bu sektörde en iddialı ürünler serumlardır. Yoğunlukları kremlerden daha güçlüdür ama serumların serumu diyebileceğim ürün kesinlikle budur. 4-5 yıl sonra bu serumdan edinmenizi öneririm. Ne botoks ne de başka bir ihtiyacınız kalır.

Son olarak yaşlanma konusunda bunca kaygılanmanıza gerçekten gerek yok. Eğer sürekli televizyona ve sahneye çıkan bir kişi değilseniz çok kusursuz gözükmeniz gerekmeyecektir. Kendiniz her koşulda değerlisiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Göz çevresi Nemlendirici sadece nemlendirir bakım kremi markasına göre daha fazla özellik barındırır mesela nemlendirir spf içerir vitamin içerir vs.
Kihels , darphin , esteee lauder , dermalogica , clinique , mac göz bakımları genel olarak beğenilir ben şuan clinique ninkini kullanıyorum bitince belki kihelsin avakadolu olanı denerim mucize sağlamıyorlar sadece duş aldıktan sonra göz çevremde bir gerginlik kuruluk hissettiğim için kullanıyorum.

Gece gündüz kremi kullanmıyorum sadece darphin yeşil kavanoz olan nemlendirici bana yeterli geliyor.

Doğal yöntemlerle bakımı denemedim zarar vermekten korkuyorum ama denemek isteyenlerin için youtuberlarda epey tavsiye videosu var.

Merhabalar. Cok mu gec kaldim bilemiyorum ama bir seyler yazmak istedim.

33 yasindayim, abarttiklarini dusunsem de cevremdekilerin, genelde 25-26 dan fazla gostermiyorsun derler ki ufak tefek biri de diilim.

Cok pahali kremler de kullandim belki erkendi bilemiyorum ama asla gerek olmadigini zamanla ogrendim. Hicbir etkileri oldujlarina inanmiyorum. Hava civa cidden.

4-5 senedir yuzumde oyle pahali kremler serumlar vs kullanmiyorum. Ancak cildimi cidden nemlendirme konusunda titizim. Cikdim yagli ancak nemsiz.

Asla makyajla uyumuyorum ki evet hafta sonu haric ger gun makyaj yapiyorum. Makyajla asla uyumuyorum. Mutlaka temizliyorum. Temizlik icin avene’nin temizleyicisini kullaniyorum. Nemlendirmek icin de yine avene nin nemlendiricisini kullaniyorum. Temzileyici isimlerine bence cok takilmayin. Sadece cildinizi kurutmayan bir sey tercih edin hepsi bu.

Haftada bir kere bir cay kasigi keten tohumunu bir cay bardagi suda kaynatip ilimaya birakiyorum ve su jolemsi bir kivam aliyor. Tohumlarini suzdugum suyu yuzume surup 10-15 dakika bekletiyorum ve once biraz ilik ardindan soguk suyla yikiyorum. Hem muthis bir nem veriyor hem de cildi canlandiriyor temizliyor. Mutlaka tavsiye ederim. Her cilt tipine uygun.

Ve en onemlisine gelmek istiyorum.
Aqua peel. (Hydrofaciala denk diyolar, ondan daha guzel diyenler de var. Hydrofacial yaptirmadigimdan kiyas yapamiyorum)
Muazzam bisiy. İlk yaptiracagimda pahali diye tereddut etmistim. Ancak sonucu gorunce asla pisman olmadim ve sevdigim herkese imkanlari varsa tavsiye ettim.
Muthis bisiy.
İlk iki uygulamayi 15 gun arayla yaptiriyorsunuz. Sonra ayda bir yaptiriyosunuz. Sonra iki ayda bir yaptirabilirsiniz. Dermatolog bu sekilde devam edebilirsin demisti. Ancak maddi imkanlarim elverse, doz asimi olur mu bilmem ama, 15-20 gunde bir yaptiririm kesinlikle :))

Hani tvde goruyoruz ya hatunlarin yuzu cam gibi seffaf tertemiz puruzsuz iste oyle oluyor. Cevremdeki herkes isildiyorsun diyip duruyor. Makyaj yapmadigimda bile duyuyorum bunu.

Aqua peelingi imkaniniz varsa oneriyorum.
Derinlemesine temizliyor ve serumlarla masaj yapiliyor cildinize. İslem sonrasi biraz kizariklik oluyor cunku peeling vs benim cildi kizartiyor birazcik. 1-2 saate yatisiyor.

Bu arada daha ucuz diye amerikan tipi cilt temizligi gibi bisiy duymustum. Hydrofaciala benziyor va dediler. Fiyati da aqua peelingden hayki ucuzdu, dur bunu yaptiriyim memnun kalirsam bir suru para vermem dedim. Nasil pisman oldum. Buhari bastilar ardindan bildigin elleriyle siyah nokta siktilar. Krem filan surduler ancak o sikma islemi oyle hirpaladi ki cildimi en az bir hafta gecmedi izler.

Diyecegim o ki, kremlere serumlara para harcayaginiza guzel bir cilt bakimi ayda bir en ideali.
Cilt yuzeyindeki kirler olu hucreler iyice arinsin ki yuzunuze surdukleriniz derine nufuz edebilsin.

Bol su icmeyi ihmal etmeyin. Ve karaciger ne kadar saglikli olursa cildiniz de o denli saglikli gorunur unutmayin. Bu nedenle yediklerimize de dikkat edelim.

Formul: su+saglikli beslenme+derinlemesine temizlik+nemlendirme :)))

Not: dudak dolgusunu dusunuyorum ciddi ciddi.
Tavsiyesi olanlarin direkt mesajlarini bekliyorum.
Malum bir burun dolgusu maceram olmustu, sifir degisiklik ancak bol husranla sonuclanmisti :(

Tesekkurler.
Her kremi seven de var elestiren de avokadolu kiehls dahil.
Shiseido nun var da 500 tl civari:)
Cilt bakimi yaptiriyormusun guzellik merkezlerinde

Herkese merhaba.

Gelelim korkularima.
Ama dedim ya korkuyorum.

canım yaşım 34 ama insanlar 23-24 sanıyorlar. Öyle ufak tefek değilim 1.72 boy 56 kiloyum. Bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey var ki o da cildin 25 yaşından sonra hücrelerini yenilememesi yani yaşlanmaya başlaması. Ben 25 yaşımdan itibaren kullandım ve yaşlanmayı mümkün olduğunda yavaşlattım. 4 yıl clinique ürünlerini kullandım göz çevresi ve serum nemlendiricileri dahil. Fakat estetik cerrah içinde alkol olduğundan ve cilde zarar verdiğinden dolayı değiştirdi. Shiseido serisini kullandım 2 yıl. Cilt alışkanlık yapmasın diye 1 yıl da clarins kullandım. Khiels kullandım hatta serum, cilt maskelerini de aldım. 6-7 Aydan sonra bıraktım. Şu anda bir öneri üzerine yvsroche ye geçtim. Serum göz kremi gece kremi hepsini aldım. Önemli olan tek şey asla ve asla serumsuz krem kullanılmaz. Astarsız boya sürmek gibi. Mutlaka serum al. Göz çevresi daha hassas olduğundan dolayı kırışıklıkları daha ince bu nedenle aynı ürün önerilmiyor. Diyeceksin ki amma para harcamışsın cildine diye. Şu kadarını söyleyeyim imkanlar dahilinde alabildiğinin en iyisini al. Çünkü bir ayakkabı her zaman alınır eskir atılır. En kaliteli çantayı bile değiştirebilirsin. Ancak cilt hayat boyu seninle. Şu anda o kadar anlamazsın fakat ilerleyen yaşlarda keşke der daha çok para harcarsın. Bir de kış bile olsa dışarı çıkarken güneş kremi sür mutlaka. Ben mustelanın güneş kremini kullanıyorum. Oğlumun kremi ortak çıkıyorum ona:))) çok uzun oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir.

Herkese merhaba.

Gelelim korkularima.
Ama dedim ya korkuyorum.

Ben dogaldan yanayim yasim 31 benim de. Simdiye kadar cok bakim yapmadim.
Bol su icenler ve yuzunu soguk su ile yikayanlar kolay kirismiyor. Cevremde gozlemledigim.
Stres hayati konu ben bundan cekiyorum :(

Yas insanlarin koydugu bi kavam ben hayati temposunan dolayi uzun bi gun gibi yasiyorum ( bi film vrdi boyle :)

Tavsiyem dogaldan uzak durmayin. Dogal sabunlar nette evde sabun yapma tarifleri de var. Cilde uygunu secilmeli. Gulsuyu faydali bence. Kremler konusunda da secici olursaniz yillara meydan okuyabilirsiniz.

cildim karma bence en zor cilt tipi sürdüğüm krem ya yağlı gelip t bölgemdeki gözenekleri,büyütüp sivilcelendiriyor t bölgeme iyi gelen yanaklarını kurutuyor geçen sene bionike ın setini aldım temizleyiciyle 300 tl para ödedim sonuç hüsran verdiğim paraya acıdım resmen eczacı çok övmüştü cildin çok kötüydü bir umut almıştım halen verdiğim paraya aciyorum roc un kremini araştırıyorum memnun olan varsa bu markadan yazabilir mı birde göz çevresini bence nemlendirmek gerekiyor serum için 40 lı yaşlarda belki olabilir diye düşünüyorum

Herkese merhaba.
Aylar evvel bu basligi actigimda (sagolsun herkes)guzel bilgiler edinmistik.
Ama neticesinde o kadar tavsiye,elestiri vs derken elimde yine secenek kalmadi.

*oncelikle bastan soyleyeyim.her canli gibi bizlerde yaslanacagiz,bazi onlemler alip icimiz rahat ettiginde daha mutlu oluyoruzdur eminim.
*ve bu isin en onemli sirri saglikli beslenme bol su icme sigaradan stresten uzak durma...kabul ediyorum.

Bunlarin disinda urun tavsiyelerine ihtiyaci olan baya kisiyiz burada...o yuzden konuya devam edelim diye dusundum.

*benim yasim 31.cildim sorunsuz.
Sigara ve cok dikkatli davranmamaktan kaynakli sorunlar ve kirisiklik baslangici var tabi yuzumde.

Sormak istedigim urunler;
*la roche posay kirisiklik kremi,nemlendiricisi,goz kremi...
*nivea sikilastirici vucut losyonu
(Onerilere de acigim)
*kiehls ve shiseido markasinin yuz ve goz urunleri...
*hc hair care yuz urunleri...
*e ve c vitaminleri
*varsa dolgu botoks deneyimleriniz...

Ve bu tarz urunler alirken onceligim daha bitkisel olmasi.yuzde yuz mumkun degil ama estee l. Clinique dense parabensiz urun daha caziptir diye dusunuyorum.
Sabirsizlikla cevaplarinizi bekliyorum...

Back