Anti-Aging 30 yaş üstü yüz bakımı (yardım)

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Kiehls ve Shiseido kullanmamis olmakla beraber Origins in beni cok ama cok mutlu ettigini belirtmek isterim. Göz kremleri muazzam. Kis oldugu icin iki kat suruyorum ama bunu ekstra nem versin diye ozellikle yapiyorum, ona ragmen oyle guzel cekiyor ki cilde. Yuz kremi olarakta gece kremini kis gunlerinde gunduz kremi niyetine kullaniyorum, daha kalin, zengin. Ozellikle yapiyorum bunuda:) bakim urunlerinide kullaniyorum (maske, yikama kopugu ve energizer kremi). cildim isil isil sukur hic sikayetim yok! kesinlikle tavsiye ediyorum.

Originsi de arastiracagim :)
Bir tanidik daha onermisti ama adini cok duymamistim..
Sagolasin.
Sen cogu urununu kullaniyorsun herhalde

Originsi de arastiracagim :)
Bir tanidik daha onermisti ama adini cok duymamistim..
Sagolasin.
Sen cogu urununu kullaniyorsun herhalde
Ya aslinda tesaduf eseri hepsini birden kullanmaya basladim. Bi magazada bakinirken hos bi bakim cantasinin icine mini versiyonlarini koymuslar hepsinin, 6/7 ürün filan, ‘dur su markayi bi deniim yaa’ diyerek aldim ve asla uzunca bi süre degistirmiicem. Öyle asiri abes fiyatlarida yok üstelik. Su anda sanirim 3 aydir (kremleri her gün, bakim ürünleri haftada 2 kez filan) kullaniyorum ve o miniler hala bitmedi okadar kullanmama ragmen:)) cokta kucuk degillerdi. Bak foto da ekliyorum usenmedim:)) Foreo’msuz bi hayat dusunemiyorum ayrica. sahane bir alet! esim bile cooook seviyor birlikte kullaniyoruz (hijyen bakimindan cokta dogru degil ama gayet iyi temizlenebiliyor, kaynar suyla yikiyorum sonra haha).

Eklentiler

• CB5BAB7B-DDB2-4601-92E9-68E252EF05E4.jpeg
    129,4 KB · Görüntüleme: 110
Foreo kullanmadim pahali da geliyor,
Cok taktim bu urunlere birini alip kullanacagim artik.
La roche posayin nemlendirici ve goz kremini alirim yuksek ihtimal.
Buraya da deneyimlerimizi yazalim da cok iyi oluyor o an arayan kisiye.

Kizlar nemlendirici ve goz kremi icin karar verdiklerim;
La roche posay redermic c anti aging hoz kremi 15 ml = 130 tl
La roche posay redermic c anti aging nemlendirici 40 ml = 160 tl

Foreo kullanmadim pahali da geliyor,
Cok taktim bu urunlere birini alip kullanacagim artik.
La roche posayin nemlendirici ve goz kremini alirim yuksek ihtimal.
Buraya da deneyimlerimizi yazalim da cok iyi oluyor o an arayan kisiye.
Bende pahali bulmustum, o yuzden Aliexpress ten siparis verdim, o fiyatin 8e 1ini filan odedim. Orjinalin ayni tadini veriyor mu bilmiyorum ama cok asiri memnunum.

Bende pahali bulmustum, o yuzden Aliexpress ten siparis verdim, o fiyatin 8e 1ini filan odedim. Orjinalin ayni tadini veriyor mu bilmiyorum ama cok asiri memnunum.
Hayatimi resmen internetten aliyorum ama bir kullanmadigim yer ali express.
Guvenilir mi
1 ay bekliyor musun
Odeme vs kolay mi ?

Hayatimi resmen internetten aliyorum ama bir kullanmadigim yer ali express.
Guvenilir mi
1 ay bekliyor musun
Odeme vs kolay mi ?
ben ivir zivirimi veririm arada ordan siparis, telefona kilif yada nebilim araba anahtarima kilif tarzi seyler hem cok uygun hemde kesinlikle guvenilir. babyshower eglencelerine filan balonu susu pusu hersey orda muazzam. hatta dugunumde dagittigim hediyeleri ordan siparis verdim, iki adet porselen minicik kus, biri tuzluk biride biberlik. 150 adet hic kirilmadan, tek tek paketlenmis sekilde, isim kartlarimiz dahil geldi. Isim kartlarimizi biz taktik uzerine gerci ama okadarcik olsun:)) yani bazen iki bazen uc bazen dort hafta filan suruyor. ama geliyor, kredikartiyla oduyosun. ayni urunden ne kadar cok satilmissa, okadar guvenilir oluyor genelde.

Bu arada guzel bir eyeliner istiyorum bulasmayan kolay surulebilen var mi oneriniz.

Hee bir de su miknatisli kirpikler var kullanan var mi ??

Bu arada guzel bir eyeliner istiyorum bulasmayan kolay surulebilen var mi oneriniz.

Hee bir de su miknatisli kirpikler var kullanan var mi ??
Alma o miknatislari berbat otesi berbat!

Eyeliner da ben senelerce Rimmel kullandim, simdi uygun bi markay gectim, Catrice, cok basarili. Turkiye de olmayabilir ama.

Alma o miknatislari berbat otesi berbat!

Eyeliner da ben senelerce Rimmel kullandim, simdi uygun bi markay gectim, Catrice, cok basarili. Turkiye de olmayabilir ama.
Evet Turkiyede varmis baktim aslinda kolay suruluyormus ama kolay akiyor diye yazmislar.
The balmin eyelinerini ovmusler baya.
Son aylarda onu da elestirmisler hem de cok

Ya kirpiklerim kisa saclarim sari kas kirpik kumral...makyajida en iyi tamamlayan sey uzun kirpikler sanki.en azindan benim icin oyle.
Butun takma kirpik ve ioek kirpik olaylarini elestiriyorlar kaldim boyle :)

Merhaba genel olarak foreo ne işe yarıyor, tek işlevi cildi temizlemek mi, ne gibi etkiler gözlemlediniz bu cihazls birlikte cildinizl bilgi verebilir misiniz?

Merhaba genel olarak foreo ne işe yarıyor, tek işlevi cildi temizlemek mi, ne gibi etkiler gözlemlediniz bu cihazls birlikte cildinizl bilgi verebilir misiniz?
Soyle dusun; titresimi var. Yukseltip kisabiliyosun titresim ayarlarini. Biz kadinlar yuzumuze masaj pek yapiyoruz denmez ama bu makine titresimle beraber kan dolasimini kizlandiriyor. yani normal cilt temizleme olayi degil sadece, kan dolasimi hizlaninca deri canlaniyor, daha siki kaliyor.

Dedigim gibi cok memnunum, gerci iki haftadir yogunluktan ve hastaliktan elimi hic surmedim bugun daha iyi gibiyim aklima getirdigin iyi oldu haha.

Kızlarr 31 yaş olarak bende bu konuyu takipteyimm:)

Konuya tekrar devam edelim kizlar.
Yas 31di.yüzümde sivilce,iz vs yok.
göz çevresi krem ve nemlendirici kullanıyorum.
sorunum şu:
pürüzsüz ama makyaj yakışmıyor mesela.
yani sıkı mı değil anlayamıyorum.ve elmacık kemiklerim yok :)
bir de çenemin sağ ve sol yani eşit değil?
sizlere sorum :
yüz germe bantları/kemerleri/korseleri var internette,kullanan var mı işe yarar mı şekillendirmede.
elmacık kemiği için yoga veya düzenli hareketler cidden işe yarıyor mu?
ve pürüzsüz olduğu halde sıkı olmamasından mı kaynaklı makyaj bazının bile yakışmaması...
ayrıca hyalüronik asit tablet kullanan var mı onu da araştırıyorum bu ara

M MayaDeniz S Secrets_ofonefemale O Ozzgeee FAZLANAZLI m.beauty gizzem Cheescake2

kızlar sizi etketledim,çünkü merak ettiğim bazı şeyler hakkında yorum yapmışşınız bana daha önce bu başlıkta...
öncelikle cildim sorunlu değil ve tahlil sonuçlarımda da herhangi bir eksiğim fazlam yok.

*araştırdığım kadarıyla coenzim Q10,alfa lipoik asit,c vitamini ve hyalüronik asit sık kullanılıyor.

fakat kremini,serumunu veya hapını mı kullanacağım hangisi daha iyi olur anlayamadım.

*bir de ola ki hap daha iyiyse miligramları anlayamadım misal günlük alınması gereken c vitamını 100 mg gibiyken ilaçta 1000 mg yazıyor.

*ve bağımlı gibi 4,5 hap mı içeçeğim yani nedir :)

*yoksa dönüşümlü mü kullanılıyor ya da biri diğeriyle kullanılşabiliyor mu vs...

*bu ilaçların her markası güvenilir mi? aralarında fiyat farkı var?

*serum olaraksa nasıl kullandınız ve faydasını gördünüz mü?

*kendi rutinimi kurmama yardım edin kızlar:)

bununla alakali osman müftüoğlunun aciklamasi var youtube da orada bakabilirsiniz aklimda yok ama not almistim ben de. onun dedigi sekilde kullandim.
hem icten hem distan bakmak lazim cide sadece dıştan maalesef gecici çözum olur.

Yani içten ,dıştan bakmak istiyorum da bir karar veremedim.
beslenmeme dikkat ediyorum bu anlamda.ama kozmetik anlamda bilemiyorum.
kırışıklık sorunum yok diyordum ama gecenlerde arkadasım göz cevremde cok arttıgını söyledi.iyice takıldım.
bir eczacı arkadasıma ligone beta glucan kullansın demiş ama onda tam istediğim maddeler yok karar veremedim bir.

instagramdan osman müftuoglunu takip etmenizi tavsiye ederim. ve aidin salih i. piyasada o kadar cok takviye var ki. çoğu çöp ve ucuk fiyatlar
bakim mutlaka icten olmali disardan desteklersiniz. zaten icten bakim yaptiginizda disaridan yogun bir destege ihtiyac duymayacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…