Originsi de arastiracagim :)Kiehls ve Shiseido kullanmamis olmakla beraber Origins in beni cok ama cok mutlu ettigini belirtmek isterim. Göz kremleri muazzam. Kis oldugu icin iki kat suruyorum ama bunu ekstra nem versin diye ozellikle yapiyorum, ona ragmen oyle guzel cekiyor ki cilde. Yuz kremi olarakta gece kremini kis gunlerinde gunduz kremi niyetine kullaniyorum, daha kalin, zengin. Ozellikle yapiyorum bunuda:) bakim urunlerinide kullaniyorum (maske, yikama kopugu ve energizer kremi). cildim isil isil sukur hic sikayetim yok! kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ya aslinda tesaduf eseri hepsini birden kullanmaya basladim. Bi magazada bakinirken hos bi bakim cantasinin icine mini versiyonlarini koymuslar hepsinin, 6/7 ürün filan, ‘dur su markayi bi deniim yaa’ diyerek aldim ve asla uzunca bi süre degistirmiicem. Öyle asiri abes fiyatlarida yok üstelik. Su anda sanirim 3 aydir (kremleri her gün, bakim ürünleri haftada 2 kez filan) kullaniyorum ve o miniler hala bitmedi okadar kullanmama ragmen:)) cokta kucuk degillerdi. Bak foto da ekliyorum usenmedim:)) Foreo’msuz bi hayat dusunemiyorum ayrica. sahane bir alet! esim bile cooook seviyor birlikte kullaniyoruz (hijyen bakimindan cokta dogru degil ama gayet iyi temizlenebiliyor, kaynar suyla yikiyorum sonra haha).Originsi de arastiracagim :)
Bir tanidik daha onermisti ama adini cok duymamistim..
Sagolasin.
Sen cogu urununu kullaniyorsun herhalde
Foreo kullanmadim pahali da geliyor,Ya aslinda tesaduf eseri hepsini birden kullanmaya basladim. Bi magazada bakinirken hos bi bakim cantasinin icine mini versiyonlarini koymuslar hepsinin, 6/7 ürün filan, ‘dur su markayi bi deniim yaa’ diyerek aldim ve asla uzunca bi süre degistirmiicem. Öyle asiri abes fiyatlarida yok üstelik. Su anda sanirim 3 aydir (kremleri her gün, bakim ürünleri haftada 2 kez filan) kullaniyorum ve o miniler hala bitmedi okadar kullanmama ragmen:)) cokta kucuk degillerdi. Bak foto da ekliyorum usenmedim:)) Foreo’msuz bi hayat dusunemiyorum ayrica. sahane bir alet! esim bile cooook seviyor birlikte kullaniyoruz (hijyen bakimindan cokta dogru degil ama gayet iyi temizlenebiliyor, kaynar suyla yikiyorum sonra haha).
Bende pahali bulmustum, o yuzden Aliexpress ten siparis verdim, o fiyatin 8e 1ini filan odedim. Orjinalin ayni tadini veriyor mu bilmiyorum ama cok asiri memnunum.Foreo kullanmadim pahali da geliyor,
Cok taktim bu urunlere birini alip kullanacagim artik.
La roche posayin nemlendirici ve goz kremini alirim yuksek ihtimal.
Buraya da deneyimlerimizi yazalim da cok iyi oluyor o an arayan kisiye.
Hayatimi resmen internetten aliyorum ama bir kullanmadigim yer ali express.Bende pahali bulmustum, o yuzden Aliexpress ten siparis verdim, o fiyatin 8e 1ini filan odedim. Orjinalin ayni tadini veriyor mu bilmiyorum ama cok asiri memnunum.
ben ivir zivirimi veririm arada ordan siparis, telefona kilif yada nebilim araba anahtarima kilif tarzi seyler hem cok uygun hemde kesinlikle guvenilir. babyshower eglencelerine filan balonu susu pusu hersey orda muazzam. hatta dugunumde dagittigim hediyeleri ordan siparis verdim, iki adet porselen minicik kus, biri tuzluk biride biberlik. 150 adet hic kirilmadan, tek tek paketlenmis sekilde, isim kartlarimiz dahil geldi. Isim kartlarimizi biz taktik uzerine gerci ama okadarcik olsun:)) yani bazen iki bazen uc bazen dort hafta filan suruyor. ama geliyor, kredikartiyla oduyosun. ayni urunden ne kadar cok satilmissa, okadar guvenilir oluyor genelde.Hayatimi resmen internetten aliyorum ama bir kullanmadigim yer ali express.
Guvenilir mi
1 ay bekliyor musun
Odeme vs kolay mi ?
Alma o miknatislari berbat otesi berbat!Bu arada guzel bir eyeliner istiyorum bulasmayan kolay surulebilen var mi oneriniz.
Hee bir de su miknatisli kirpikler var kullanan var mi ??
Evet Turkiyede varmis baktim aslinda kolay suruluyormus ama kolay akiyor diye yazmislar.Alma o miknatislari berbat otesi berbat!
Eyeliner da ben senelerce Rimmel kullandim, simdi uygun bi markay gectim, Catrice, cok basarili. Turkiye de olmayabilir ama.
Merhaba genel olarak foreo ne işe yarıyor, tek işlevi cildi temizlemek mi, ne gibi etkiler gözlemlediniz bu cihazls birlikte cildinizl bilgi verebilir misiniz?Ya aslinda tesaduf eseri hepsini birden kullanmaya basladim. Bi magazada bakinirken hos bi bakim cantasinin icine mini versiyonlarini koymuslar hepsinin, 6/7 ürün filan, ‘dur su markayi bi deniim yaa’ diyerek aldim ve asla uzunca bi süre degistirmiicem. Öyle asiri abes fiyatlarida yok üstelik. Su anda sanirim 3 aydir (kremleri her gün, bakim ürünleri haftada 2 kez filan) kullaniyorum ve o miniler hala bitmedi okadar kullanmama ragmen:)) cokta kucuk degillerdi. Bak foto da ekliyorum usenmedim:)) Foreo’msuz bi hayat dusunemiyorum ayrica. sahane bir alet! esim bile cooook seviyor birlikte kullaniyoruz (hijyen bakimindan cokta dogru degil ama gayet iyi temizlenebiliyor, kaynar suyla yikiyorum sonra haha).
Soyle dusun; titresimi var. Yukseltip kisabiliyosun titresim ayarlarini. Biz kadinlar yuzumuze masaj pek yapiyoruz denmez ama bu makine titresimle beraber kan dolasimini kizlandiriyor. yani normal cilt temizleme olayi degil sadece, kan dolasimi hizlaninca deri canlaniyor, daha siki kaliyor.Merhaba genel olarak foreo ne işe yarıyor, tek işlevi cildi temizlemek mi, ne gibi etkiler gözlemlediniz bu cihazls birlikte cildinizl bilgi verebilir misiniz?
Yani içten ,dıştan bakmak istiyorum da bir karar veremedim.bununla alakali osman müftüoğlunun aciklamasi var youtube da orada bakabilirsiniz aklimda yok ama not almistim ben de. onun dedigi sekilde kullandim.
hem icten hem distan bakmak lazim cide sadece dıştan maalesef gecici çözum olur.
instagramdan osman müftuoglunu takip etmenizi tavsiye ederim. ve aidin salih i. piyasada o kadar cok takviye var ki. çoğu çöp ve ucuk fiyatlarYani içten ,dıştan bakmak istiyorum da bir karar veremedim.
beslenmeme dikkat ediyorum bu anlamda.ama kozmetik anlamda bilemiyorum.
kırışıklık sorunum yok diyordum ama gecenlerde arkadasım göz cevremde cok arttıgını söyledi.iyice takıldım.
bir eczacı arkadasıma ligone beta glucan kullansın demiş ama onda tam istediğim maddeler yok karar veremedim bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?