- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.338
- 133
ben voonka nın colagen desteğini alıyorum şu sıralar. Daha önce hyralüronik asit+colagen hapını almıştım ama çok su içmek gerekiyordu. Colagen için daha iki ayım var sonuçları görmek açısından. S ssoulfly doğru söylemiş.Hem içten hem dıştan temiz tutmak önemli .Mesela ben 35 yaşındayım ve sigarayı bıraktım çünkü yüzümdeki izler geçmiyordu ne yaparsam yapayım. O pahalı kremlerin ve diyetlerin de bir yararı yoktu çünkü sigarada radyasyon var. Sigarayı bırakarak kahve ve çay tüketimi de otomatik düştü. Onlar düşünce günde 5 bardak (her birine iki şeker) çay içip şekerden kafadan 200 cal (rutin bir kahvaltı) kesmiş oldum. dudaklarımın morluğu geçti,dişlerim beyazladı.Zaten alkol kullanmıorum. Çok fazla hamur işi tüketmiyorum. Ayda bir üç günlüğüne detox yapıyorum (mümkün olduğunca sıvı beslenme diyelim). Onun dışında ev yapımı yoğurduma probiyotik ekliyorum ki bağırsaklarım da temizlensin. Kiloma göre su içiyorum (kilo başına 33 ml di galiba). Bu hayatta sınırlı süre yaşayacağımı bildiğim için yaşadığım/yaşayacağım şeylerden pişman olmamayı seçmeye çalışıyorum. Kendimi kıyaslamayı bıraktım.Böylece stres faktörlerini indirmeyi hedefliyorum.Şimdi ramazan bitsin yine spor yapıcam,zaten işim gereği günde 8000-10000 adım net yürüyorum. Bu arada yıl içinde sonbahar ve bahara girerken bağırsak kurdu söktürücü tabletler var (temiz bağırsak temiz vücut);ne olur ne olmaz diye alıyorum. Bunun dışında yine yıl çinde 2-3 ay c vitamini tableti ve biotin tableti kullanıyorum (farklı zamanlarda). Bunlar da işe yaramazsa medikal bir kliniğe gidip H100 aşısı yaptırabilirsin.Mezolift veya manken yanağı denen yönetemler var ama acılı ve geçici olabilir.