30 yas farki ve zengin avciligiyla suclanmam

27 ve 57..sizce gerçekten olur mu?adamın andropozuyla mi ugrasacaksiniz...bir sürü hastalığıyla mi ugrasacaksiniz...gerçekten 27 yaşındaki birisi neden 57 yasindakini seçer?sonuç ya paradır ya baba sevgisi görmemiştir..olmax

30 yas buyuk adamla olmaz.

Niye dersen cevap konuda sakli "DVD"

What is DVD?

Zaten 27 yasindasiniz ve 57 yasindaki adamdan üst pozisyondasiniz. Bu amca neden bu kadar kof? Bu kof amcaya nasil dustunuz

Biraz hayata karisin valla 30 35 yas civari taş gibi erkekler var.

Zengin olmayan bir adamlayken zengin avcisi denmesi de ayri tuhaf...

Bizim aramizda 13 yas gibi fark var. Yine de bazen ayni dili konusamiyoruz. Mesela bu sabah farkettim ki adam pokemonu bilmiyor. Duymus ama hic izlememis cunku o zamanlar universite mezunu falanmis

Kimse de zengin avcisi demiyor bana

Son düzenleme:
Gençliğine yazık etme baban yaşında adam ya valla kusura bakma iğrenç ya

Madem bu konuyu açmış sınız,fikrimi belirteyim;Derhal o kart zamparayı bırakıp,sizin gibi kolej mezunu,varlıklı,elit bir adam bulun kendinize.Son olarak bir şarkı sözüyle gönderme yapmak gerekirse;Nereden baksan tutarsızlık,nereden baksan ahmakça.Kusura bakmayın,bu tür yorumları göze alarak açmış olmanız gerekiyor du bu postu.

Ben adamın yaşına takılmadım açıkçası. Mesela Brad Pitt 58, Fikret Kuşkan 56, Mehmet Aslantuğ 60 yaşında. Bunlardan herhangi biri "hadi gidelim" dese yuvamı yıkar giderim.

Ama sizin bazı ifadelerinizi hiç beğenmedim. Adam size Ağaoğlu'nu filan örnek verince resmen onlarda para çok sen neyine güveniyorsun demişsiniz. Yani bu adamda da para çok olsa koşa koşa gidecektiniz.

Neyse ben gideyim de google'da Mehmet Aslantuğ görselleri aratayım biraz.

Deli gibi nasıl seviyorsunuz anlamAdım, Üfff buruşuk buruşuk

Dedeye aşıksını yani sizden 10 yaş büyüğüm 50 yaşında adam gelse gülerim herhalde
Ne muhabbeti açaaaar ne seksi açaar ne mana yani?
Hani elinden tutacağın bir şeyler yok. Boşluğunuz genç dinamik birine gelseymii bari
Beraber “artık bülbül ötmüyor” adlı güzide türlümüzü okursunuz anca

Aynısını düşündüm yaş olayı zaten iğrenç Ali Ağaoğlu örneği daha da iğrenç

Böyle bir adamla olan kadın zengin avcısı olabilir. Ya da sadece erkek avcısı

Gerçekten 20 küsür yaşında bi kız 50 küsür yaşında bi erkekte ne bulur? Yani para bulsanız ona da eyvallah da bu gerçekten saçmalık.

Peki sizinle olan yuvasini da eşiniz başkası için yiktiginda adam haklı adam kral bende olsam bende yapardım diyebilecek misiniz ?

Ha bu arada sizi 56-58-60 yaşında kim takacak koluna ? Takacaklar mi sizce

Peki sizinle olan yuvasini da eşiniz başkası için yiktiginda adam haklı adam kral bende olsam bende yapardım diyebilecek misiniz ?

Ha bu arada sizi 56-58-60 yaşında kim takacak koluna ? Takacaklar mi sizce

Ben en iyisi Mehmet Aslantuğ'dan önce espriden anlamayan insanlarla nasıl konuşulur onu google'layayım

Some baya baya bir kuşak farkı problems.
Normalde bunları insanlar eş ailesi düzeyinde yaşadığı için etkilenmiyor ama yetiştiğiniz dünya ikinizin de bambaşka. O büyürken bambaşka şarkılar dinledi, bambaşka şeyler okudu, bambaşka kurallarla bambaşka bir alışkanlar düzeninde büyüdü.
Sen ise bambaşka. Hayatta ortak bakabildiğiniz alan kısıtlıdır. Olmaz demiyorum bu ilişki ama bunu göze alarak ve karşılıklı anlayışları çoğaltarak anca.
Adam kaç senelik yakın ilişki içerisinde olduğu tanıdığını sizin bir sözünüzle silecek kadar verdiği değeri göstermiş, haliyle sizden de aynı anlayış düzeyini bekliyor.
Ama bunda bile kuşak farkı devreye giriyor o bir savaştan yeni çıkmış yorgun bir dünyadaki adaptasyon güdüsü yüksek boomerken, sen ise, her şey önüne gelmiş, zorluk görmemiş, adaptasyon gereği hissetmemiş neredeyse z kuşağı olarak nitelendirilebilecek kesimdensin.

Son düzenleme:
Daha ortada söz yok nişan yok neşe’yle konuşma, kardeşinle konuşma…kardeşleri hem yaş farkı olduğundan hem de resmiyet olmadığından önemsemiyorlar sizi. Erkek arkadaşınız neşe’yle nerden kuzen olduğunu bile zorla açıklamış size. Kuzenlik kurumundan da fersah fersah uzak bir ilişki aralarındaki. Ben sizin ilişkinizde gelecek göremedim, çocuğunuz da varmış kapılıp gitmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…