Bu nese simdi kim ,kacirdim o kismi
X in Y sinin Z akrabasinin ¥ cocuguna niye hediye goturuyorki bu adam ??!!!
Herseyi gectim hadi paracı degilsin, inandim diyelim.. ailesiyle aran bastan bozuk 50 li yaslardaki adamlarla nasil anlasacaksin oturup kalkacaksin? Arkadas cevren 60 yasindakilerden mi olussun? Burdan bakinca tam da baban yaşinda bu adam. Adamin heryeri sarkacak sen lady gibi olacaksin yaninda ve bilmeden yaftalayacaklar acaba karisi mi kizi mi metresi mi bu diye.. ailen duysa ne der kim bilir. Yureklerine iner. Baban damat bey e kardes diye hitap etsin bence,anca ozetler olayi.
Bastan baslamayacaktin, gardını alacaktin, kestirip atacaktin. Bi deneyeyim olmazsa ayrilirim demissin ama olayin icinde bulmussun kendini. Bastan tanimayacaktin,geri duracaktin aşık olurum falan mazallah diyecektin. Hatayi burda yapmissin. Sen sert mizacli olsaydin adam yüz bulup gelmezdi yanina bence.
Ayrica o agaoglu,erbil,tatlises icin de insanlar neler neler diyor ,hoş gozle bakmiyor kimse. Size bunu normallestirmeye calismasin.
Yaş farkini gectim, ailesiyle bile araniz yok baksaniza. Akli basinda insanlar cunku, kabul etmemisler cunku olayi ve sizi.
Siz de hala, onu desem bunu desem olur mu diyorsunuz. Adamin cocuk avutacak hali yok, hersey evlenene kadarsa yandıgınin resmidir. Sesini kes otur, bile isteye geldin yanima derse ne olacak dusundun mu? Bedenini daha fazla kullandirtma bu adama, sen gibi çıtırı bulmus birakir mi? Evine yerlesmekle de 2. hatayi etmissin, basit bir insan olursun gozunde. Ki nitekim oyle davranmis. Kimsesiz,cahil ,vasifsiz biri de degilsin oysa anlattigina gore. Kendine bu adami mi yakistirdin? Ki oyle zengin de degilmis. Ferrarisi olsa para avcisi diyecem de ama adam da o da yok. Nedir onu size baglayan?