30 yas farki ve zengin avciligiyla suclanmam

yuvamı yıkacaksam bari genç civan birini bulayım da değsin derim. 10 yıla pert olcakları napıyım bu yaşımda…Birkan Sokullu anca yani bir ihtimal

Kime ne ya. İki reşit insan? İlla yaşın uyumlu olması mı lazım. Saçma sapan toplum kurallarından bir çıkın artık.
Lütfen genel ahlak kuralları, insanların nasıl yaşaması gerektiği kk üyelerinden sorulur, aksi iddia edilemez, bundan şüphe dahi duyulamaz

Başlığı görünce, konunun adamın Ali Ağaoğlu örneği verdiği ve sizin onlar zengin kendini onlarla mı kıyaslıyorsun diye sorduğunuz yerde, zengin olsam olur muydu yani zengin avcısı mısın be kadın gibi devam edeceğini düşünmüştüm ama öyle olmadı. Keşke öyle olsaydı.

Lütfen genel ahlak kuralları, insanların nasıl yaşaması gerektiği kk üyelerinden sorulur, aksi iddia edilemez, bundan şüphe dahi duyulamaz
Konu sahibi konu açmış. Sevgilisiyle ilişkisini anlatmış. Özellikle kendisinden 30 yaş büyük olduğunu belirtmiş ve yorum istemiş. Konuyu açan ve yorum isteyen kendisi. Bu durumu anormal bulanlar anormal bulduğunu belirtmiş. Siz 30 yaş farkı normal buluyorsanız aksini savunabilirsiniz. Tutan yok. Tabiyki de herkes kendi doğru bulduğunu söylüyor. Başkasının doğrularını söyleyecek hali yok. İlişkisi yorumlanmasın, eleştirilmesin isteyen kişinin konu açmamak gibi bir şansı var

Burda atıyorum kv ile beraber yaşıyorum ve sorunlarımız var diyen kişiye de kv ile yaşamayı eleştiren yorumlar yapılıyor. Onlar da çıkıp ya size ne kv ile yaşamamdan diyecekse forum sitelerini komple dünya üzerinden silelim

İkiniz de yaşınızın olgunluğunda değilsiniz. Kaç yaşında insanlar ergen gibi ilişki yürütüyor. Özellikle aranızdaki yaş farkı üzerinde durmanız içinizde bir yerinizde bunu tuhaf bulduğunuzu gösteriyor. Mutluysanız bir şey diyemem de bunun yarını var. Anlaşmayı bir kenara koydum cinsellik çok büyük problem olur bence. Yok ya 30 yaş çok. Brad Pitt bile olsa çok

Bu toprakların en iğrenç tipleri bu adam ve para için ona yapışan kadınlar. O kadınlarda da hiç mide yok Allah ıslah etsin hepsini
Adamin zibil gibi metresi var igrencler ay hiç unutamıyorum geçen yillardan sevgisili demişti "benim elektirigimi suyumu siz mi ödüyorsunuz" yani olay zaten para , adam o kadar zengin olmazsa acaba yoldan geçerken dönüp tükürür mu o kız o amcaya ?

Kendine bunu reva gören hiç bir kadına üzülmüyorum kusura bakmayın. Akıl var fikir var . Ayrıca adam seni sevmiyor net

Dayı bayağı geride kalmış yav.
Ben bilgisayarımın dvdsini en son ne zaman açtım hatırlamıyorum. Çünkü çıtırım!
O değil de 30 yaş nedir? Benim annemle aramda yok o kadar fark. Ama babam 30 yaş büyük benden. Babanız yaşında adamla ne işiniz var? Hayır yani cazip gelecek neyi olabilir ki? Zengin de değil diyorsunuz, kariyer noktasında da üstüymüşsünüz zaten. Eee?
Her şey bitti bir de kıskanıp delirmeceler mi yaşıyorsunuz? Alınmayın ama neyini kıskanıyorsunuz? O yaşta sizden daha iyisini nerede bulacak zaten?

Tam tersi olmasın,sen çok zenginsin diye biliyoz. Adam zengin avcisi olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…