30 yas farki ve zengin avciligiyla suclanmam

Haha buraya niye konu açıyor o zaman? Forum sitesine girip neden açılan konuyu eleştiriyorsunuz demek de bir acayip. Üye olmayın o zaman böyle sitelere. Ayrıca cinsiyet, ırk, dini anladım da yaş ne ara katıldı bu kategorinin içine? konu sahibi üçüncü kişi de değil bu arada. bizzat birinci ağızdan dinledik olayı

Ayrıca yardım falan da istememiş. Hani nerde yardım istemiş? ne konuda yardım istemiş? Bir cümlesinde bile yardım isteği yok

Size sadece gülüyorum. Metres diyorsunuz sizin mi kocanızı çaldı. canı metres olmak istemiştir ben de istesem ben de ölüm sizene. Evli adam yuvasını düşünmüyor kadın mı düşünecek? Evet beddua ettim diye niye bir gerilediniz. Ama umarım döner size

Bir konuşma yapın ve sizinle iletişimi kesmesini isteyin :d bela mı arıyorsunuz ne yapıyorsunuz anlamadım.

Benim kocamı kim nasıl çalsın. Kriterleri var bir kere kendisinin. Belki bir gün biri çalar diyecegim de, ne bileyim bosanir öyle gider zaten. Dedim ya kriter. Günahsız yavrulara da beddua etmeyin

Benim kocamı kim nasıl çalsın. Kriterleri var bir kere kendisinin. Belki bir gün biri çalar diyecegim de, ne bileyim bosanir öyle gider zaten. Dedim ya kriter. Günahsız yavrulara da beddua etmeyin
Sizin gibileri çok gördüm. Maalesef sonu burda konu açmak oldu :)

Bizi bağlamıyorsa neden bize anlatıyor? Anlattığına göre bizi bağlıyormuş.

Ahaha işte çıtırlar yazıyorlar böyle şeyler takılmayalım bence 40 yaşındaki erkek nereye çöp ya çoğu ikinci çocuğu o yaşta yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…