Amin insallah herkesın gonlune gore olur herseyCanım ameliyatın iyi geçer inşaallah güzel haberleri de beraber alırız sen de diğer arkadaşlar da ben de bebişlerimize kavuşuruz inş
ameliyattan birkaç gün önce haber et de dua edeyim canımmerhaba bende 32 yasındayım yedı ay denedık olmadı sımdıde dermoıd kıst cıktı haftaya amelıyatım var calısmalara ara verdık mecburen )
AMİN CANIM AMİNAmin insallah herkesın gonlune gore olur hersey
tesekkur ederım yazarım tabı )Allah yardım etsın hepımızeameliyattan birkaç gün önce haber et de dua edeyim canım
Amin canım inştesekkur ederım yazarım tabı )Allah yardım etsın hepımıze
Sağol canım sanada hayırlı ramazanlar... Nerelerdesin?hayırlı ramazanlar arkadaşlar
HEP BURALARDAYIM ASLINDA AMA BAŞKA KONULARA DALDIĞIM OLUYOR ZİKİR KONUM HATİM KONUM KPSS KLOMENSağol canım sanada hayırlı ramazanlar... Nerelerdesin?
Anladım canım seni göremeyince bir süredir girmiyosun sandım ... Klomene mi başladın? 2015 kpss ye mi hazırlanıyorsun?HEP BURALARDAYIM ASLINDA AMA BAŞKA KONULARA DALDIĞIM OLUYOR ZİKİR KONUM HATİM KONUM KPSS KLOMEN
geçen ay başladım 3 yumurtam oluştu olmadı bu ay tekrar verdi ama kasık aprılarımdan resmen ağladım 2 gün içtim daha da içmedim cuma günü yumurtalarıma baktırmaya gideceğim işte dün gece de ağrıdan kıvrandım 2016 kpss ye gireceğim canımAnladım canım seni göremeyince bir süredir girmiyosun sandım ... Klomene mi başladın? 2015 kpss ye mi hazırlanıyorsun?
Bende 2016 kpss ye girmeyi düşünüyorum... Keşke tamamını içseydin haplarının... Benimde yumurtam oluştuğunda çok ağrım oluyor ama ilaç kullanmıyorum normal hali yani... 3 yumurtan oluştuğuna göre bir sorunun yok gibi.. Eşinde test yaptırmış mıydı?geçen ay başladım 3 yumurtam oluştu olmadı bu ay tekrar verdi ama kasık aprılarımdan resmen ağladım 2 gün içtim daha da içmedim cuma günü yumurtalarıma baktırmaya gideceğim işte dün gece de ağrıdan kıvrandım 2016 kpss ye gireceğim canım
yaptırdı sorun yok canım rahim röntgeni çektirmişmiydin canımBende 2016 kpss ye girmeyi düşünüyorum... Keşke tamamını içseydin haplarının... Benimde yumurtam oluştuğunda çok ağrım oluyor ama ilaç kullanmıyorum normal hali yani... 3 yumurtan oluştuğuna göre bir sorunun yok gibi.. Eşinde test yaptırmış mıydı?
Bu ay doktora gittim... Film çektir dedi ama devlette çok ağrılı yapıyorlarmış ben de özel bir mr merkeziyle görüştüm ramazandan sonra çektiricem.. Eşim de temmuza gün aldı test için bakalım inşallah iyi olur herşeyyaptırdı sorun yok canım rahim röntgeni çektirmişmiydin canım
Benim de o kaldı ben de artık ramazandan sonra birkaç ay bekleyip düşünüyorum çektirmeyi tek o kaldı çünküBu ay doktora gittim... Film çektir dedi ama devlette çok ağrılı yapıyorlarmış ben de özel bir mr merkeziyle görüştüm ramazandan sonra çektiricem.. Eşim de temmuza gün aldı test için bakalım inşallah iyi olur herşey
Baya kişi hamile kalmış filmden sonra... Bende enfeksiyon vardı fitil antibiyotik ve iğne verdi doktor bu ay kullandım ve korun dedi. Adetimin üçüncü günü de hormonlarıma bakıcak... Enfeksiyon karın içine yayılmışsa tüplerinde yapışıklık ya da tıkanıklık yapmış olabilir film çektirirsen onlar da açılır dediBenim de o kaldı ben de artık ramazandan sonra birkaç ay bekleyip düşünüyorum çektirmeyi tek o kaldı çünkü
HIMM ANLADIM CANIM BEN DE KAFAMDA SORU İŞARETİ KALMASIN ARTIK DİYORUMBaya kişi hamile kalmış filmden sonra... Bende enfeksiyon vardı fitil antibiyotik ve iğne verdi doktor bu ay kullandım ve korun dedi. Adetimin üçüncü günü de hormonlarıma bakıcak... Enfeksiyon karın içine yayılmışsa tüplerinde yapışıklık ya da tıkanıklık yapmış olabilir film çektirirsen onlar da açılır dedi