30 ve üzeri anne adayları...

merhaba bende 32 yasındayım yedı ay denedık olmadı sımdıde dermoıd kıst cıktı haftaya amelıyatım var calısmalara ara verdık mecburen )
ameliyattan birkaç gün önce haber et de dua edeyim canım

pazartesine kan tahlilim belli olacak bakalım hamiş miyim umutlanamıyorum haftasonu adet olmazsam tabii

aranızda hamiş kalanlar var mı arkadaşlar müjdeleyin bizi

HEP BURALARDAYIM ASLINDA AMA BAŞKA KONULARA DALDIĞIM OLUYOR ZİKİR KONUM HATİM KONUM KPSS KLOMEN
Anladım canım seni göremeyince bir süredir girmiyosun sandım ... Klomene mi başladın? 2015 kpss ye mi hazırlanıyorsun?

Anladım canım seni göremeyince bir süredir girmiyosun sandım ... Klomene mi başladın? 2015 kpss ye mi hazırlanıyorsun?
geçen ay başladım 3 yumurtam oluştu olmadı bu ay tekrar verdi ama kasık aprılarımdan resmen ağladım 2 gün içtim daha da içmedim cuma günü yumurtalarıma baktırmaya gideceğim işte dün gece de ağrıdan kıvrandım 2016 kpss ye gireceğim canım

Bende 2016 kpss ye girmeyi düşünüyorum... Keşke tamamını içseydin haplarının... Benimde yumurtam oluştuğunda çok ağrım oluyor ama ilaç kullanmıyorum normal hali yani... 3 yumurtan oluştuğuna göre bir sorunun yok gibi.. Eşinde test yaptırmış mıydı?

yaptırdı sorun yok canım rahim röntgeni çektirmişmiydin canım

yaptırdı sorun yok canım rahim röntgeni çektirmişmiydin canım
Bu ay doktora gittim... Film çektir dedi ama devlette çok ağrılı yapıyorlarmış ben de özel bir mr merkeziyle görüştüm ramazandan sonra çektiricem.. Eşim de temmuza gün aldı test için bakalım inşallah iyi olur herşey

Benim de o kaldı ben de artık ramazandan sonra birkaç ay bekleyip düşünüyorum çektirmeyi tek o kaldı çünkü

Benim de o kaldı ben de artık ramazandan sonra birkaç ay bekleyip düşünüyorum çektirmeyi tek o kaldı çünkü
Baya kişi hamile kalmış filmden sonra... Bende enfeksiyon vardı fitil antibiyotik ve iğne verdi doktor bu ay kullandım ve korun dedi. Adetimin üçüncü günü de hormonlarıma bakıcak... Enfeksiyon karın içine yayılmışsa tüplerinde yapışıklık ya da tıkanıklık yapmış olabilir film çektirirsen onlar da açılır dedi

HIMM ANLADIM CANIM BEN DE KAFAMDA SORU İŞARETİ KALMASIN ARTIK DİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…