inşallah allah hepimize nasip eder mis kokulu bebişleri:)inşaallah hayırlısıyla hamile de kalırız beraber mutlu oluruz
Burdayım gülüm ,iyiyim,aynen senin gibi bende bekliyorum bekliyorum bekliyorummmmanneciklerrrrrrrrrrrr bugün nasılsınız?
hayırlısı bakalım ben de bekliyorum da bekliyorumBurdayım gülüm ,iyiyim,aynen senin gibi bende bekliyorum bekliyorum bekliyorummmm
Bugün çatlatma iğnesinin 11. Günüydü :)
Canım ameliyatın iyi geçer inşaallah güzel haberleri de beraber alırız sen de diğer arkadaşlar da ben de bebişlerimize kavuşuruz inşmerhaba bende 32 yasındayım yedı ay denedık olmadı sımdıde dermoıd kıst cıktı haftaya amelıyatım var calısmalara ara verdık mecburen )
ay inşallah tutar canım ben de istiyorum bakalım doktora yine gideceğim klomene başlatacak sanırım doktorBende aranıza katılmaya geldim.35 yaşında yım. Yarım saat önce çatlatma iğnesi vuruldum.ilkkez.insaallah tutar.
ben de 30 yaşındayım canım 1.5 yıllık evliyiz 10 aydır istiyoruz bebek muayene oldum doktora gittim sorun çıkmadı ama aşırı stresliyim bir yandan düğün borçlarımız var onu kafaya takıyoruz bir yandan kpss ye çalışıyorum atanayım artık diye bebek de istiyoruz hepsi karıştı doktor eşin de gitsin doktora dedi ona göre klomene başlayalım dedi eşim de devlet hastanesine gitti sperm analizi için ama ortam çok kötüymüş doktor kötü sonuçta çıkabilir demiş işte birkaç güne sonucu alacak sonra ben doktora gideceğim sonuca göre ama olmadı özele git diyorum eşime ama tabii sorun yoktur diye düşünüyorum ama bilemiyorsun ki olmayınca stres yapmamak lazımmış kesinlikle işte inşaallah canım sen de hayırlı sağlıklı bir bebeğine kavuşursun ben 41 Meryem suresi okuyorum bugün 37. günüm çok çok da dua ediyorum Kuran okuyorum eski komşum bana bir de beşik verdi ona baktıkça üzülüyorum ama artık önce kim müjde verir bilmiyorum ama birbirimizi müjdeleriz inş belki bu ay sen müjdelersin bizi hayırlısıyla inşCanım ben yedi yılı doldurdum.sekizinci yildayiz.alti yıl vajinismus ile yasadik.bir yil once yendim.subat ayinda ilk kez ganol ile yumurta takibine basladik.pko var.yumurtam gelismedi.bu ayda dozu arttirdik.bugun 18mm.yumurtam olusmus.biraz önce catlatma ignesi oldum.bakalim artik iş ilişkiye kaldi.benim doktorum direk igne ile tedaviye başladı.