30 ve üzeri anne adayları...

Merhaba arkadaşlar bende 34 yaşında ve 4 senelik evliyim 2 yıldır uğraşıyorum ama sorun olmamasına rağmen olmadı. Tüm testler filmler ilaçlar her şey normal ama olmuyor. Aşılama yaptırdım olmadı, bir erken düşüğüm var. İnşallah daha fazla beklemeyiz, isteyen herkeze nasip olur

RAHİM RÖNTGENİ ÇOK ACI VERİYOR MU CANIM RESMEN KORKUYORURM ONUN DIŞINDA HİÇ BİR SORUNUM ÇIKMADI BENİM DE 1 SENEDİR OLMUYOR

HIMM ANLADIM CANIM BEN DE KAFAMDA SORU İŞARETİ KALMASIN ARTIK DİYORUM
Evet en iyisi de o zaten... Biz elimizden geleni yapalım da gerisi rabbime kalmış... En azından akışına bırakırız da kafamız rahatlar...

RAHİM RÖNTGENİ ÇOK ACI VERİYOR MU CANIM RESMEN KORKUYORURM ONUN DIŞINDA HİÇ BİR SORUNUM ÇIKMADI BENİM DE 1 SENEDİR OLMUYOR
Çok fazla olmuyor ben özel bir yerde çektirdim tam uyuşturmadılar ama sakinleştirici iğne yaptılar sadece rahimi açmak için bir alet takıyorlar o biraz acı veriyor ama dayanılmayacak bir ağrı değil zaten çok kısa süren bir işlem hemen olup bitiyor. Ama film için çok acele etme derim biraz daha bekleyebilirsin. Benim tüm ilaçlardan aşılamadan sonra kendiliğinden oldu maalesef düşük yaptım onuda. Ben Ovülasyon testiyle birlikte yumurtalama günümü yakaladım ve pree-sed jeli kullandığım ay yumurtalama günleri üst üste ilişki denediğim ay gebelik tuttu. Yakıyı bende denemiştim bir faydası olmadı.

annemde kendinle oynatma kafan rahat olsun yeter ki diyor kızıyor bana

annemde kendinle oynatma kafan rahat olsun yeter ki diyor kızıyor bana
Benim annem de aynısını söylüyor :) özel merkezlerde uyuşturmadan yeni cihazlarla sıfır ağrı acı... Konuştuğum yer öyle demişti... İst da isen nosunu vereyim...

Benim annem de aynısını söylüyor :) özel merkezlerde uyuşturmadan yeni cihazlarla sıfır ağrı acı... Konuştuğum yer öyle demişti... İst da isen nosunu vereyim...
ankaradayım canım ne kadara çekiyorlarmış

konuyu açalı bir seneyi geçti ama henüz ALLAH nasip etmedi hamile kalmamı hayırlısıyla beklemedeyim

nerdesiniz hanımlar bu konuyu açalı 1 seneyi geçti ama ben henüz hamiş olamadım ALLAH hayırlı zamanda inş hepimiz için OL DER...umarım bu zaman çok uzun değildir inş amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…