RAHİM RÖNTGENİ ÇOK ACI VERİYOR MU CANIM RESMEN KORKUYORURM ONUN DIŞINDA HİÇ BİR SORUNUM ÇIKMADI BENİM DE 1 SENEDİR OLMUYORMerhaba arkadaşlar bende 34 yaşında ve 4 senelik evliyim 2 yıldır uğraşıyorum ama sorun olmamasına rağmen olmadı. Tüm testler filmler ilaçlar her şey normal ama olmuyor. Aşılama yaptırdım olmadı, bir erken düşüğüm var. İnşallah daha fazla beklemeyiz, isteyen herkeze nasip olur
Evet en iyisi de o zaten... Biz elimizden geleni yapalım da gerisi rabbime kalmış... En azından akışına bırakırız da kafamız rahatlar...HIMM ANLADIM CANIM BEN DE KAFAMDA SORU İŞARETİ KALMASIN ARTIK DİYORUM
AYNENEvet en iyisi de o zaten... Biz elimizden geleni yapalım da gerisi rabbime kalmış... En azından akışına bırakırız da kafamız rahatlar...
Çok fazla olmuyor ben özel bir yerde çektirdim tam uyuşturmadılar ama sakinleştirici iğne yaptılar sadece rahimi açmak için bir alet takıyorlar o biraz acı veriyor ama dayanılmayacak bir ağrı değil zaten çok kısa süren bir işlem hemen olup bitiyor. Ama film için çok acele etme derim biraz daha bekleyebilirsin. Benim tüm ilaçlardan aşılamadan sonra kendiliğinden oldu maalesef düşük yaptım onuda. Ben Ovülasyon testiyle birlikte yumurtalama günümü yakaladım ve pree-sed jeli kullandığım ay yumurtalama günleri üst üste ilişki denediğim ay gebelik tuttu. Yakıyı bende denemiştim bir faydası olmadı.RAHİM RÖNTGENİ ÇOK ACI VERİYOR MU CANIM RESMEN KORKUYORURM ONUN DIŞINDA HİÇ BİR SORUNUM ÇIKMADI BENİM DE 1 SENEDİR OLMUYOR
annemde kendinle oynatma kafan rahat olsun yeter ki diyor kızıyor banaÇok fazla olmuyor ben özel bir yerde çektirdim tam uyuşturmadılar ama sakinleştirici iğne yaptılar sadece rahimi açmak için bir alet takıyorlar o biraz acı veriyor ama dayanılmayacak bir ağrı değil zaten çok kısa süren bir işlem hemen olup bitiyor. Ama film için çok acele etme derim biraz daha bekleyebilirsin. Benim tüm ilaçlardan aşılamadan sonra kendiliğinden oldu maalesef düşük yaptım onuda. Ben Ovülasyon testiyle birlikte yumurtalama günümü yakaladım ve pree-sed jeli kullandığım ay yumurtalama günleri üst üste ilişki denediğim ay gebelik tuttu. Yakıyı bende denemiştim bir faydası olmadı.
Benim annem de aynısını söylüyor :) özel merkezlerde uyuşturmadan yeni cihazlarla sıfır ağrı acı... Konuştuğum yer öyle demişti... İst da isen nosunu vereyim...annemde kendinle oynatma kafan rahat olsun yeter ki diyor kızıyor bana
ankaradayım canım ne kadara çekiyorlarmışBenim annem de aynısını söylüyor :) özel merkezlerde uyuşturmadan yeni cihazlarla sıfır ağrı acı... Konuştuğum yer öyle demişti... İst da isen nosunu vereyim...
Burda özel hastane 250-300 ama uyuşturmadan... Özel merkez ise ağrısız acısız 350ankaradayım canım ne kadara çekiyorlarmış
hım ağrısız acısız nasıl oluyormuş bayıltarak mıBurda özel hastane 250-300 ama uyuşturmadan... Özel merkez ise ağrısız acısız 350
Yok bişey hissetmiyor muşsun zaten bayıltmıyorlarhım ağrısız acısız nasıl oluyormuş bayıltarak mı
hımmm ben de acıdan korkuyorumYok bişey hissetmiyor muşsun zaten bayıltmıyorlar
Aynen bende... Devlet ve özel hastane istemiyorum o yüzden kanaması olanlar bile oluyormuş düşün yanihımmm ben de acıdan korkuyorum
350 YE İYİ DİYECEKSİN CANIMAynen bende... Devlet ve özel hastane istemiyorum o yüzden kanaması olanlar bile oluyormuş düşün yani
Burda bayıldım acile aldılar diyen bile vardı gözüm korktu çok kanaması olmuş... İçinde aletle sağa sola döndürüyorlarmışhımmm ben de acıdan korkuyorum
BEN DE KORKUYORUMBurda bayıldım acile aldılar diyen bile vardı gözüm korktu çok kanaması olmuş... İçinde aletle sağa sola döndürüyorlarmış