Kerem ve Elif Ravzamerak ettim ne koyacaksınız biz erkek olursa ömer furkan düşünüyoruz kızı pek düşünmedik ama ben begüm ismini beğeniyorum şimdi de elif hüma diyorum bakalım nasip
Bizde 3 kız kardeşiz,en küçük benayyy kıskandımben tek kızım üniversitede bir erkek kardeşim var o da abla bursumla takım alırım diyor hehehehe
aaaa elif ler ortakmış canımKerem ve Elif Ravza
oyy ne güzel ben tek kızım bir erkek kardeşim var onu da keratayı çok severim ama ablam olsun isterdim çokBizde 3 kız kardeşiz,en küçük ben
Seninki net ise ortaklaraaaa elif ler ortakmış canım
Kız konusunda bilemiyorum ama büyük ihtimal değiştirmem heralde kolay isim beğenemiyorum zatenSeninki net ise ortaklar
Olsun canım sende dayının etinden sütünden yararlanırsın artıkoyy ne güzel ben tek kızım bir erkek kardeşim var onu da keratayı çok severim ama ablam olsun isterdim çok
Hadi bakalım gelsin o halde Elifler <3Kız konusunda bilemiyorum ama büyük ihtimal değiştirmem heralde kolay isim beğenemiyorum zaten
bir takım alsın da yeterOlsun canım sende dayının etinden sütünden yararlanırsın artık
ay hayırlısı kızlar da çok tatlı oluyorlar bakalım erkek mi kız mı?Hadi bakalım gelsin o halde Elifler <3
Elleme hakkaten ,öğrenci her daim açtır ,bi takım alsa da yeterbir takım alsın da yeteröğrenci adama ellemeyek..
Sağlıklı & hayırlı olsunlarda cinsiyet hiç problem değil :)ay hayırlısı kızlar da çok tatlı oluyorlar bakalım erkek mi kız mı?
öyle canım yaparsa artık kaynana yorgan yapar hazır alırsın dedim zaten annem de battaniye alır hayırlısıyla olsun da benim kerata nasibiyle gelir heralde burada bir teyzesi var arkadaşlarımdan ona yelek sözü aldık bileElleme hakkaten ,öğrenci her daim açtır ,bi takım alsa da yeter
Bende bu sürü söz aldım ,bi olsun döşeyelim herşeyleriöyle canım yaparsa artık kaynana yorgan yapar hazır alırsın dedim zaten annem de battaniye alır hayırlısıyla olsun da benim kerata nasibiyle gelir heralde burada bir teyzesi var arkadaşlarımdan ona yelek sözü aldık bile
Aynen hayırlısıyla olsun da ben ALLAH tan kız evlat da erkek evlat da istiyorumSağlıklı & hayırlı olsunlarda cinsiyet hiç problem değil :)
hehe ben de atanamadığımda herkese duygu sömürüsü yapıyorum en çok anneme ama onun da eti budu belli hayırlısı ya annemin komşuları falan hep bir şeyler yaparlarBende bu sürü söz aldım ,bi olsun döşeyelim herşeyleri
tamam canım ii gecelerNeyse kuzum ben kaçar ,zabaaahın köründe okul var ,öperim ,iyi geceler
aa tıpkımın aynısı bu siteyi seviyorum :)) aynı şeyleri beraber yaşayıp öğrenmek aynı durumlarda olup danışacağım kişiler olması bni mutlu ediyor:)hayırlısıyla inşaallah ben de 30 ve 1.5 senelik evliyim bakalım hayırlısıyla hepimize Rabbim nasip eder
inşaallah hayırlısıyla hamile de kalırız beraber mutlu oluruzaa tıpkımın aynısı bu siteyi seviyorum :)) aynı şeyleri beraber yaşayıp öğrenmek aynı durumlarda olup danışacağım kişiler olması bni mutlu ediyor:)