30 ve üzeri anne adayları...

merak ettim ne koyacaksınız biz erkek olursa ömer furkan düşünüyoruz kızı pek düşünmedik ama ben begüm ismini beğeniyorum şimdi de elif hüma diyorum bakalım nasip
Kerem ve Elif Ravza

Elleme hakkaten ,öğrenci her daim açtır ,bi takım alsa da yeter
öyle canım yaparsa artık kaynana yorgan yapar hazır alırsın dedim zaten annem de battaniye alır hayırlısıyla olsun da benim kerata nasibiyle gelir heralde burada bir teyzesi var arkadaşlarımdan ona yelek sözü aldık bile

Bende bu sürü söz aldım ,bi olsun döşeyelim herşeyleri

Bende bu sürü söz aldım ,bi olsun döşeyelim herşeyleri
hehe ben de atanamadığımda herkese duygu sömürüsü yapıyorum en çok anneme ama onun da eti budu belli hayırlısı ya annemin komşuları falan hep bir şeyler yaparlar

Neyse kuzum ben kaçar ,zabaaahın köründe okul var ,öperim ,iyi geceler

hayırlısıyla inşaallah ben de 30 ve 1.5 senelik evliyim bakalım hayırlısıyla hepimize Rabbim nasip eder
aa tıpkımın aynısı bu siteyi seviyorum :)) aynı şeyleri beraber yaşayıp öğrenmek aynı durumlarda olup danışacağım kişiler olması bni mutlu ediyor:)

aa tıpkımın aynısı bu siteyi seviyorum :)) aynı şeyleri beraber yaşayıp öğrenmek aynı durumlarda olup danışacağım kişiler olması bni mutlu ediyor:)
inşaallah hayırlısıyla hamile de kalırız beraber mutlu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…