- Konu Sahibi aysedgnsrdr
-
bende hep doktor olmayı hayal ettim ve çokta çaba harcamıştım.şimdi başka bir mesleğim var ama napsam mutlu olamıyorum sanki24 yaş tıp için çokmu geçtirki?
Merhaba arkadaşlar. bende 28 yaşındayım matematiğim kötü olduğu için sınava bir kez girdim açıköğretim işletme okumaya başladım, fakat şimdi örgün eğitimde okumak istiyorum, matematik kitapları aldım ve baya da bir hırslanmıştım ama bişey kafama takıldı,ben insan kaynakları yönetimi yada işletme yöneticiliği okumak istiyorum. Yerleştirme yapılırken yaş a mı öncelik veriyorlar ? Böyle bir ihtimal olabileceğini duydum ve biraz hevesim kırıldı, bu konuda bilgisi olan varsa lütfen fikir verebilirmi bana...
Böyle bir ihtimal olduğunu hiç sanmıyorum arkadaşım sonuçta yerleştirme yapılırken sıralama ve puana bakıyolar diye biliyorum.Hiç hevesin kırılmasın bende 20 sinden sonra sınava hazırlananlardanım.Ve hiç kimsenin olumsuz düşüncelerini takmıyorum sende takma.
31 yaşındayım 2,5 yaşında bir oğlum var..
bu sene ygs ye giricem bende..
bu yaştan sonra olmaz falan dienler oldu vallaa takmıyorum kimseyi..
başklarına göre yaşamaı bırakalı çoook oldu ...
kim ne derse desin..
2 yıllık büro yönetimi okumak istiyorum...
sonrada sosyoloji okumak istiyorum nasipse...
kpss ye de giricem...
türkçe ve tarih yazsanız aöf e girebilirsiniz..
31 yaşındayım 2,5 yaşında bir oğlum var..
bu sene ygs ye giricem bende..
bu yaştan sonra olmaz falan dienler oldu vallaa takmıyorum kimseyi..
başklarına göre yaşamaı bırakalı çoook oldu ...
kim ne derse desin..
2 yıllık büro yönetimi okumak istiyorum...
sonrada sosyoloji okumak istiyorum nasipse...
kpss ye de giricem...
türkçe ve tarih yazsanız aöf e girebilirsiniz..
Merhaba arkadaşlar. bende 28 yaşındayım matematiğim kötü olduğu için sınava bir kez girdim açıköğretim işletme okumaya başladım, fakat şimdi örgün eğitimde okumak istiyorum, matematik kitapları aldım ve baya da bir hırslanmıştım ama bişey kafama takıldı,ben insan kaynakları yönetimi yada işletme yöneticiliği okumak istiyorum. Yerleştirme yapılırken yaş a mı öncelik veriyorlar ? Böyle bir ihtimal olabileceğini duydum ve biraz hevesim kırıldı, bu konuda bilgisi olan varsa lütfen fikir verebilirmi bana...
ttnet vitaminden faydalanabiliriz diye düşünüyorum.
ttnet vitaminden faydalanabiliriz diye düşünüyorum.
insan sevmedıgı bır meslekle hayatı boyunca mutsuz olur bence bır an bıle durma.sen avantajlısın bu duurmd okul ıcınde oldugun ıcın bılgılısın.ben yıllardır uzagım okuldan form bıle nasıl alıır bılmıyorum lgs ne bılıyorum degısmıs herseyben de ygs ve lys.ye girmek istiyorum. lisede öğretmenim. memnun değilim. başka bir meslek istiyorum. sizleri bulduğuma sevindim.
Ben 2. dört yıllık bölümümü okumak için tekrar giricem:) Biyoloji bölümü mezunuyum. Psikoloji bölümü hedefliyorum.
ben de mtematik öğretmeniyim çalışmaya başladınız mı
bende konservatuar okumak isterdim ama geç oldu artıkk sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?