• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 undan sonra tekrar okumak isteyenlere yardım ygs,lys???

ben de ygs ve lys.ye girmek istiyorum. lisede öğretmenim. memnun değilim. başka bir meslek istiyorum. sizleri bulduğuma sevindim.

Bende 25 yasındayım. Liseden sonra üniversite için dersaneye gittim ama hayatımda yasadığım en zor dönemi yaşadım o zaman zarfında. Ne doğru düzgün kendimi derslere verebildim nede kendimi umursadım. Ama şimdi ygs ye girip açıktan bir bölüm bitirmek istiyorum. Fen bölümü mezunuyum. Bende birkaç kitap almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz neler var.

bende 23 yaşındayım evliyim... bende aöf için ygs girmek istiyorum... peki baraj ne kaç net yapmalıyım aöf için ve ygs ye başvuru internet üzerinden yapılabiliyormu

34 yaşında ave e4.5 yaşında çocuk annesi çalışan bir bayan olarak ben de bu yıl ki sınavlara girmeyi düşünüyorum, coğrafya ve matematik çalışmaya başladım kendi kendime, yılbaşından sonra da matematikten özel ders almayı planlıyorum...en zoru zaman bulmak sanırım

bende hep doktor olmayı hayal ettim ve çokta çaba harcamıştım.şimdi başka bir mesleğim var ama napsam mutlu olamıyorum sanki:( 24 yaş tıp için çokmu geçtirki?

bende hep doktor olmayı hayal ettim ve çokta çaba harcamıştım.şimdi başka bir mesleğim var ama napsam mutlu olamıyorum sanki:( 24 yaş tıp için çokmu geçtirki?

merhaba ,benım eşim doktor ve hala ders calısıyor isteğini kırmak ıstemem ama kazanacaksın ve 6 sene tıp fakultesı ,pratısyen olarak kalmanı kesınlıkle tavsıye etmıyorum ve daha sonrası ıcın tusa hazrlanacaksın bır yıl kazanınca da en az 4 sene uzmanlık yapacaksın 11 sene eger gozun alıyorsa canım cabala ama ınankı nobetler dersler ve evınle ve evlıysen yada evlenırsen evlılık hayatın sureklı kesıntılı olacaktır bılgın olsun ıstedım bız cunku sımdılerde atanma ıle ılgılı sorunlar yasıyoruz ben hemsıreyım ve samsuna atandım esım bursada doktor ve en az bır sene ayrı kalacagız esımınde nısan ayında uzman ataması var ve ıkı sene kadarda onun zorunlu hızmetı var sozlesmelı bır saglık personelı oldugum ıcınde ben esımın yanına gıdemıyorum o zaten statu bakımından benden yuksek oldugu ıcın gelemıyor bakalımm ne olacak içine fenalıklar bastı demı ama bunları bılmen gerekır dıye dusundum ve yazdım canım ıns ıstedgın gıbı olur hersey buarada bende ygs ye tekrar gırecegım bakalım ne yapıcam nasıl olucakk :D

Merhaba arkadaşlar. bende 28 yaşındayım matematiğim kötü olduğu için sınava bir kez girdim açıköğretim işletme okumaya başladım, fakat şimdi örgün eğitimde okumak istiyorum, matematik kitapları aldım ve baya da bir hırslanmıştım ama bişey kafama takıldı,ben insan kaynakları yönetimi yada işletme yöneticiliği okumak istiyorum. Yerleştirme yapılırken yaş a mı öncelik veriyorlar ? Böyle bir ihtimal olabileceğini duydum ve biraz hevesim kırıldı, bu konuda bilgisi olan varsa lütfen fikir verebilirmi bana...

Merhaba arkadaşlar. bende 28 yaşındayım matematiğim kötü olduğu için sınava bir kez girdim açıköğretim işletme okumaya başladım, fakat şimdi örgün eğitimde okumak istiyorum, matematik kitapları aldım ve baya da bir hırslanmıştım ama bişey kafama takıldı,ben insan kaynakları yönetimi yada işletme yöneticiliği okumak istiyorum. Yerleştirme yapılırken yaş a mı öncelik veriyorlar ? Böyle bir ihtimal olabileceğini duydum ve biraz hevesim kırıldı, bu konuda bilgisi olan varsa lütfen fikir verebilirmi bana...

Böyle bir ihtimal olduğunu hiç sanmıyorum arkadaşım sonuçta yerleştirme yapılırken sıralama ve puana bakıyolar diye biliyorum.Hiç hevesin kırılmasın bende 20 sinden sonra sınava hazırlananlardanım.Ve hiç kimsenin olumsuz düşüncelerini takmıyorum sende takma.

Böyle bir ihtimal olduğunu hiç sanmıyorum arkadaşım sonuçta yerleştirme yapılırken sıralama ve puana bakıyolar diye biliyorum.Hiç hevesin kırılmasın bende 20 sinden sonra sınava hazırlananlardanım.Ve hiç kimsenin olumsuz düşüncelerini takmıyorum sende takma.

Tşk ederim arkadaşım, moral oldu biraz:34:

bende muhasebeciyim 28 yaşındayım ve bu mesleği seçtiğime çok pişmanım ve çok sıkıldım. emlak danışmanlığı yada medya gazeticilik okumaya karar verdim bu yıl ygs de bende varım :52:

31 yaşındayım 2,5 yaşında bir oğlum var..
bu sene ygs ye giricem bende..
bu yaştan sonra olmaz falan dienler oldu vallaa takmıyorum kimseyi..
başklarına göre yaşamaı bırakalı çoook oldu ...
kim ne derse desin..

2 yıllık büro yönetimi okumak istiyorum...
sonrada sosyoloji okumak istiyorum nasipse...
kpss ye de giricem...

türkçe ve tarih yazsanız aöf e girebilirsiniz..

kim ne derse desin..

kpss ye de giricem...

hıc aldırma seker.ben 32 yasındayım unuversıteyı cok oldu bıtırelı yurtdısındada okudum ama bu yl tekrar unuversıte okumak ıstıyorum.ben oldugum sehırde okumak ıstıyorum oyle heryere gıtmek ıstemıyorum.aklımda bır bolum var yuzde yuz orası olsun mu henuz duusnmedım ama unuverıste sınavına mutlaka gımek ıstıyorum hatta sınava gırıp cok ıyı bır puan alıp okula gıtmekten vazgececek olsam bıle sınava gırmek ıstıyorum.

tabıı bu yıl nasıl oluyor hıcbılgım yok galıba basvurularda baslamıs.ogrenınce benıde aydınlatırmısın seker

kim ne derse desin..

kpss ye de giricem...

yasa gore yerlestırme dıye bırsey olmaz canım nerden duydun

ttnet vitaminden faydalanabiliriz diye düşünüyorum.

ben de ygs ve lys.ye girmek istiyorum. lisede öğretmenim. memnun değilim. başka bir meslek istiyorum. sizleri bulduğuma sevindim.
insan sevmedıgı bır meslekle hayatı boyunca mutsuz olur bence bır an bıle durma.sen avantajlısın bu duurmd okul ıcınde oldugun ıcın bılgılısın.ben yıllardır uzagım okuldan form bıle nasıl alıır bılmıyorum lgs ne bılıyorum degısmıs hersey

Ben 2. dört yıllık bölümümü okumak için tekrar giricem:) Biyoloji bölümü mezunuyum. Psikoloji bölümü hedefliyorum.

ben de mtematik öğretmeniyim çalışmaya başladınız mı

merhabalar burda olamnız ne guzel.ben yılardır uzagım okuldan sımdı tekrra unuv okumak ıstıyorum.ama basvuru belg.bıle nerden alacagım bılmıyorum yınede basvuracagım ve derste calısacagım zaten guvenıırm kendıme

en kotu dersım matametık.bu konuda sızın tavsıyenıze ıhtıyacım var

en basıt ve en ock cıkan en kolay ogrenecegımız matematıkte 5 ana baslık soyler mısınız sadece onlara calısacagım 7-8 matametık yeter bana

bunu yapmak bıle guzel benım ıcın.ama en fazla cıkan ve kavraması klay olan konular olmalı

sımdıden tsk ederım :)

bır sey daha sormak ıstıyorum belkı bılgınız vardır.ben duz lıse mezunuyum sosyal bılımler mezunu.eger ıstersem moda tasarım secebılıyormuyum ? yanı ılla meslek lısesı mezunlarımı secıyor ??? ve bu bolum ıcın tek sınavamı gııryorum.bu yıl sınav 2 basamaklımı? tek basamakla bolum secılıyormu????

ben de sosyal bilimler mezunuyum..

sınav başvuruları başladı 13 ünde son..

35 tl halkbank yada ziraat bankasına yatırıyorsunuz..sonra şifreniz varsa internetten başvuruyorsunuz..

ben şifremi unuttum o yüzden en yakındaki lisseye gidip şifre alıcam ve başvurumu yapıcam..

eğer hiç şifreniz yoksa en yakın daki liseye gidip başvurunuz yapabilir ve şifre edinebilirsiniz..

ilk sınav ygs 2.sınav lys.. lys ile ilgili çok bi bilgim yok...

aöf için ygs yeterli..

Back