• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 undan sonra tekrar okumak isteyenlere yardım ygs,lys???

aysedgnsrdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
13
0
36
Ankara
selamlar..79 doğumluyum ve 2 çocuk annesiyim..32 yaşımda sınava girmeye karar verdim,sizce başarma şansım varmı?benim gibi olan kimse varmı buralarda?

teşekkür ederim..yüreklendirilmeye gerçekten ihtiyacım var:1:
umarım..bu benim için ayrıca kendimi affetmem içinde ayrı bir sınav olacak..ilk okuldan mezun olup kısa sürede evlenmiş ve iş bulmak için gerekli çabayı sarfetmemiş olduğum için kendime hep kızdım,şimdiyse kızmak yerine kendimi affetmek için bir adım atıyorum..başarırsam iş bulmasamda sorun değil artık tek istediğim başarmak ve en kötü ihtimalle çocuklarıma bir örnek olmak..matematik ve türkçe çalışayım diyorum ilk etapta..ben 1996 da öss-öys ye girmiştim o zamandan bu zamana neler değişti nasıl çalışmalıyım,hangi kitapları almalıyım öneri gelirse çok sevinirim..güvender konu anlatımlı ygs matematik ve yine konu anlatımlı lys matematik alamyı düşündüm?bu konuda ne dersiniz?

teşekkür ederim..yüreklendirilmeye gerçekten ihtiyacım var:1:
umarım..bu benim için ayrıca kendimi affetmem içinde ayrı bir sınav olacak..ilk okuldan mezun olup kısa sürede evlenmiş ve iş bulmak için gerekli çabayı sarfetmemiş olduğum için kendime hep kızdım,şimdiyse kızmak yerine kendimi affetmek için bir adım atıyorum..başarırsam iş bulmasamda sorun değil artık tek istediğim başarmak ve en kötü ihtimalle çocuklarıma bir örnek olmak..matematik ve türkçe çalışayım diyorum ilk etapta..ben 1996 da öss-öys ye girmiştim o zamandan bu zamana neler değişti nasıl çalışmalıyım,hangi kitapları almalıyım öneri gelirse çok sevinirim..güvender konu anlatımlı ygs matematik ve yine konu anlatımlı lys matematik alamyı düşündüm?bu konuda ne dersiniz?

fem in ilk adım kitapları var önce onları alıp daha sonra başka kaynaklara yönelirseniz daha iyi olabilir güvenderin basamaklandırılmış kitapları var mı bilmiyorum ama fem in var biliyorum.Lys için hem matematik hem geometri için açı yayınlarını öneririm çok iyi bir konu anlatımı ve karsınıza cıkabilecek hemen her kalıpta örnekler var.ben geçen sene hazırlandım şu an sonuç bekleyenlerdenim dershanemiz vermişti bize açı yayınlarını piyasada var mı bilmiyorum.başarılar :6:

kendim gibi birini görünce sevindim
bende evliyim,2 yaşında oğlum var ,29 yaşındayım
ben 2003 te turizm bölümü önlisans bitirdim,
ama özel sektör çok zor canım
sürekli yarını düşünüyorsun acabalarla yaşıyorsun
bu yüzden ben önce kpss sınavına hazırlanmayı çok istedim
ama ne bileyim yerleştirmelere baktığımda hep kontenjan sayıları çok az
ben turizm mezunuyum ne kadar şansım olur kafam karıştı
bende mademki sınava hazırlanacam bari ygs lys hazırlanayım dedim
hem ev hem iş hem çocuk nasıl olacak bakalım
çok zorlanacam ama olsun

bu arada ben açıköğretim iktisat 3.sınıfta da devam ediyorum

benim de 5,5 yaşında bir oğlum , 8 aylıkta bir kızım var:)2002 ankara üni.biyoloji bölümü mezunuyum ama o gün bu gündür biyoloji ile alakalı bir iş yapmadım,şimdi yine sağlık sektörü olacak şekilde başarma isteğim var ama bakalım ne olacak..bugün kitapyurdundan matematik kitaplarımı sipariş ettim,ilk işim matematikle başlamak olacak,yıllar öncesinde matematikle aram çok kötü değildi, 1996 öys de sanırım 60 soruydu 39 net yapmıştım yalnız geometrim zayıftı o zamanlar..ama şimdi ne olacak bakalım,yeniden hatırlayabilecekmiyim,souları yapabilsem bile herşeyden önemlisi hız nasıl kazanacağım bilmiyorum..hayırlısı bakalım..denemekten zarar gelmez en azından denedimde olmadı derim,keşke demektense..tüm fikirlere açığım ,mesaj atan,fikir paylaşacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim..

sınav için yaş kısıtlaması yok tabii ki,devlet memurluğu için var emin değilim ama sanırım 35,öğretmenlikte ise 40 yaş sınırı var diye biliyorum..

merhaba bende 77 doğumluyum.2 çocuğum var.bende ygs girmek istiyorum sanırım ygs 3 ten giricem .2 yıllık halkla ilişkiler istiyorum
güvenderin türkçe ve sosyal kitaplarını alıcam.
birbirimize burdan desek olursak ne güzel olur

Bende 27 yaşındayım ve bu yıl Kpss'ye hazırlanacağım.9 yıldır muhasebeciyim ve hiç isteyerek yapmıyorum.Bende bu yıl Kpss ile birlikte lys/ygs hazırlanmayı düşünüyorum belki üniversite ortamına gidemem ama açıktan edebiyat bölümünü okumak istiyorum.Belki 35 den sonrada öğrenmen olurum öğrenmen olmayı çok istiyorum çünkü bakalım hayırlısı.

Ben 2. dört yıllık bölümümü okumak için tekrar giricem:) Biyoloji bölümü mezunuyum. Psikoloji bölümü hedefliyorum.

yaşınızı mesele etmeyin, bana göre çok gençsiniz.ben 40 ı geçtim öleyim bari :76:

şaka bir yana kendime bir yol haritası edinmem gerek önce.nasıl ve nereden başlayacağımı bilemiyorum.
matematik öğretmenim sen söyleyiver nasıl çalışayım.

Back