Premature Bebekler 30 haftalık doğan bebğim küvözde dua istiyorum...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Haftaya emme yutma nefes almayı koordineli bir şekilde yapmayı öğrenir. Ondan sonra da fazla tutmazlar zaten. Çok az kaldı artık gelmesine. Biraz daha sabır..

bugün eko çekildi çok ufak bi delik varmış ama kendiliğinden kapanırmış.. daha bi hareketlenmiş.. haftaya emmeyi öğrenir diyorlar 34 hafta oluyor inş daha fazla kalması gerekmez
incimini inş sağlıkla kuzunu alcan koynuna maşallah oğluşuna sağlıkla büyüsün annesi bak oda gelişimini tamamlasın alcan kucağına inş dualarımız seninle

incimini güzel haberlerini alınca mutlu oluyoruz,inşallah az kaldı bebişine kavuşmana Allah ın izniyle...

ewt arkadaşlar hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim...bugün rop muayenesi yapıldı 1. evrede %98 kendiliğnden düzelir dedi doktor. önümüzdeki hafta sonu çıkarırız dedi doktoru çok heyecanlıyım nasıl geçecek bu 10 gün allahım...

Gözünaydın canıııım:)) Maşallah kuzucuğa
Bu sürede eksiklerini tamamlamaya bak dışarıya çıkacak vakit bulamayacaksın. Çok zor ve keyifli günler bekliyor seni.

ayy tüylerim diken diken oldu çk mutlu oldum hayırlısıyla bianönce alırsın yavrunu kucağına inşallah

Çok sevindim canım allahım biran önce bu on günün geçmesini nasip etsin :) dört gözle çıkmasını beklediğimiz yakışıklının adı ne olacak annesi :) maşallahhhh canım

maşallah kuzuya incimini, inşallah bu 10 gün göz açıp kapayana kadar geçer

inş bu 10 gün su gibi akıp geçer annesi az daha sabır miniğin kucağında olcak inş

incimini, çok sevindim canım, sayılı gün geçer, bir bakmışsın ki oğlunla evinizdesiniz... oğluna kavuşunca bizim için de bol bol kokla öp yakışıklıyı...

hadi gözün aydın canım..
eksiklerini tamamla...
alışverişe çıkmaya zaman bulamayacaksın ....

oğlumun adı hasan ali.. inş kucağıma aldığım gün de burdan yazıcam size tüm paylaşımlar için teşekürler...

inşallah canım. tabiki yazacaksın sende :))
bize Hasan Ali'nin yaramazlıklarını anlatacaksın annesi :))))

Sevgili incimini, sevindirici gelişmeler olmuş.
İlk kucağınığıza aldığınız andaki duygularınız müthiş olacak .
Birçok farklı duyguyu birden hissedeceksiniz mutlaka.
Benim kızımda , 28 haftalıkken 1900 gr olarak doğmuştu.
Küvezdeki halini hiç unutamam.
Çok şükür gayet sağlıklı büyüdü,kocaman kız oldu.
İnancına devam et , ilerde hem güzel hem zor geçecek günler seni bekliyor.
Allah yardımcınız olsun.

canım,ne güzel haberler vermişsin,az kalmış bebeğine kavuşmana...çok sevindim.

gözünaydın,Allah bi daha oğluna hiç bi sıkıntı göstermez sizi hiç ayırmaz inşallah,10 gün rüzgar gibi geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…