Premature Bebekler 30 haftalık doğan bebğim küvözde dua istiyorum...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canım bizi bizden başka kimse kolay kolay anlayamaz. Ben de aynı şeyleri yaşadım ve benimle aynı şeyleri yaşayan annelerin hiçbir zaman çaresiz kalmasını istemiyorum. Buradaki bütün prematüre anneleri olarak her zaman yanındayız. ınşallah kuzucuğunu sağlıkla evine getirirsin.

En son yazdigimdan bu yana cok guzel gelismeler olmus,cok mutlu oldum..Hayirlisiyla en yakin zamanda eve geldiginin de haberlerini almak umidiyle.
Bu arada hala bebegin ismi yoksa bu kadar guclu bir erkege 'Cesur' ismi cok yakisir annesi.

incimini ne güzel gelişmeler olmuş..yakında evine de dönücek inşallah..dualarım seninle ve minişinle...

incimini maşallah bebeğine,büyüyor artık,yakında annesinin kucağında olacak inşallah...dualarımız seninle canım...

evet bende seviniyorum bebeğim iyiye gidiyor ama ne zaman geleceğini bilmiyorum hala herkes ne zaman çıkacak diyor... gelsin artık miniğim onu yanımda istiyorum...

evet bende seviniyorum bebeğim iyiye gidiyor ama ne zaman geleceğini bilmiyorum hala herkes ne zaman çıkacak diyor... gelsin artık miniğim onu yanımda istiyorum...
azıcık daha sabır annesi inş miniğin kollarına kavuşcak dualarımız senle iyi haberlerini bekliyoruz oğluşunun :nazar::nazar::nazar:

bence 1hafta 10gün içinde vericekler bebeğini. güzel gelişmelerini aldıkça bizlerde çok seviniyoruz. dualarımız seninle ve bebeğinle...

önümüzdeki hafta rop muayenesi var .. inş bir sorun çıkmaz. doğum kilosuna ancak ulaşabilmiş. gelmesi yakın görünmüyor günler de bi türlü geçmiyor canım çok sıkkın bugün...

2 gündür girmiyordum size gelişmeleri söyleyeyim 1700 olmuş kilosu. yarın kalp ekosu çekilecek. perşembe günü de rop muayenesi var dualara devam...

Canım ya yeni gördüm arkadaşın verdiği bu linki. Mayıs annelerinden takip ediyordum hep. Bak ne güzel gelişmeler olmuş. ınşallah sorunsuzca alacaksın kuzunu kucağına a.s.

az kaldı sabret çoğunu solunum problemi olmazsa 2000gr olunca çıkartıyorlarmış. az kalmış.

bugün eko çekildi çok ufak bi delik varmış ama kendiliğinden kapanırmış.. daha bi hareketlenmiş.. haftaya emmeyi öğrenir diyorlar 34 hafta oluyor inş daha fazla kalması gerekmez

inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın, güzel haberlerini bekliyoruz... bebeğimi eve getirdik dediğin gün inan bizler de çok mutlu olacağız, dualarımızdasın....

Canım gelişmeler bizi çok mutlu diyor tüm ev ahalisi senin ve bebeğin için dua ediyoruz. Allahım biran önce evinize sağlıkla gelmesini nasip etsin ...

X