Premature Bebekler 30 haftalık doğan bebğim küvözde dua istiyorum...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım çok sevindim....günler çabuk geçsin.....uzun güzel ömür versin allahım....

ne zamandır koşuşturmadan girip yazamadım bebeğim iyileşti biberonla süt vermeye alıştırıyorlar şuan emziği de yanında duruyor. doktor iyileşti dedi sanırım pazartesi günü evine gelecek artık... benim de sabrım kalmadı zaten ... sizlerin destekleriyle geçirdim bu 1 ayı hepiniz sağolun...

ne zamandır koşuşturmadan girip yazamadım bebeğim iyileşti biberonla süt vermeye alıştırıyorlar şuan emziği de yanında duruyor. doktor iyileşti dedi sanırım pazartesi günü evine gelecek artık... benim de sabrım kalmadı zaten ... sizlerin destekleriyle geçirdim bu 1 ayı hepiniz sağolun...
oooh şükür allaha sonunda kuzun kucağında olcak annesi darısı başımıza inş azcık kaldı annesi az daha sabır mükafatın çok güzel çünkü beklemeye değer:nazar:a.s.

O zaman tebrik ederim incimine a.s.Allah anali babali ve saglikli buyutmeyi nasip etsin insaallah.En yakin zamanda evden haberinide aliriz diye umuyorum..Anne olmak kolay degil sende bunu yogun yasayanlardan oldun,Allah bundan sonra herseyin en guzelini versin.:nazar:

çok sevindim, gözün aydın... Hasan Ali 2 gün sonra evinde olacak, çok şükür :emir_bebek:
bol bol öp yakışıklını bizim için annesi :ecrin_bebek:

cokkkkkkkkkk sevındımmmmmmmmm ...........hosgelsın bebegın evıneeeeeee

ayyyy çok sevındım cnm
inşallah kötü günler geride kaldııı
bundan sonra acı yaşatmasın allahım

ewt arkadaşlar artık biberonla besleniyor 2 kilo 100 gr oldu. bugün eopratin e de başlandı. doktor çıkışını cuma cumartesi dedi.. artık bekleyemiyorum herşeyi hazır Allaha şükürler olsun kötü günler geride kaldı... Hepinizi çok seviyorum..

Çoooook geçmiş olsun. Daha yeni öğrendim ben bu durumu. Allah sana bağışlamış meleğini. Bir an önce evine götürmeyi nasip etsin inşallah...

ewt arkadaşlar artık biberonla besleniyor 2 kilo 100 gr oldu. bugün eopratin e de başlandı. doktor çıkışını cuma cumartesi dedi.. artık bekleyemiyorum herşeyi hazır Allaha şükürler olsun kötü günler geride kaldı... Hepinizi çok seviyorum..

çok sevindim, Maşallah oğluna :nazar: gerçekten Allaha çok şükür , 3-4 gününüz kalmış, o günlerde su gibi geçer inşallah...

canım nasıl ağlattın beni çok şükür iyileşti bebeğin rabbim annesine babasına bağışladı çok şükür

canım çok sevindim ,bebeğini kucağına alıp evine döneceksin...Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

evett arkadaşlar nihayet yarın sabah taburcu oluyoruz... bu gece nasıl sabah edicem bilmiyorum geldiğinde heyecandan bi süre uğrayamayabilirim... Darısı diğer bebeğini bekleyen annelerin başına hepiniz iyi ki varsınız...

ay kıyamam kuzum sanada oglusunada

bak kasımda bebegım dogdu benımle doguracak olan arkadasımda senın gıbı dogurdu erkenden

mınıcıktı sımdı bı gorrrrr masallahı war

yarın soylerım yazar sana bebegımm

üzme kendınııı o mınıkler warya bızımkılerden once buyuyo
sana tek tawsıyem cıkınca oglun sık sık emzır cunku onun bunyesıne gore sut uretıyo wucudun onun ıhtıyacına cewap werecek sekılde we boylece cabucak ıyılesıyo
ememez su an ama sag wer sabırlı ol bugunlerde gececek tamam mıııı:1hug:

ay ben ılk azdıgını okuyup daldım.. cıkıyomus oglun yınede deıklerım gecerlı amaa

ay cnm çok sevındım kötü günler bitti işte
THE END MUTLU oldu bak
allah dahada sağlık sıhhat versin inşalahhhh

X