Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooh şükür allaha sonunda kuzun kucağında olcak annesi darısı başımıza inş azcık kaldı annesi az daha sabır mükafatın çok güzel çünkü beklemeye değera.s.ne zamandır koşuşturmadan girip yazamadım bebeğim iyileşti biberonla süt vermeye alıştırıyorlar şuan emziği de yanında duruyor. doktor iyileşti dedi sanırım pazartesi günü evine gelecek artık... benim de sabrım kalmadı zaten ... sizlerin destekleriyle geçirdim bu 1 ayı hepiniz sağolun...
ne zamandır koşuşturmadan girip yazamadım bebeğim iyileşti biberonla süt vermeye alıştırıyorlar şuan emziği de yanında duruyor. doktor iyileşti dedi sanırım pazartesi günü evine gelecek artık... benim de sabrım kalmadı zaten ... sizlerin destekleriyle geçirdim bu 1 ayı hepiniz sağolun...
ewt arkadaşlar artık biberonla besleniyor 2 kilo 100 gr oldu. bugün eopratin e de başlandı. doktor çıkışını cuma cumartesi dedi.. artık bekleyemiyorum herşeyi hazır Allaha şükürler olsun kötü günler geride kaldı... Hepinizi çok seviyorum..
canım nasıl ağlattın beni çok şükür iyileşti bebeğin rabbim annesine babasına bağışladı çok şükürne zamandır koşuşturmadan girip yazamadım bebeğim iyileşti biberonla süt vermeye alıştırıyorlar şuan emziği de yanında duruyor. doktor iyileşti dedi sanırım pazartesi günü evine gelecek artık... benim de sabrım kalmadı zaten ... sizlerin destekleriyle geçirdim bu 1 ayı hepiniz sağolun...
ewt arkadaşlar artık biberonla besleniyor 2 kilo 100 gr oldu. bugün eopratin e de başlandı. doktor çıkışını cuma cumartesi dedi.. artık bekleyemiyorum herşeyi hazır Allaha şükürler olsun kötü günler geride kaldı... Hepinizi çok seviyorum..