Premature Bebekler 30 haftalık doğan bebğim küvözde dua istiyorum...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
2 gündür girememiştim dün usg çekildi doktor kanamanın küçüldüğünü söyledi.. büyümesini bekliyoruz bebişin dedi :) bende bugün gidip prematüre bebek kıyafetleri baktım biraz aldım.. bi de minik sepetlerden baktım öyle şirinler ki.. ama hala inanamıyorum bebişim eve gelecek mi gerçekten o kıyafetleri giyip yatacak mı güzel güzel...
incimini çok sevindim senin adına sağlıkla dualarımız senle minik meleğinle inş bugünler çabuk geçer kuzunu koklarsın koynunda :nazar:

konuyu görmüştüm ama yazmaya fırsat bulamamıştım... geçmiş olsun canım, anladığım kadarıyla iyiye gidiyor çok sevindim inan... bende 54 gün kızımın eve gelmesini bekledim... çok zor bir süreç anlıyorum, allah kuzucuğunu tez zamanda yanına getirsin unuttursun bu günleri...
prematüre kıyfetlere gelince bencede pek fazla alma.. sağolsun burada deneyimli arkadaşlar uyarmıştı da 2 takımdan fazla almamıştım. allahtan almamışım hastaneden çıkalı 11 gün oldu şimdiden bıraktık onları dar gelio diye...

selam arkadaşlar
geçen yıl şubat ayında arkadaşım 26 haftalık doğum yaptı 60 gün kadar kaldı cihaza bağlı
üstelik 1080 kilo doğmuştu
şimdi 8500 kilo ve 1 yaşını geçti şükür sende üzülme en kısa zamanda alırsın kuzunu kucağına

doktor çıkışı hakkında hala kesin bişey söylemiyo haftaya rop muayenesi var dedi.. ne zaman çıkar dedim daha erken dedi.. böyle belirsiz bekleyince de zaman daha bi geçmez oluyo sanki

kanamanın küçülmesine çok sevindim incimini
bak herşey iiye gidiyo ve dahada ii olcak
hep olumlu düşün allah yardımcısı olsun minik bebişimnizin

doktor çıkışı hakkında hala kesin bişey söylemiyo haftaya rop muayenesi var dedi.. ne zaman çıkar dedim daha erken dedi.. böyle belirsiz bekleyince de zaman daha bi geçmez oluyo sanki

inşallah, bebeğine kavuşana kadar günler su gibi akar geçer... tüm muayeneleri ve tetkikleri iyi çıksın inşallah, dularımızdasın....

canım Allah ın izniyle bebişini en kısa sürede alacaksın kollarına,iyi haberler alıyorsun bak ne güzel.dualarımız seninle canım...

Canım yakındır çıkması artık. Doktorların çoğu zaten durum iyiye gitse de anneleri hemen heveslendirmezler üzülme.

bende ocak annesi olması gerekirken kasım annesi oldum.
30.haftada doğdu oğlum, 1170 gr'dı. 38 gün kaldık kuvözde.
tüm sayfalarını dua ederek okudum bi sonraki sayfada daha iyi gelişmeler olsun diye ve gerçekten de çok güzel şeyler yazmışın.
şu anda sadece bebeğinin büyümesini bekliyorlar. emme ve yutma reflekslerinin, bağırsak fonksiyonlarının tam gelişmesini bekliyorlar.
iyi olsun da varsın hastanede büyüsün azıcık. ben hep kendimi böyle teselli etmiştim.
yakında kucağına alacaksın ve bütün yaşadığın sıkıntılardan eser kalmayacak içinde.

bende ocak annesi olması gerekirken kasım annesi oldum.
30.haftada doğdu oğlum, 1170 gr'dı. 38 gün kaldık kuvözde.
tüm sayfalarını dua ederek okudum bi sonraki sayfada daha iyi gelişmeler olsun diye ve gerçekten de çok güzel şeyler yazmışın.
şu anda sadece bebeğinin büyümesini bekliyorlar. emme ve yutma reflekslerinin, bağırsak fonksiyonlarının tam gelişmesini bekliyorlar.
iyi olsun da varsın hastanede büyüsün azıcık. ben hep kendimi böyle teselli etmiştim.
yakında kucağına alacaksın ve bütün yaşadığın sıkıntılardan eser kalmayacak içinde.

böyle örnekler duyunca çok mutlu oluyorum .. Evet iyi olsun sağlıkla gelsin de kalması gerekiyorsa kalsın ne yapalım.. bugün beşiğini de aldık eşyalarını seviyorum gelsin de kendini seveyim artık ..

kardeşimdede bu sorunu yaşadık. şu an içeride zangır zangır müzik dinliyor zilli. 16 yaşında güzeller güzeli bir genç kız kendisi. içinizi ferah tutun. bol bol dua edin (bizlerde tabi) seneler önceki teknolojiyle bile kardeşim sapasağlam hayata tutundu ki tıp şimdi ne halde.. sizin bebeğinizde en fazla bir kaç aya kucağınızda olacaktır. güçlü olmalısınız. acil şifalar diliyorum..

bugün hastaneden aradılar bebişimin sütü bitmiş süt istediler bir de sütüne vitamin katılacakmış o vitamini söyleyelim alın dediler öğleden sonra gideceği bu vitamin ne için bilen var mı?

bugün hastaneden aradılar bebişimin sütü bitmiş süt istediler bir de sütüne vitamin katılacakmış o vitamini söyleyelim alın dediler öğleden sonra gideceği bu vitamin ne için bilen var mı?

Canım bebeğin hangi hastanede şu an? Dualarımız sizinle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım anne sütüne bebek 2-2.5 kilo olana kadar Eoprotin katılır bu olabilir. Eğer sadece vitaminse demir ve d vitamini verilir bebeklere.

böyle örnekler duyunca çok mutlu oluyorum .. Evet iyi olsun sağlıkla gelsin de kalması gerekiyorsa kalsın ne yapalım.. bugün beşiğini de aldık eşyalarını seviyorum gelsin de kendini seveyim artık ..

hayırlı olsun annesi iyi günlerde kullansın inş kendiside gelecek yakında inş:)

aldırdıkları ilacın adı fantomalt .. sanırım daha hızlı kilo alması için.. kullanan var mı?

X