- 10 Mart 2022
- 11
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi nuketindiyetgunlugu
-
wow süper oldu bu :) hedeflerimiz de birebir aynı,tabiki 5 günde 1 güncelleriz berabermerhaba ben sizinle diyete başlayacağim , ben de aralıklı oruç yapacağım hedefim 30 günde 5 kilo , ancak leslie ile evde yürüyebilirim , bebeğim var , 5 günde 1 güncelleme yapalım mı? birbirimize destek olmuş oluruz?
Tabiki,aramıza hoşgeldinBende sizinle bşlayabilirmiyim?
tabiki,birbirimize destek oluruz,ben 3.gündeyimMerhaba sizinle başlayabilirim
Herhangi bir liste yok aslında,herkes kendi kalori ihtiyacına göre takılıyor işteYarın başlıyacağım liste paylaşımı olacakmı
HoşgeldinSelam kızlar :) öncelikle hayırlı olsun hepimize. bende bir süredir devam ediyorum ve günlük olarak yazıyorum motivasyonum eksilmesin diye buralardayım sizi de beklerim.
Diyet Günlüğüm-- Hazırsan Sende Katıl-- 10.03.2022
Merhaba kızlaar. 27.01.2022 tarihinde tartıda 77.3 kg görünce başladı yolculuğum. Kendimi tanıdığım için pat diye kesemezdim. (elim ayağım titrer diye) Bende ilk etapta öğünleri azaltarak başladım. Özellikle gece hareketim kısıtlı olduğu için akşam yemeği yedikten sonra olan atıştırmaları...www.kadinlarkulubu.com
hoşbulduk kuzum. 175 cmHoşgeldin
Konuna baktım da,boyun kaç acaba?
Boyuna oranla iyi gibi aslında kilonhoşbulduk kuzum. 175 cm
İlk etapta 68. ay 68 olayım bayram ederim beeBoyuna oranla iyi gibi aslında kilon,hedef kilon kaç acaba?
O ne güzel profil fotoğrafı öyleCanım kolay gelsin :) ben de içgüdüsel takılmayı düşünüyorum bir besini kısınca bütün gün ondan yiyorum sonra
Di miO ne güzel profil fotoğrafı öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?