30 gunde 9 kılo verdım masallah

Öncelikle siz 9 kilo vermemişsiniz ki, yanlışım varsa düzeltin. Doğuma 76 ile girmişsiniz. Doğumdan 1 ay sonra da 69.5 olmuşsunuz. Yani sizin başarınız sayılabilecek birşey yok ki. Zaten doğum dolayısıyla aşağı yukarı 6-7 kilo verirsiniz. Yani verdim dediğiniz kilo bebeğe ait olan şeyler. Tekrar söylüyorum, yanlışım varsa düzeltin.

Ayrıca gebelik öncesi kilonuz kaçtı?

Üst kısma yanlış yazmışsınız. Altta da 62.7 demişsiniz. Tmm o zaman doğru.
Bu arada akşama doğru sütüm kalmıyordu bazen demişsiniz. Bence bebeğe boşuna mama vermişsiniz. Göğüste süt kalmama durumu olmaz. Bebek emiyorsa. Sadece sabahki doluluk, hassasiyet hissedilmez genelde.

yazmayı unutmusum en son kg 60 kgye ındım

kaçta kalktığnızın bi onemi yok kalktıktan bir birbuçuk saat ıcınde kahvaltı yapın . bedeninizi az yemeye alıştırın gunde 3 ogun de nedir ya.
dedelerimiz günde 2 ogun yermiş

tebrikler. darısı başımıza :) ama ben bu şekilde yaptığımda veremiyorum. zaten kendimi bileidm bileli kiloluyum aylardır yapıyorum anca 3-4 kilo gitti. yaza düğünüz var ve çok telaşlıyım. şu an 68 kiloyum off

oyle bir olurki bu dedigin...annemisiniz bilmiyormum ama gogsumde sut kalmadigi icin bebegimin sinirlenip agladigini biliyorum...yoksa sutum yetmiyor sozleri hikaye mi?

Tebrik ederim sizi ya maaşallah çok imrendim
Bende ayda 6 kilo vermem lazım şu an 70.3 kiloyum ama kendimi durduramıyorum nasıl tuttunu kendinizi şeker tuz yok 6dan sonra yemek yemek yok nasıl tuttunuz kendinizi helal olsun

Merhaba yazınızı okudumda bana yardımcı olabılecegınızı dusundum.Çok fazla bir kılom yok ama yınede ben ıncecık olmak ıstıyorum.ama nasıl yapıcam bılmıyorum.boyum 1.64 kılom 69 benım hedefım 58 aslında cok da fazla degıl ama nasıl verıcem bı program yada bır dıyet yontemı yardımcı olursanız sevınırım teşekkur ederım...

birlikte kilo vermeye ne dersiniz hanımlar..daha ii olur sanırım insan tek başına sanırım başaramıyor...yada çabucak vazgeçiyor...

arkadaşlar doğum sonrası 12 kilo verdim bitki çayı içerek ama 5 ay durudum resmen tık yok..şimdi tekrar başladım bakalım ne olcak 3.günüm bir karışım daha varmış şimdi onun peşindeyim bulursam süper olucak:))

arkadaşlar doğum sonrası 12 kilo verdim bitki çayı içerek ama 5 ay durdum resmen tık yok..şimdi tekrar başladım bakalım ne olcak 3.günüm bir karışım daha varmış şimdi onun peşindeyim bulursam süper olucak:))

canım 12 kiloyu nasıl verdın bravo... kaç kiloydun ve nasıl bı bıtkı cayıydı ayrıca diyet ve sporda yaptınmı ve kaç ayda verdın bu kıloyu..

boyun 1.64 ise kg 54 ideal her zaman boydan on kg az olacak azimle olacak iş ben tekrar başladım hedefim 55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…