Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen yıl squat yaptığımda bu 3 hareketide yapıyordum arkasına.Kısa ve keyifli hareketler kızlar.Kolaylıkla yapabiliriz
liste uzuyo :)) bunuda yapalım bakalım pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :)
Yapmak isteyenlere fikir olsun diye paylaşıyorum.Yapmak zorunda değiliz.İsteyenler yani..Önceliğimiz squat .Dediğim gibi hazır squat yapıyor o moda girmişken böyle kısa kısa birşeylerde yapılabilinir.Ben yapacağım bunu da
bacak inceltmek için bir şeyler varsa onları da alayım yani... ben plates çemberini sık bırak hareketini yapmaya çalışıyorum.... kolların sıkılaşması içinde dumbellarlar kaldır indir yapıyorum...... başka bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim....
Geçen yıl squat yaptığımda bu 3 hareketide yapıyordum arkasına.Kısa ve keyifli hareketler kızlar.Kolaylıkla yapabiliriz
Bir bakayım canım vardır arşivimde birşeyler
ben işyerindeyim.
şimdi gidip lavoboda 55 squat yapıp geliyorum akşama bırakmayım.
akşamda eve gidip mekik çekerim hahahahha :) :)
bacak inceltmek için bir şeyler varsa onları da alayım yani... ben plates çemberini sık bırak hareketini yapmaya çalışıyorum.... kolların sıkılaşması içinde dumbellarlar kaldır indir yapıyorum...... başka bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim....
dayanamadın dimiii :)
göbek içinde var mı bildiğin direk o bölgeye ..:)
Bak dün bir konu açmıştım linkte verdim.Bu yazının içeriği çok hoşuma gitti.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gobekleri-eritiyoruz-nasil-mi.903218/
Birde işte şu 8 dakikalık video var gördünmü bilmiyorum
Aslında birşey diyeyimmi en güzeli yürüyüş yapmak bacak için.Bilmiyorum buna müsaitmi durumun ama haftada 3 gün 70 dakika yürüsen en güzeli.Bu konuda doğru hareketler seçmek gerekiyor bacak incelteyim derken kasa çevirip kaslı bir bacak yapmamak lazım..Ebru şallının şu videosu var bu olabilir mesela..