30 gün Squat yapmaya varmısınız ?

Acaba basen popo olculerimizi yazsak mi ? 1 ay sonra bakalim nasil olucak nedersinnn?

Canım onu düşündüm ama herkes yazmak istemeyebilir diye vazgeçtim.Ama herkes kendine bugün başlangıç ölçüleri şeklinde( bel,basen,bacak ) bir not alabilir ve fotoğrafını çekebilir.1 ay sonundada kaç cm inceldiğimizi ve görsel olarak nasıl değişiklikler oldu şeklinde fikirlerimizi yazarız.En azından yapmak isteyenlere fikir olur..

Bu arada daha önceleri açılmış çok konu var forumda squat ile ilgili.Onları okuyarak fikir edinebilirsiniz kızlar.Doğru yapmak sonuç almak açısından çok önem taşıyor.Bende fırsat buldukça squat ile ilgili bilgiler ,görseller,videolar paylaşacağım..

Özellikle yeni başlayacaklar,uzun süre spora ara vermiş olanlar için başlangıç 50 çok ağır olabilir.O arkadaşlar yavaş yavaş daha az sayı ile başlayıp bir hafta arttıra arttıra 50 ye kadar ulaştıktan sonra 30 günlük programa başlasınlar.

Canım onu düşündüm ama herkes yazmak istemeyebilir diye vazgeçtim.Ama herkes kendine bugün başlangıç ölçüleri şeklinde( bel,basen,bacak ) bir not alabilir ve fotoğrafını çekebilir.1 ay sonundada kaç cm inceldiğimizi ve görsel olarak nasıl değişiklikler oldu şeklinde fikirlerimizi yazarız.En azından yapmak isteyenlere fikir olur..
Ben olculerimi not aliyorum o halde foto paylasamam :oops: disardan uyeler goruyor ya esim kizabilir :KK48:

btl.jpg

ölçülerin iyimiş maşallah... senin basenin kadar benim belim :))) vahh bana.....
Ben 56 kiloyum zaten :)) amacim sikilasmak muhasebeci oldugum icin surekli oturuyorum ve basenlerim cikmaya basladi :KK43:(
Sende baya guzel ilerlemissin hedefine en yakin zamanda ulasir ve hep oyle kalirsin insallah

Canım senin maşallah ölçüler manken ölçüsü :nazar: Ama tabiki bizim derdimiz popo kaldırmak yada bacak karın sıkılaştırmak :KK49:
Aynennn :)) squat gercekten ise yariyor 2 ay once yaptim ve inan esim bile farketti popisimdeki degisikligi :21:

Ben squatin yanina Su ucgen hareketinide yapicam cunku gobusum var :cry:
50 ile basladim ucgen hareketinede , squatla birlikte onuda artiricamm ..

Bridges-Köprü-kurma-hareketi.jpg

50 squat ve 50 ucgen :KK200:

Aynennn :)) squat gercekten ise yariyor 2 ay once yaptim ve inan esim bile farketti popisimdeki degisikligi :21:

Ben squatin yanina Su ucgen hareketinide yapicam cunku gobusum var :cry:
50 ile basladim ucgen hareketinede , squatla birlikte onuda artiricamm ..

Eki Görüntüle 1768889

50 squat ve 50 ucgen :KK200:

Evet yapılabilir üçgende sonuçta squatı yapıp o moda girmişken 50 üçgende fena olmaz..Aslında squatı ben geçen yıl başlamış ama 1 hafta yapabilmiştim sonra devam edemedim.Squat yanına yaptığım birkaç hareket vardı.Fırsat bulunca eklerim belki işinize yarar..

X