- 5 Kasım 2024
- 101
- 70
- 28
Kaçıncı günün canımKızlarr kan verdim bugün sonuç 194 çıktıdoktor şuan çok iyi dedi. Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederimKaçıncı günün canımçok sevindim senin adına Allah tamamına erdirsin inşallah
Teşekkür ederimAyyy cok sevindim gözün aydın darısı başımıza
Çok mutlu oldum çokkkkAmin inşallah çok teşekkür ederimbugün 12. gün perşembe tekrar kan vericem
Ay çok sevindimKızlarr kan verdim bugün sonuç 194 çıktıdoktor şuan çok iyi dedi. Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
Sizinki bayaa yüksek çıkmış maşallah12.günüm Cumartesi günü yaptırdım 1023 çıktı bugün ki sonucum da az önce çıktı 2286 çok şükür Rabbimesenin sonuçların nasıl
Tebrik ederim canımmKızlarr kan verdim bugün sonuç 194 çıktıdoktor şuan çok iyi dedi. Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
İnşallah öyledirrSizinki bayaa yüksek çıkmış maşallahbanada 2 embriyo transfer edildi değerim 194 çıktı 12.gün sanırsam bitanesi tutundu sizinki de sanki ikiz olabilir gibi
Sonucunuz nasıl çıktııÇok mutlu oldum çokkkk
246 canım transfer sonrası 10. GünümüzSonucunuz nasıl çıktıı
Çoook erken bence moralini boş yere bozma. Keşke yapmasaydınız embriyonuz güzel kalitesi de güzel bence 10. Gün kan testini bekleyin :)Arkadaşlar öncelikle süreciniz hayırlı olsun.Ben 6 kasımda 5. Gün dondurulmuş 5AA Blast embriyo transfer oldum bugün transfer sonrası 5. Günüm.Bu sabah erken gebelik testi yaptım tek çizgi diye çok üzüldüm.Sizce değişir mi ?
Ohh çok güzel katlanarak artsın canım246 canım transfer sonrası 10. Günümüz
Bazı siteler de eğer varsa 5.gün erken gebelik testinde çıkar yazanlar olmus.Çok net şekilde tek çizgi çıkınca istemsizce üzüldüm.Şoku atamadım üstümdenÇoook erken bence moralini boş yere bozma. Keşke yapmasaydınız embriyonuz güzel kalitesi de güzel bence 10. Gün kan testini bekleyin :)
10. günde yapılan gebelik testlerinde bile silik çizgiyi zor görenler var bence beklemelisin :)Bazı siteler de eğer varsa 5.gün erken gebelik testinde çıkar yazanlar olmus.Çok net şekilde tek çizgi çıkınca istemsizce üzüldüm.Şoku atamadım üstümden
Teşekkür ederimTebrik ederim canımmben de bugün kan testi oldum
Pozitif çok şükürTeşekkür ederimsonucunuz ne çıktı?
Hayırlı olsunPozitif çok şükürperşembe tekrar kan testi için çağırdılar benide