- 11 Ağustos 2020
- 40
- 18
- 30
Günlerimiz aynı gidiyorHayırlı olsunbende tekrar perşembe günü test vericem.
Selam canımm bugün kan verdin mi ultrason günü verdiler miHayırlı olsunbende tekrar perşembe günü test vericem.
Değerimi bilmiyorum bugün ikinci kan günümdü güzel dedi doktor. Bugün arayıp haftaya çarşamba için ultrason randevusu verdiler bana. Sizin değerler nasıl kaçıncı gündesiniz?Selam, kan degerleriniz nasıl gidiyo? Benim tam ikiye katlamadi endiseliyim. Sizin degerler kaçıncı gunde nasil?
Transfer sonrasi 9.gunde 291 ile ogrendim. 11.gunde 477. Ikiye katlamadiDeğerimi bilmiyorum bugün ikinci kan günümdü güzel dedi doktor. Bugün arayıp haftaya çarşamba için ultrason randevusu verdiler bana. Sizin değerler nasıl kaçıncı gündesiniz?
Genele bakılırsa güzel gidiyor sizin. Ultrason günü verdiler mi?Transfer sonrasi 9.gunde 291 ile ogrendim. 11.gunde 477. Ikiye katlamadi
Takip edicez dediler, daha vermediler ultrason gunuGenele bakılırsa güzel gidiyor sizin. Ultrason günü verdiler mi?
Bence güzel gitmiyor ikiye katlamasi gerekiyorduTakip edicez dediler, daha vermediler ultrason gunu
Merhaba, 12.gun yaptirin bence transfer sonrasiben de heycanliyim sanki hamileymisim gibi hissediyorum. Adet gunume 7 gun var kan testi yaptirsam sonuc alabilir miyim acaba?
Daha erken ondan demişlerdir 12.gün daha gelmemiş bile sizin. benim bugün 15.günTakip edicez dediler, daha vermediler ultrason gunu
Umarim deger bi dahakine 2 katindan fazla artar. Cok endiseliyimDaha erken ondan demişlerdir 12.gün daha gelmemiş bile sizin. benim bugün 15.gün
Öyle düşünmeyin içinizi rahat tutun pozitif düşünün pozitif olsun inşallahBence güzel gitmiyor ikiye katlamasi gerekiyordu
Canım ben dün verdim 488 çıktı ikinci kan testim oluyor. Haftaya çarşamba çağırdı 20 kasımSelam canımm bugün kan verdin mi ultrason günü verdiler mi
Ama ben yarın sabah tekrar gidip sağlık ocağında kan vereceğim merak ediyorum iki günde bir nasıl yükseliyor diyeCanım ben dün verdim 488 çıktı ikinci kan testim oluyor. Haftaya çarşamba çağırdı 20 kasımozaman keseyi görebileceğim galiba
Değerimi bilmiyorum bugün ikinci kan günümdü güzel dedi doktor. Bugün arayıp haftaya çarşamba için ultrason randevusu verdiler bana. Sizin değerler nasıl kaçıncı gündesiniz?
Evett gerçekten aynı gidiyorAynı gidiyor günlerimiz yaben bugün ilk defa biraz fazla iş yaptım banyoyu hafif temizledim ama öyle aşırı eğilme ağır kaldırma yapmadım toz fln aldım şimdi belimde ağrı hissediyorum az psikolojikmi bilmiyorum bu sefer pişman oldum niye yerimde oturmadım ya bebek düşerse diye