Tüp Bebek Merkezleri 30 ekim embriyo transfer olanlar belirtiler

Selam, kan degerleriniz nasıl gidiyo? Benim tam ikiye katlamadi endiseliyim. Sizin degerler kaçıncı gunde nasil?

Selam, kan degerleriniz nasıl gidiyo? Benim tam ikiye katlamadi endiseliyim. Sizin degerler kaçıncı gunde nasil?
Değerimi bilmiyorum bugün ikinci kan günümdü güzel dedi doktor. Bugün arayıp haftaya çarşamba için ultrason randevusu verdiler bana. Sizin değerler nasıl kaçıncı gündesiniz?

ben de heycanliyim sanki hamileymisim gibi hissediyorum. Adet gunume 7 gun var kan testi yaptirsam sonuc alabilir miyim acaba?

Canım ben dün verdim 488 çıktı ikinci kan testim oluyor. Haftaya çarşamba çağırdı 20 kasım ozaman keseyi görebileceğim galiba
Ama ben yarın sabah tekrar gidip sağlık ocağında kan vereceğim merak ediyorum iki günde bir nasıl yükseliyor diye

Değerimi bilmiyorum bugün ikinci kan günümdü güzel dedi doktor. Bugün arayıp haftaya çarşamba için ultrason randevusu verdiler bana. Sizin değerler nasıl kaçıncı gündesiniz?

Aynı gidiyor günlerimiz ya ben bugün ilk defa biraz fazla iş yaptım banyoyu hafif temizledim ama öyle aşırı eğilme ağır kaldırma yapmadım toz fln aldım şimdi belimde ağrı hissediyorum az psikolojikmi bilmiyorum bu sefer pişman oldum niye yerimde oturmadım ya bebek düşerse diye

Evett gerçekten aynı gidiyor aman canım dikkat et çok yorma kendini. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah canını sıkma ama dikkat et tabi. Uzan bacaklarını da uzat dinlen sırtın düz olsun iyi geliyor bu pozisyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…