Selam canım, bugün çok şükür kese gördük. Haftaya tekrar kontrole gideceğiz. Senin nasıl gidiyor?
Bana dua edin lütfen bende yarın gideceğimSelam canım, bugün çok şükür kese gördük. Haftaya tekrar kontrole gideceğiz. Senin nasıl gidiyor?
Biz bugün keseyi gördük bir taneMerhaba, Pazartesi ilk dr kontrolum var, sizin nasil?
Hayırlı olsun canımSelam canım, bugün çok şükür kese gördük. Haftaya tekrar kontrole gideceğiz. Senin nasıl gidiyor?
İyi haberlerle gel inşallahBana dua edin lütfen bende yarın gideceğimçok korkuyorum
Kötü canım keseyi göremedik doktor bi tık erken haftaya tekrar bakalım dedi ama aynı zamanda kan da aldılar. Sonra aradılar beta hcg geriye düşmüş ilacı keselim 3-4 güne düşük olacak dedi… çok üzgünüm herşey yolundayken ….Merhaba sizin son durumunuz ne? İnşallah iyi gidiyordur
Hayırlı olsun canım sana da böyle devam etsin inşallahHayırlı olsun canımbizde bugün gördük tek keseydi diğeri tutunamamış haftaya cuma kalp atışını duyacağız inşallah ❤
Dualarımız sizinle, inşallah çok güzel haberler alacaksınızBana dua edin lütfen bende yarın gideceğimçok korkuyorum
Çok üzüldüm canımKötü canım keseyi göremedik doktor bi tık erken haftaya tekrar bakalım dedi ama aynı zamanda kan da aldılar. Sonra aradılar beta hcg geriye düşmüş ilacı keselim 3-4 güne düşük olacak dedi… çok üzgünüm herşey yolundayken ….
Amin canım teşekkür ederimm. Evet ilk denemeydi tek embriyo 5.gün dü, zaten yedekte başka yok en baştan başlayacağız mecbur olsun nasip Allah büyüktür biz üzerimize düşeni yapıyoruz Rabbim bu sefer nasip eder inşallah .Çok üzüldüm canımçok geçmiş olsun. Senin ilk denemen miydi ve tek embriyo mu transfer olmuştun? Ümidini yitirme canım tekrar deneyin inşallah hayırlısı olsun
Olacaktır canım inşallah fazla embriyonuz çıkar çift transfer olabilirse onu da sorun doktorunuza tutma ihtimali artar ozamanAmin canım teşekkür ederimm. Evet ilk denemeydi tek embriyo 5.gün dü, zaten yedekte başka yok en baştan başlayacağız mecbur olsun nasip Allah büyüktür biz üzerimize düşeni yapıyoruz Rabbim bu sefer nasip eder inşallah .