- 5 Kasım 2024
- 100
- 71
- 28
Hayırlı haberlerle gelKızlar benim test günüm yarın 11 kasım özel hastaneye gidiyorum şimdi ben sabahtan doktor gelmeden gidip acilden mi kan vermeliyim? Yoksa doktorum kendisi mi isteyecek kan tahlilini? Bide sonuçlar kaç saate çıkar özel hastanede?
Aynen olmazsa erkenden 8 gibi veriyim belki test çıkana kadar doktor gelmiş olurSen nasıl istersen bence doktoru beklemen gereken bir durum yok . Yarın gün içinde istediğin vakit verebilirsin . Özel hastanede 1 saate çıkıyor canım
İnşallahHayırlı haberlerle gel
Bende yarın yaptıracağım test bakalım katladımı değeriniİnşallahburdaki herkes inşallah iyi haberler alır
Çok çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah benim içinde çok dua eder misinCanım ben bugün dayanamayıp kan testi verdim 236 çıktıçok mutluyum çok şükür 2 gün sonra yeniden test vermem gerekiyormuş umarım artış olur
Bende trabzonluyum Trabzonda yaptırdım sen kime gidiyorsunnBen trabzonluyum Trabzon’da yaptırdım . Allahım yardım etsin inşallah işimi işimizi kolaylaştırsın
Hasan Tahsin sanisoğluBende trabzonluyum Trabzonda yaptırdım sen kime gidiyorsunn
Aynı doktorumuzHasan Tahsin sanisoğlu
Ya çok sevindimmm . Transfer oldunuz mu ?Aynı doktorumuzsağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah
Evet bugün 2.betayı verdim sonuç bekliyorumYa çok sevindimmm . Transfer oldunuz mu ?
Bende bugün kan vereceğim 1 buçuktaEvet bugün 2.betayı verdim sonuç bekliyorumsizde durum nedir
İlk betanızı ne zaman yaptırdınız . Kaç çıkmıştıEvet bugün 2.betayı verdim sonuç bekliyorumsizde durum nedir
12.günüm Cumartesi günü yaptırdım 1023 çıktı bugün ki sonucum da az önce çıktı 2286 çok şükür Rabbimeİlk betanızı ne zaman yaptırdınız . Kaç çıkmıştı
Özele gideceksen hiç doktora girme muayene ücreti verme ekstra direkt dışarıdan beta hcg baktıracağım söyleHayırlı haberlerle gel
Benim 8. Günüm de 94 çıktı bakalım bugün kaç çıkacak12.günüm Cumartesi günü yaptırdım 1023 çıktı bugün ki sonucum da az önce çıktı 2286 çok şükür Rabbimesenin sonuçların nasıl
Öyle yaptım canım çok teşekkür ederimÖzele gideceksen hiç doktora girme muayene ücreti verme ekstra direkt dışarıdan beta hcg baktıracağım söyle
Çift embriyo transfer edildi valla bilemiyorum tek mi tuttu ikisi mi diyeBenim 8. Günüm de 94 çıktı bakalım bugün kaç çıkacaktek embriyo mu sizin ki . Sizin için çok sevindim
Hani çok anlamam ama burada okuduklarıma göre sanki iki tane minicik var sendeÇift embriyo transfer edildi valla bilemiyorum tek mi tuttu ikisi mi diyePazartesi kese için muayeneye gidecem orda belli olur çok güzel senin değerin canım 8.güne göre maşallah katlanarak artsın inşallah.. benim diğer iki transferimde kimyasal olmuştu bunda çok şükür
Ayy inşallah aminnHani çok anlamam ama burada okuduklarıma göre sanki iki tane minicik var sendebenim daha önce hiç normal yolla hamileleğim olmadı tüp bebek te de ilk transferim çok korkuyorum bende