Tüp Bebek Merkezleri 30 ekim embriyo transfer olanlar belirtiler

Benim 8. Günüm de 94 çıktı bakalım bugün kaç çıkacak tek embriyo mu sizin ki . Sizin için çok sevindim
Çift embriyo transfer edildi valla bilemiyorum tek mi tuttu ikisi mi diye Pazartesi kese için muayeneye gidecem orda belli olur çok güzel senin değerin canım 8.güne göre maşallah katlanarak artsın inşallah.. benim diğer iki transferimde kimyasal olmuştu bunda çok şükür

Hani çok anlamam ama burada okuduklarıma göre sanki iki tane minicik var sende benim daha önce hiç normal yolla hamileleğim olmadı tüp bebek te de ilk transferim çok korkuyorum bende

Hani çok anlamam ama burada okuduklarıma göre sanki iki tane minicik var sende benim daha önce hiç normal yolla hamileleğim olmadı tüp bebek te de ilk transferim çok korkuyorum bende
Ayy inşallah aminn benim 3.transferim süreç zor beklemek zor çok şükür ki sen ilkinde görmüşsün güzel bir değer sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…