Tüp Bebek Merkezleri 30 ekim embriyo transfer olanlar belirtiler

Hadi bakalım insallah pozitifleri alırız. Yaptınız mı idrar veya kan testi ? 🤗
Evet pozitif geldi benim 7. Gün pembe lekelenme olunca 9. Gün hoca test verelim dedi79 çıkmıştı 11. Gün yani bugün tekrarlayalım dedi 238 geldi. Rabbim sağ Salim kalp atışı duymayı da nasip etsin inşallah

Evet pozitif geldi benim 7. Gün pembe lekelenme olunca 9. Gün hoca test verelim dedi79 çıkmıştı 11. Gün yani bugün tekrarlayalım dedi 238 geldi. Rabbim sağ Salim kalp atışı duymayı da nasip etsin inşallah
Böyle olumlu cevapları görünce gözlerim doluyor 🥲 Rabbim hepimize yardım etsin hepimize o sesi duyursun . Kaba bir tabir olacak özür dilerim ama eşekten düşeni eşekten düşen anlıyor 🤭

Maşallah canım ben doğuda yaşıyorum daha doğrusu burda görev yapıyorum en yakın yer 2.5 saat uzaklıgımızdaki Diyarbakır Oyüzden orda düşünüyorum
Olsun yine de fazla uzak değil. Bence dene. transfer günü Diyarbakır’da kalırsın daha iyi olur. Sonuçta serhat sıkıntısı olmuyor ☺️

Merhaba, bende 30 ekimde çift embriyo transfer oldum. İlk günler ağrım kasıkta hafif batma vardı ama şuan hiç biri kalmadı. 8 günümdeyim (transfer gününü de sayıyorum) sadece göğüs ağrım arttı arada bir adet sancısı giriyor gidiyor hemen. Bu sabah erkn gebelik testi yaptım negatif çıktı ama daha erken olduğunu düşünüyorum 😊 benimki sanırsam 3.gün embriyosu. Test günüm normalde 11 kasım.
Sonucun ne canım

Merhaba, bende 30 ekimde çift embriyo transfer oldum. İlk günler ağrım kasıkta hafif batma vardı ama şuan hiç biri kalmadı. 8 günümdeyim (transfer gününü de sayıyorum) sadece göğüs ağrım arttı arada bir adet sancısı giriyor gidiyor hemen. Bu sabah erkn gebelik testi yaptım negatif çıktı ama daha erken olduğunu düşünüyorum 😊 benimki sanırsam 3.gün embriyosu. Test günüm normalde 11 kasım.
Evet erken olmuş canım içini ferah tut erken gebelik testinde hemen sonuç vermeye biliyor ve doğru da olmayabiliyor bugün bir arkadaş testte çift çizgi gördüğünü ama kanda çıkmadığını söyledi mesela

Herşeye göre değişir güzelim .
Benimmgebelik kayıplarım var kendiliğinden olup işte sonra t rahim çıktı sebebi o dediler ameliyat oldum falan doktor deneyin olur dedi ama 4 aydır deniyoruz yaşta gidiyor Oyüzden to yapalım artık diyoruz hoş garantisi de yok tabi ama yüzdekini merak ettim eşimin değerleri normal benimki iyi amh en son bir sene önce 3.06 idi

Kızlar benim test günüm yarın 11 kasım özel hastaneye gidiyorum şimdi ben sabahtan doktor gelmeden gidip acilden mi kan vermeliyim? Yoksa doktorum kendisi mi isteyecek kan tahlilini? Bide sonuçlar kaç saate çıkar özel hastanede?

Kızlar benim test günüm yarın 11 kasım özel hastaneye gidiyorum şimdi ben sabahtan doktor gelmeden gidip acilden mi kan vermeliyim? Yoksa doktorum kendisi mi isteyecek kan tahlilini? Bide sonuçlar kaç saate çıkar özel hastanede?
Sen nasıl istersen bence doktoru beklemen gereken bir durum yok . Yarın gün içinde istediğin vakit verebilirsin . Özel hastanede 1 saate çıkıyor canım

X